Mitar Mrkela (Star Sport)
Mitar Mrkela (Star Sport)

Mrkela: Dolaze špic i desni bek

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.01.23. | 14:10

"Želimo da podmladimo i ubrzamo ekipu", kaže sportski direktor Crvene zvezde

Dao je direktor Crvene zvezde šlagvort na temu prelaznog roka, a sportski direktor Mitar Mrkela dopunio je ono što je Zvezdan Terzić nije ispričao. Zaključak je jasan. Crvenu zvezdu čeka mnogo posla na fudbalskom tržištu u narednim mesecima. U planu je ne jedno, ne dva, već nekoliko pojačanja. Pitanje je samo koliko će njih pristići u januaru i februaru, a koliko na leto, mada prema rečima prvog operativca crveno-belih

Izabrane vesti

"Radimo non-stop na prelaznom roku. Želimo da podmladimo i ubrzamo ekipu. Sve je usmereno ka letnjem prelaznom roku. Do sada su već potpisali Uroš Spajić i Lazar Nikolić. Cilj nam je da na leto budemo jači", rekao je Mrkela.

Crvena zvezda je poslednjih sezona već nekoliko sezona ne uspeva da pronađe adekvatno pojačanje na poziciji desnog beka. Kristijan Pičini je svojevremeno delovao kao veliko ozbiljna akvizicija, a ispostavio se kao ozbiljan promašaj.

"Pozicije desnog beka i špica su prioritet. Pronaći ćemo kvalitetno rešenje. Prioritet su nekada i naši igrači", kratko je objasnio Mrkela.

Apropo pokušaja da Crvena zvezda vrati Filipa Đuričića iz Sampdorije, odnosno njegovog imenjaka Mladenovića iz Legije.

"Sa Filipom Đuričićem sam jednom pričao - nije želeo da se vrati. Sa Filipom Mladenovicem sam dva puta pričao - nije želeo da se vrati", zaključio je Mrkela.


tagovi

Mitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara