Ognjen Mudrinski (©Starsport)
Ognjen Mudrinski (©Starsport)

Mudrinski: Čuo sam da Maribor sprema ponudu, imam i dosta poziva drugih klubova

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.04.22. | 15:38

Srpski napadač blista u Sloveniji

Dani uživanja za Ognjena Mudrinskog. Srpski napadač blista u Sloveniji, najbolji je strelac lige sa 15 golova, a doneo je minulog vikenda pobedu Mariboru u velikom derbiju sa Olimpijom (1:0).

Šest kola pre kraja sezone Mudrinski je otpisao Olimpiju iz šampionske trke, pa će se Maribor do kraja boriti sa Koperom za titulu.

Izabrane vesti

Za navijače Maribora pored titule jednako važno pitanje je i da li će Mudrinski nositi ljubičasti dres naredne sezone, pošto mu u junu ističe pozajmica od poljske Jagelonije.

„Imam još godinu dana ugovora sa Jagelonijom, ali imam i klauzulu da mogu da izađem iz ugovora ovog leta. Čuo sam da je Maribor spremio ponudu, imam takođe i pozive od više klubova iz inostranstva, kao što sam i očekivao s obzirom na broj golova koje sam postigao. Sve ću dobro izvagati pre nego što odlučim“, rekao je Mudrinski za slovenačke medije.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je rekao da se lako adaptirao na Maribor i ligu kada je došao letos.

„Stigao sam 31. avgusta, poslednjeg dana prelaznog roka, ali sam se odmah navikao na sistem trenera Karanovića. Moji saigrači su sjajni, imamo još nekoliko „ispita“ do šampionske krune. Da ne dozvolimo da nam se ponovi prošlogodišnja situacija kada je Mariboru remi bio dovoljan za titulu, pa je izgubio meč od Mure“.

Zadovoljan je Mudrinski svojim igrama u Mariboru, kao i podršci koju dobija s tribina.

Navijači me stvarno vole i vrlo su verni svom klubu. Svi na tribinama su bili na nogama od početka do kraja derbija. Srce mi je puno i trudim se da im se golovima i pobedama zahvalim na podršci“, poručio je Mudrinski.


tagovi

Ognjen MudrinskiMaribor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara