Mudrinski podigao Sloveniju na noge: Procvetao u Mariboru, pa se dogovorio sa najvećim rivalom

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.22. | 12:36

Delo piše da je srpski napadač postigao preliminarni dogovor sa Olimpijom

Odličan potez napravio je Ognjen Mudrinski odlukom da iz poljske Jagelonije pređe u redove Maribora, i to na jednogodišnju pozajmicu. Nekadašnji napadač Crvene zvezde biće najbolji strelac slovenačkog prvenstva, pošto je na 26 mečeva postigao 16 golova.

Ima Mudrinski ugovor sa poljskom Jagelonijom na još godinu dana, i moraće da konsultuje klub iz Ekstraklase o daljim koracima u karijeri. U Mariboru su bili sigurni da će Mudrinski ostati u tom klubu. Nedavno je dobio i nagradu navijača kao najbolji pojedinac sezone za nama.

Izabrane vesti

Međutim, ljubljansko Delo danas donosi vrlo interesantnu informaciju. A ona glasi da će Ognjen Mudrinski uskoro potpisati ugovor sa Olimpijom iz Ljubljane, najvećim Mariborovim rivalom. Isti izvor konstatuje da se Ognjen Mudrinski već praktično dogovorio sa Ljubljančanima i da se čeka zvaničan kraj takmičarske godine kako bi se transfer ozvaničio.

Trener Olimpije Robert Prosinečki je odlično upoznat sa kvalitetima Ognjena Mudrinskog. Putevi im se nisu ukrstili na Marakani, ali dok je Robi vodio Crvenu zvezdu, Mudrinski je pružao zapažene partije u redovima Jagodine.

Moguće je da je on inicirao potencijalni prelazak Mudrinskog... Mada, informacija Dela nije potvrđena. Maribor u nedelju igra najvažniji meč u ovoj sezoni. Potrebna mu je pobeda protiv Mure kako bi osigurao titulu. Olimpija je odavno otpala iz trke.


tagovi

Ognjen MudrinskiRobert Prosinečki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara