Foto: Rastko Šurdić
Foto: Rastko Šurdić

Mozzartov avion “122” poleteo za Katar: Srpsко zagrevanje šljivovicom i tačan rezultat 2:2

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.11.22. | 04:27

Zacrveneo se aerodrom Nikola Tesla jer “Srbija zove”

Došao je dan za poletanje, došao je dan za utakmicu sa Brazilom. Mozzartova ekspedicija - pobednici našeg takmičenja Pogodi najveću kvotu i osvoji put na Mundijal - spremna je i već na putu za Katar. Aerodrom Nikola Tesla zacrveneo se rano jutros od majica i dukserica sa jedinstvenom porukom “Srbija zove”!

Izabrane vesti

U pomoć Orlovima uskoro stižu 122 srećnika, sa svih strana Srbije... Neki su spremili transparente, neki se zagrevaju za spektakl na Lusail stadionu onako srpski, sitnim gutljajima šljivovice iz plastičnih ambalaža. Ali među svim putnicima Mozzart aviona za Dohu zajednička je jedna stvar – šuška se o rezultatu, o ishodu sutrašnje utakmice protiv Brazila.

Jedan od putnika vadi tiket iz zadnjeg džepa. Оsetio je tačan rezultat, ali i goleadu. Drugi je još ambiciozniji.

“Kad je mogla Saudijska Arabija Argentinu, što mi ne bismo mogli da dobijemo Brazil sa 3:0... ha-ha-ha. Realno, ovo je iz dvojke u X, ali najslađe bi mi bilo kad bismo ih srušili golom u 96. minutu”.

Pred polazak ka gejtu, grupna fotografija i gromoglasno “Srbija!” Sigurno će biti još glasnije kada ih večeras od 20.00 ponese atmosfera na Lusailu...



tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara