Mozzartov avion za Katar dobio i devetog putnika - prvi put van zemlje na utakmicu Srbija - Brazil u Dohi

Vreme čitanja: 3min | ned. 10.04.22. | 12:27

Mesto na leto za Dohu i velelepnom stadionu Luisail rezervisao i Goran Sekulić

Srbija na startu Mundijala igra protiv Brazila 24. novembra, a na stadionu Lusail naći će se i 122 putnika iz MOZZARTOVOG AVIONA. Dobili smo i devetog putnika, Goran Sekulić pogodio je najveću kvotu 9. aprila i dobio nagradu.

MOZZARTOV AVION jedinstvena prilika da za samo 50 dinara prisustvujete meču Srbija - Brazil u Dohi! Devet putnika već je poznato, ostalo je još 113 slobodnih mesta.

Izabrane vesti

Upravo 50 dinara je minimalna uplata da biste učestvovali u takmičenju „Pogodi najveću kvotu“, u kojem od 1. aprila do 31. maja i od 1. septembra do 31. oktobra svakog dana po jedan igrač dobija mesto na SP u Kataru!

Devetog dana takmičenja šansu je iskoristio Goran Sekulić iz Stanišića kod Sombora. On je pogodio čak 14 parova i ukupnu kvotu 1.765 i tako se domogao ulaznica za premijerni meč Srbije na predstojećoj planetarnoj smotri.

Goran ističe da će mu put u Dohu biti prilika da po prvi put napusti granice Srbije.

"S ozbirom da nisam nikada izašao iz Srbije, sada imam idealnu priliku. Radujem se što ću ispratiti naše. Što ću malo putovati", priča Goran.

Ne može da proceni kako će se Orlovi snaći u Kataru, ali će iz prvih redova navijati za najbolji mogući ishod.

"Nadam se pobedi, naravno".

Mozzartova akcija naterala ga je da zasuče rukave i ozbilji se. Počeo je da sastavlja tikete sa željom da se domogne mesta u Mozzartovom avionu. Na dobitnom tiketu imao je razne tipove, igrao je veliki broj liga i pokazao umeće.

"Krenuo sam ozbiljno da igram kada sam video akciju za Katar. Pratim utakmice. Najviše igram domaćin 2+, gost 2+. To mi je najzanimljivija kvota".

Ima Goran i razrađen sistem.

"Odabrem 50, 60 utakmica, pa onda skraćujem i na kraju sastavim", ističe deveti Mozzartov putnik za Katar.

Takmičenje za mesto u MOZZART AVIONU počelo je 1. aprila i trajaće do 31. maja, a onda će se ponovo aktivirati od 1. septembra do 31. oktobra. Dakle, 122 dana za 122 putnika na Svetsko prvenstvo u Kataru! Mozzartov igrač koji tog dana bude imao dobitni tiket s najvećom kvotom (učestvuju tiketi klasičnog klađenja, dakle ne i uživo klađenja, i onlajn i oni uplaćeni na uplatno-isplatnim mestima) obezbediće sebi mesto na ovom ekskluzivnom letu.

POBEDNIK DANA je takmičar koji ima dobitan tiket s najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Za razliku od uobičajenih nagrada u vidu luksuznih automobila kada su u pitanju takmičenja "Pogodi najveću kvotu", ovaj put Mozzart je spremio 122 nagrade.

Već danas na talonu je još jedno mesto u Mozzart avionu.

Možda bude baš tvoje!

Budi pobednik!



tagovi

MozzartBudi pobednikKatar2022Svetsko prvenstvo 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara