©Starsport
©Starsport

Mrak u Bačkoj Topoli, u slučaju novog prekida nastavak utakmice sutra

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.03.23. | 18:59

Rivali prihvatili da susret nastave pod slabijim osvetljenjem

Derbi 25. kola Mozzart Bet Superlige između TSC-a i Crvene zvezde prekinut je posle 15 minuta usled problema sa električnom energijom i osvetljenjem.

Duel od kojeg se očekivalao da predstavlja ukras aktuelnog kola domaćeg prvenstva umesto fudbalskih uzbuđenja u prvih pola sata doneo je sve osim fudbala, a uzrok su tehnički problemi zbog kojih su igrači posle tri prekida završili u svlačionicama pe nego što su stigli i da se oznoje.

Izabrane vesti

Problemi sa elektičnom energijom koja je nestajala tri puta uticali su da stadion u Bačkoj Topoli isto toliko puta ostane u potpunom mraku, te je posle dva kratkotrajna prekida sudija Miloš Milanović uz dogovor sa delegatom Nenadom Nikolićem i predstavnicima oba kluba posle trećeg nestajanja struje odlučio da ekipe pošalje u svlačionice.

Posle oko 20 minuta prekida rivali su ponovo izašli na teren, a pred nijima je oko 86 minuta borbe jer se do prekida aktivno igralo samo oko četiri minuta. U međuvremenu je uključen agregat te će klubovi uz nešto slabije osvetljenje nastaviti susret. Oba tiima dala su saglasnost za ovakav rasplet, a ukoliko se desi novi problem prekid će biti definitivan i susret će se nastaviti sutra u dnevnim uslovima



tagovi

FK Crvena zvezdaTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara