Aleksandar Stefanović autor,(©V. Duba/Čačanski glas)
Aleksandar Stefanović autor,(©V. Duba/Čačanski glas)

MOZZART zlatni sponzor monografije „Čačanski sportisti govore“

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.01.22. | 17:37

Među koricama knjige profesora Aleksandra Stefanovića našli su se Radmilo Mišović, Marko Ivanović, Željko Obradović, Raško Bojić i mnogi drugi...

U sali Skupštine grada Čačka predstavljena je monografija „Čačanski sportisti govore“ autora profesora Aleksandra Stefanovića. Kompanija MOZZART zlatni je sponzor ovog izdanja, nastalog na osnovu emisija „Sportske legende Čačka“ koje su emitovane tokom 2009. godine na Televiziji „Čačak“. U njoj je predstavljeno 36 sportista i sportskih radnika koji su ostavili neizbrisiv trag u čačanskoj sportskoj istoriji.

Inače, izdavač je Udruženje sportskih novinara Čačka, a namera autora je da ona bude samo prvi tom edicije koja bi trebalo da obuhvati ceo region, odnsno Moravički okrug. Na taj način zaokružiće se jedno slobodni smo reći enciklopedijsko izdanje o sportu, koje sadržajem treba da podseća generacije koje dolaze na uspehe koje su veliki asovi ovog kraja ostvarili.

Izabrane vesti

Prpmocija (©V. Duba/Čačanski glas)Prpmocija (©V. Duba/Čačanski glas)

Na promociji su se prigodnim rečima autoru i zvanicama obratili zamenik gradonačelnika Vladan Milić, predsednik Udruženja sportskih novinara Čačka, Predrag Kovačević, kao i predstavnik kompanije MOZZART. Tom prilikom izneto je zadovoljstvo poslovodstva naše kuće na doprinosu koji je rezultovao izdavanjem ove monografije u kojoj se nalaze brojni velikani koji su nacionalnu zastavu proneli širom sveta i dokazali da je Čačak veoma bitna tačka na mapi sprpskog sporta. 

Inače, među ličnostima obrađenih intervjuima u knjizi Aleksandra Stefanovića našli su se Radmilo Mišović, Živorad Bija Stanković, Mićo Brković, Slavoljub Piper, Radojko Avramović, Marko Ivanović, kao i Željko Obradović...


tagovi

Čačakpromocija knjige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara