Komentari na vest

Mrkela: Tražimo napadača, izgubili smo previše vremena sa Prijovićem

S

Semberac

pre gotovo 3 godine

Neće niko doći nit nam ko treba kad nemamo para da dovedemo dobrog igrača
c

comi81

pre gotovo 3 godine

Nesposobnjakovicu,za 3 godine nisi u stanju da nadjes levog beka...Ja garantujem da je i u nasoj ligi bilo za to vreme 4-5 dobrih igraca koji su mogli biti ispomoc Rodicu ali niste sa njima mogli da radite kombinacije...Ako je problem naci spica koji ce htjeti da igra LS ne znam kada cete ga naci ako ne sada...Ima dobrih i spiceva ali nemaju dil sa njihovim menadzerima pa igraju razno razni Gobelje,Njegosi,Vukanici,Nikolic,dobri su to momci ali se sa njima ne igra LS...
G

GRMI

pre gotovo 3 godine

Gde su obecane bombe decaci... sta je sad pokajali ste se sto ste obecali da ce zvezda da ima najaci tim u zadnjoj deceniji..
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

@Gost za sasu, Druže poenta je da smo konstantno miljenici sreće i da smo najvise zahvaljujuci njoj i Borjanu ulazili u Evropska takmicenja. A predstavlja se da je to plod nekog sistemskog rada i igre. Samo treba biti realan nista vise. Ja se stvarno radujem uspesima nije sporno.. ali mi igraca mladog ili bilo koliko starog posle grupnih faza nismo prodali Evropu to ne zanima. A mi se od prodaje finansiramo? Od cega cemo popuniti budzet? Tek ako ne udjemo u grupnu fazu? U startu imao teskog protivnika.
B

Bbbb

pre gotovo 3 godine

Gde je levi bek???!!!!!! Niste resili krsticcica, levog beka, napadaca. Pocele pripreme bez 3 igraca i sad pocinjete sa spinom kako imamo dobar tim od prosle godine, kako imamo bolju odbranu i da nam treba jos samo napadac. Nama treba levi bek hitno, zadnji vezni, napadac i desni bek. A mogu da idu gobeljic, petrovic, nikolic, kanga, degenek. Los posao radis mrkela, prihod 0 dinara,oticice nam samo ivanic i za njega cemo uzeti pare. Mi nemamo ponudu da prodamo 5 igraca iz prve postave prosle godine ni za 10 mil eura,sramota
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Sad trazis napadaca? U sred priprema? A levog beka necu ni da komentarisem.
D

Deca smo ovog grada

pre gotovo 3 godine

Tražimo novog sportskog direktora. Izgubili smo previše vremena sa tobom.
G

Gost112233

pre gotovo 3 godine

kajodea ili ohija
A

Ajde Mito bekrijo

pre gotovo 3 godine

Ako se ima sa čime dovesti tog Ohija koji je u formi i tačka.Kad već nema plana B onda se isprsite i ponudite čoveku dobre uslove.
S

Surla

pre gotovo 3 godine

Doveo si Dragovica (zapravo ga deda doveo a ne ti), i koga jos? Previse vremena si potrosio na Prijana i Splavarova. I hoces li snositi odgovornost za to? U minut do 12 se sad juri neko tipa La Para, Kafu, Meleg i slicno. Sacuvao si tim jer niko nece da kupi tvoje galaktikose Mito, oo!? Podaj ostavku, nije ovo za tebe brt!
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Gde je žikac mrketi da da podršku?
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Pa to ti se desava iz sezone u sezonu, sklon si glupostima i opet kasnis sa napadacem za pocetak. Prosle sezone smo to platili skupo u mecu sa Omonijom. O nesretnim bekovima vise da i ne govorimo niko ti nije nista ponudio , a skauting kod tebe ne postoji. Neozbiljno je i amaterski kad imas samo plan A) pa kad propadne , a tako bude u 90% slucajeva , daj sta das. Takav vam je isto finansijski plan , koji vam se svodi na to da ako prodjemo u LS imamo 30mil€ , ako bude LE imamo 15mil€ , a ako ne daj Boze , bude neka katastrofa onda 0. I sta onda sa premijama,platama , obecanim procentima , dugom itd. I Holandija i Francuska su imali neke druge planove pa eto kako su prosli. Treba se nadati najboljem , a planirati za najgore. Al nemas ti vremena , neko je spomenuo , od vijanja curica.
G

Gangulaaaaaaaaaaaaa

pre gotovo 3 godine

Oformljen tim bez alternative na levom beku, bez ozbiljnog brzog centarfora, sa Gobeljicem i Vukanovicem u ekipi. Mrkela sigurno se salis, ako ne umes da radis svoj posao skloni se.
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Prijovića su hteli da dovedu samo radi marketinga i zato što se dobro kotira među navijačima. Isti razlog je vraćanje Kange koji nije odigrao ništa naročito. Kada je Falćineli u pitanju onda je protiv njega pravljena hajka što se moglo videti po raznim negativnim tekstovima koji su se o njemu skoro sinhronizovano pojavljivali na različitim sportskim portalima. U situaciji kada je jasno da nikakvog plana ni strategije u vezi dovođenja igrača nema bolje je bilo ostaviti Falćinelija koji je upoznat sa sistemom i svim zahtevima nego dovoditi novu mačku u džaku. Jer, čak i da je u pitanju odličan napadač pitanje je da li će se uklopiti. Zvezda nema nikakav skauting već se igrači kupuju na preporuku. Kakvih je tu sve njuški bilo pobrojao je jedan od komentatora. Kako stvari stoje Zvezda će na kraju da dobije nekog novog Tomanea ili sličnu vedetu. Koja će da bude predstavljena kao ne znam kakvo pojačanje. Ista priča se ponavlja iz godine u godinu. Jasno se zna koji profil igrača je Zvezdi potreban a sportski sektor ne uspeva nikog da dovede na vreme.
B

BS

pre gotovo 3 godine

Za Falćinelija je trebalo dati milion evra otkupa, a on je tražio platu od 900.000 evra. Dakle, u startu bi nas koštao 2 miliona. On ne vredi ni blizu tog iznosa. I sve to se zna, ali je nekima od vas nemoguće to objasniti. Uhvatite se nečega kao pijan plota i ne popuštate.
B

BS Bulla

pre gotovo 3 godine

Nemaju dinara druze. Ziva istina. Gadja LS i 15 mil a ako ne prodje, povucice se funkcije (kao i u OFK-a) a dug nek plati neko drugi. Posle Terze potop.
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Poslao bi ja tebe Mrkela godinu dana u J.Ameriku i Afriku o tvom trošku da nađeš centarfora a ne da skautiraš starlete po BG....
Z

Zapamtio sam te

pre gotovo 3 godine

Ti si onaj što je juče psovao mocart jer ti nisu pustili komentar. Pozlilo mi je koliko sam se smejao.
M

Marko M.

pre gotovo 3 godine

Vise smo sa tobom izgubili vremena. Odlazi.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Mrkela pravi onaj sa plaže u Bečićima. "Ajmoooo, krofne, krofne, vruceeee krofneee, mladi kukuruziii, kroooofneeee". Gospode Boze ko je nama sportski direktor. Nekada Dragan Džajić, danas Mitar Mrkela...
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

@ nemoj istinu Aj odmori mikane malo leba ti sa tim smaranjem oko botova. Prica covjek kako misli, on i bilo ko, sta te briga za pluseve ili minuse. Dovela vam Usna Zeksa i vi opet kmecite ba botove, dosta je bilo, pa i kad ste vi, ObrazDjon, u pitanju.
a

armija

pre gotovo 3 godine

Covece, fale nam 4-5 pozicije, jeste li vi normalni? Spic, levi bek, desni bek, zadnji vezni kao zamena i jos jedno krilo... A otarasiti se viska i ako bude lepa ponuda, prodati nekog od boljih...
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Pitas ga - Mito, gde je napadac ??? on kaze - doveli smo Dragovica...Pitas ga - Mito, sta je sa bekovima ??? On odgovara - Doveli smo Dragovica. Pitas ga - Mito, hoce li uopste neko doci ??? On kaze - Pa doveli smo Dragovica...E moja nesposobna upravo...pa ni tog Dragovica niste Vi doveli, nego imamo srece sto covek ima ludog dedu zvezdasa, koji je po svaku cenu zeleo da vidi unuka u zvezdinom dresu. Pa makar igrao i za dz...sto ce i biti.
N

Nemoj istinu

pre gotovo 3 godine

Da pričaš. Za koji minut imaćeš 200 minusa, Botovi su na radnom mestu.
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

@nemoj istinu - pa decko je napisao sta misli , tome i sluzi ovaj portal . Ne verujem da ostavlja komentar zbog + - . Nije ovo neka od mreza gde se skupljaju lajkovi , rade foto montaze i izbacuju slike sta si jeo , gde si bio i sta si video.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Baja zaradjuje recimo 500 hiljada evra godisnje,ne radeci apsolutno nista.Za celu godinu imas samo dva zadatka,da nadjes kvalitetnog napadaca u dobrim godinama za prodaju posle,a da odmah ima ucinak na terenu (recimo 24 godine lupam) i jednog rezervnog levog beka u nasoj Pong ligi. Sto se tice levog beka,Hajdin nije bio toliko los,moze Jevremovic iz Javora,Milosevic da se vrati iz Spartaka,Antic iz inostranstva itd,znaci prelako izabrati. Ovaj strani napadac ce imati sasvim korektnu i primamljivu platu oko 500 hiljada evra i dolazi u klub koji igra u LS/LE,svakako interesantna opcija za dosta igraca. Sto se tice napadaca,pa pogledas statistiku na transfermarketu,pogledas highlights,istrazis tu sredinu i vidis ima li neki domaci covek da radi tamo i ako ima,klub bu malo doplati,a on posalje izvestaj,ako vidis da je dobar utisak ostavio,odes licno uveris se i dovedes igraca. Na kraju je dosla situacija da ce uskoro kvalifikacije,a mi nemamo centralnog napadaca. Srecom,mozemo proci drugo kolo i sa laznim spicem poput Bena ili Falka,a mozda i Pavkov uhvati ritam,pa zaigramo sa klasicnim napadacem,ali za trece kolo moramo imati napadaca koji se uigrao i adaptirao na novi tim ili ispadamo. Takodje mi Stankovic ne uliva poverenje,smatram da je Milojevic 2 zasluzniji za odlicne igre ekipe prosle sezone,ali nadam se da gresim. Bio je odlican igrac,mora da je nesto pokupio radeci sa Murinjom i ostalima. Sto se tice skautinga,dno dna.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Hvala Bogu da Mrkela bira a ne ti,sa Hajdinom i raznima iz Javora i Subotice igrali bi mi kao Partizan ligu konferencije.
S

Surla

pre gotovo 3 godine

Mita shuri lovu, ima clansksu kartu, moze mu se.
s

serMudro

pre gotovo 3 godine

Nije realno to što pišeš! Da li nam je cilj tavorenje po LingLong i povremena prodaja po nekog talenta ili Evropske lige ???!!! Nerealno je da sa tim polufudbalerima misliš da bi mogli i LingLong osvojiti! Imaš milon primera u prošloj sezoni gde je kombinvan tim bio uštopovan od najlošijih timova,dok nisu ušli ti koje pljujete nije bilo ni "I" od igre! Ne kapiram kako ste toliko slepi i kratkog pamćenja?! Jeste,mali Nikolić odličan,ali kad umesto njega uđe Kanga razlika je evidentna,u tempu igre,protoku lopte,razigravanja saigrača na posletku kao nus proizvod toga budu golovi...tako da manite se tih "talenata",takvih milion ima u LingLong.. To razigravati po domaćoj ligi da se nešto i proda i nekako,ali osovinu ne dirati,štedeti i čuvati za evropu za bodove,za lovu uefa,rejting kluba. Ostavite rukovodstvo na miru ovo trenutno bolje ne može,sviđali se oni meni/nama ili ne,moramo se strpiti i ganjati rezultat. Setite se kako su beŽali od nas,a sad dolaze bez velikih problema naravno oni koje možemo platiti.
r

rusibunker

pre gotovo 3 godine

PUNA PODRSKA SA SEVERA ZA TERZU I UPRAVU U INAT SVIM DUSMANIMA!
B

BOTINO

pre gotovo 3 godine

TI SEVER NISI VIDEO NI NA TV.
b

bgddgb

pre gotovo 3 godine

Sta lupetas bre ti?! Botino jedna
M

Milojevic 49

pre gotovo 3 godine

Micite Gobeljica vise,niko ne zeli da ga vidi ,dovedite lijegig i desnog beka i šica,nemojte da nam mazete oči praznim floskulama.
G

Gost555555555

pre gotovo 3 godine

Ova kreatura od coveka koja se naziva sportski direktor tri godibe ne moze da nadje skolovanog levog beka, tri godine Rodic nema alternativu, nego nam levog beka igraju desni bekovi, centralni defanzivci, krila i ofanzivni vezisti. Pa i Zander je bio klasicno krilo koje se lose snalazi defanzivno a doveden je kqo levi bek. Rodic pola sezone igra a pola je povredjen, a alternative nema godinama unazad i on sada prica kako ima oformljen tim, kako bre covece, kako? Pankov se prodaje zadnje dve godine, malte ne se tera iz kluba, sada postaje odjednom prvi napadac zato sto je covek nesposoban da dovede kvalitetnog napadaca. Nemoj Mrkela da nam vredjas inteligenciju ovakvim izjavama.
G

Gost bolje spavaj

pre gotovo 3 godine

E ne znas ni kako ti se preziva centarfor a prosipas mudrost.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ovaj čovek, neću da mu izgovaram ime jer mi odmah skoči pritisak, je obična voštena figura. Svima je jasno da je TVORZA maltene privatizovao klub. Lik je ocrnio Prijovića u medijima zato što ovaj nije hteo da dodje u Zvezdu, na ono biće para jednog dana. Ocrnio je Miluna jer nije hteo da ostane, jer ga ovaj vozi za pare. Da ne pričam što je ono napljuvao Deju, legendu Zvezde. Vidića isto. Lik izigrava nekog šerifa u Zvezdi. Sjebali su pare od evrope na brdo promašenih skupih igrača, i na deljenje tala. Čovek priča kako kupuju zemlju u Surčinu da prave veliki trening kamp, a duguje se igračima i zaposlenima, i nema se para za dobrog napadača. U klubu nema žuti dinar, ko zna koliki je glavni dug. Ako se ne udje u LŠ odlaze par najboljih igrača sigurno. Polako polako, sve više liči da je Vidić bio upravu.
V

Vladimir78

pre gotovo 3 godine

Oko Prijovica veze nemaš šta se događalo.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Vas sam čekao BOTINE , za pola minuta 180 minusa. Ako nema veze, boli istina aaa. TVORZA je škrt na pojačanjima, ali je uvek bio široke ruke za sendvičare. Evo 🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔 NJAM NJAM
9

951357

pre gotovo 3 godine

Da se ogradim, nisam ti ni lajkovao ni dislajkovao komentar. Samo mi kaži, šta je to epohalno Vidić rekao? Rekao da ovi iz kluba isisavaju pare? Wow, kao da to nismo znali pre toga. Je l' rekao još nešto bitno? Da nikog ne prodaju? Pa ni to baš nije tačno, prodali smo koliko i Partizan, ako ne i više, a fokus nam uopšte nije na prodaji igrača. Sem toga, imamo dosta "matorih" igrača, tu neke velike cene nema, pa čak ni posle 2 LŠ. Da se razumemo, meni se sviđa što je Vidić krenuo da priča, jer niko od poznatijih igrača i trenera do sada reč nije rekao, ali ono, to što je on rekao nešto ima trenutno snagu kao da sam ja rekao nešto. Jer on ništa povodom toga uradio nije. Lako je pričati o problemima, daj uradi nešto.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

gde su bekovi,gde su napadaci i voleo bi da mi neko objasni sta ovaj Bakajoko igra kakav je to promasaj ja nemam reci.
a

aksel baja kokose

pre gotovo 3 godine

kakajobo je kauboj i šerif kakav ćeš ti nikad ne biti podrška za terzeta i deketa mrkota pam panjero
R

Rico89

pre gotovo 3 godine

Svašta mogu da razumem, ali da neko brani Mrkelu i tvrdi da je on dobar sportski direktor, to mi nije jasno, osim ako mu nije blizak prijatelj ili rodbina, pa to već ima nekog smisla. Postoje podaci, činjenice, o transferima izlaznim i dolaznim koji pokazuju da čovek jednostavno nije stručan za ovu poziciju.
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Mito, mi tražimo sportskog direktora, sa ovim našim smo izgubili previše vremena ;)
B

Bgddgb

pre gotovo 3 godine

Ma sta rece?! Prvo i osnovno juris igraca koji ne igra ozbiljan fudbal vec 2-3 godine i ti se cimas oko njega mesecima. Pa morao si posle aprila vec da imas i plan B. Ali lakse ti ovako da pricas price i kukas o izgubljenom vremenu. Pa sad lepo reci sve onda i zasto nije uspela "operacija prijovic" reci razloge? I da li je moguce da svaki put isto pricas. Dasadan si i ajde vise paljba bre
O

Opetistaprica

pre gotovo 3 godine

Mita Fikus i Zvezdan Tvorzic ne mogu da nabodu i napadaca i kombinaciju. Odlucite se ili napadac ili kombinacija. Opet ce te u insajder specijal
7

777

pre gotovo 3 godine

Sta tebe grobara boli uvo da li mi mozemo da dovedemo napadaca? Nemoj da se "plasis" dovescemo steta sto nas je Prijovic ispalio jer je Srbin a sto se tice kvaliteta mozda dodje i bolji od Prijovica ali ce biti stranac sto nama ne odgovora al sta da se radi... I da Zvezdan Tvorzic kako ga zoves je obesmislio tvoj klub koji se oprasta od titule svakog Oktobra izdrzite sada barem do Marta da bude malo zanimnjivije mada kada vidim vasa pojacanja Daca Pantic, Sanicanin bice opet oprostaja u Oktobru...
A

Aloalo

pre gotovo 3 godine

Druže bekovi druže
G

GS

pre gotovo 3 godine

Nisi dao odgovor zvezdaškoj javnosti kakva je kazna za Gobeljića zbog sramoćenja našeg kluba svojim primitivizmom. Ne samo da nema kazne, nego je na niega mislio kada kaze da ima igrača koji mogu da igraju na poziciji štopera. Natezao si se sa Prijovicem danima, izgubio si vrijeme i nisi doveo igrača do početka priprema. Drugu godinu zaredom. Da imaš obraza, časti i poštenja podnio bi ostavku jer si nesposoban za funkciju koju obnašaš.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Тачно у мету брате! Ево га и капитен проти ГАК, најсрамотнији потез!
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Ne moze niko ziv da me ubedi da na trzistu nema mocan spic, brz, nizeg tezista.. Sav se skauting sveo na moljakanje Prijovica. Mada poucen iskustvom od prosle godine mislim da je uprava svesno gubila vreme. Da rizikuju da bez jacih ulaganja probaju da udju u LS ili LE. Ako kojim slucajem ne udju bice price o prethodnim titulama i grupnim fazama. To je vec uigran scenario. I da molimo boga da se Rodic ne povredi. jer zamene nemamo. Uzas
X

XD

pre gotovo 3 godine

Znači Mrkela i Terzić imaju kako kažeš "uigrani scenario" da se pozivaju na ranije grpne faze i titule ako ne udju u grupnu fazu? Moje pitanje za tebe je kada to nisu ušli u grupnu faz pa su stigli da "uigraju scenarijo"???
n

noleeeeee

pre gotovo 3 godine

vama je skauting moljakanje prijovica a nama je skauting partizanova deca
S

Sasa 79

pre gotovo 3 godine

Prijatelju ja sam pre neki dan nesto slucno napisao i zamalo da me ubiju uvi samozvani "pravi zvezdasi". Mi tako radimo vec godinama. U LS i EL smo svaki put usli 90% zahvaljujuci Borjanu. Svaki put tim pravimo krajem avgusta, pocetkom septembra. Levog beka evo ulazimo u cetvrtu godinu kako ga dovodimo. Njihova matematiki je jasna, dovesti za dzaba, uzeti pare od LS ili LE, prodati nekog mladog igraca za sicu, dug vec godinama isti i kada se crta podvuce opet nema para.
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

@XD Druze, uigran scenario da se navijaci zamlacuju jakim imenima na pocetku prelaznog roka. Kolarov, Prijovic... oni i nisu planirali dovodjenje istih. Vec rizikuju i ocekuju da bez ulaganja mozda udju.. u slucaju da ne uspe i Zvezda ispadne ranije imaju spremnu pricu o dominaciji prethodnih godina. Prosle godine slicna prica cekao se Makeda isto zamlacivanje bez rezervne opcije. ode Falcineli maltene bez treninga sa ekipom. I ispadnemo od ispodprosecne ekipe. Posle udjosmo u LE i prica standardna najbolji smo tim u poslednjih 20 godina. Realno imali smo srece i Borjana. Niko ne pominje ozbiljan minus koji smo napravali promasenim transferima. Van la Para, Kanjas Zander, Garsija, Boaci povratak, Jirka.itd.. Nismo nijednog igraca prodali od tih grupnih faza. To kako selektujemo igrace Zapad ne zanima a i u godinama su. A uprava govori kako se najvise finansira od prodaje.? Kojih druze?
G

Gost za sasu

pre gotovo 3 godine

E stvarno ti se izvinjavamo sto imamo golmana.Bas me nesto boli uvo da li cemo uci ove godine zbog Borjana ili Gobeljica ili mozda Bena,u cemu je razlika.
9

92

pre gotovo 3 godine

Ajde matori ti u penziju lagano.
S

Sasa 79

pre gotovo 3 godine

A sta mislia kako je nama sa tobom i Terzom? Koliko je to izgubljenog vremena, zivaca, para...
P

Pajko i srle

pre gotovo 3 godine

bezobraznik trazio je svoje pare
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Gospodin Mita Mrkela, peglao Lidiju, sad neku 25 godina mladju, nista ne zna, igrace skautira preko aplikacije na fonu i uzima masne pare.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

A zasto ste izgubili previse vremena? A zasto ne postoje opcije b i c sa kojima se pregovara uporedo? Hoce li neko odgovarati za to sto cemo pripreme odraditi bez spica? Pa cemo opet da ocekujemo da 2 dana nakon sto dodje resava utakmice, kao sto smo sa falcinelijem ocekivali. On je praktično dosao iz italije, potpisao ugovor i seo na avion za kipar. Koliko ce trebati novom spicu da se prilagodi ekipi? 100 pitanja, a odgovora nema, a nema ni odgovornih.
S

Saša_PFC

pre gotovo 3 godine

Kosta taj napadac g.Mrkela...kosta...a u kasi promaja...minus 60.mil.evra.Jedini klub u Evropi je C.Zvezda kojima se ne isplati da igraju LŠ.dug im veci nego sto je bio...a da su pare usle u klub...bio bi ogroman plus...
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

@SashaPFC… da sam na vasem mestu, ne bih pricao o promaji u kasi posto i kod vas duva, samo se jos uvek ne zna koliko jako duva!
p

pivljanin

pre gotovo 3 godine

Najviše smo vremena izgubili s tobom nesposobnjakoviću.
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Sa tim "nesposobnjakovicem" i njegovim pojacanjima smo igrali dve lige sampiona i dva puta prolece u ligi evrope. . . Tako da klinac. . . idi na spavanje. . .
V

Vidi ovog papana

pre gotovo 3 godine

@ecka siti. Ćuti paceru, ni jednog od tih igrača nije doveo Mrkela. Većinom Grof, i nešto malo Miloje. A koliko je bilo skupih promašaja??? 20, 30 ???
p

pivljanin

pre gotovo 3 godine

@ecka, vidi sad: rikardinjo, ebisilio, sumaila, čaušić, kafu, la para, garsija, tomane, simić, kanjas, jirka, jevtović, meleg, žander,... verovatno sam i još par ovakvih ispustio. Saberi koliko su svi ovi koštali (obeštećenje+plata) pa sračunaj koliko nas je Mita zadužio. Cenim ne manje od 10-15 miliona evra. Mrkela je kao sportski direktor jedna velika NULA.
G

Gost dosade

pre gotovo 3 godine

Taj Garsija je dao gol kojim je isplatio sve te transfere,a sta se uopšte to tebe tice,jesi li mozda poreznik ili si ih licno ti platio?
G

Gost5

pre gotovo 3 godine

Šabani,ostaju šabani
T

Tanasije

pre gotovo 3 godine

Mrs iz Zvezde
K

Kaogost

pre gotovo 3 godine

Pa da opet ne vidimo evropu jedno 30 godina?