Mudrinski (©MN Press)
Mudrinski (©MN Press)

Mudrinski obećao da neće u Olimpiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.22. | 16:33

„Verujem mu“, poručuje direktor Maribora Šuler

Ponovo Srbi prave „problem“ na relaciji Maribor – Olimpija. Letos je bivši miljenik navijača Zmajčeka Đorđe Ivanović potpisao za Ljubičaste, a sad se „kuva“ odgovor suprotne strane, koja bi da ukrade najboljeg strelca lige Ognjena Mudrinskog.

Informacija kako je Olimpija namerila da dovede Mudrinskog, koji je i dalje pod ugovorom sa poljskom Jagelonijom, izazvala je tektonski poremećaj u slovenačkom fudbalu, pa je danas reagovao sportski direktor Maribora Marko Šuler.

Izabrane vesti

On je u razgovoru za Ekipu24 otkrio kako mu je Mudrinski rekao da nema šanse da ode u Ljubljanu.

„Pričao sam sa igračem i uverovao me kako od toga nema ništa. Da nema šanse da se to dogodi. On je glavom u Mariboru, zna šta želi i ima jasnu sliku o svemu. Priznao je da je Olimpija probala da mu priđe preko posrednika, ali da on sa njima nije razgovarao. I tvrdi da ne postoji mogućnost da pređe u Ljubljanu“, rekao je Šuler.

U Mariboru veruju da cela priča ima drugu pozadinu.

„Samo pokušavaju da unesu nemir u našu svlačionicu, u naš klub. Znam odakle je cela priča potekla, ima potpuno besmislen izvor“.

Šuler je još jednom poručio da ne sumnja u iskrenost srpskog napadača.

"Verujem Ognjenu. Imamo korektan odnos. On zna veoma dobro šta smo uradili za njega. I zna šta još želimo da uradimo. Rekao mi je da nije glup da padne na takve stvari i ja mu verujem“, istakao je Marko Šuler.


tagovi

Ognjen MudrinskiMaribor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara