Roberto Firmino (Foto: AFP)
Roberto Firmino (Foto: AFP)

Muke u odbrani, muke i u napadu: Firmino pod znakom pitanja za revanš sa Lajpcigom

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.03.21. | 16:51

Brazilac propustio poslednji trening Crvenih zbog bolova u kolenu

Veliki posao uradio je Liverpul time što je pre dvadesetak dana protiv Lajpciga na Puškaš Areni odigrao najbolju utakmicu u poslednje vreme i stekao kapitalnih 2:0 pred sutrašnji revanš. Jer osim što će i njega odigrati na neutralnom terenu u Mađarskoj, na novi megdan Bikovima će morati, kako je Jirgen Klop sada već navikao, bez nekolicine igrača, među kojima će najverovantije biti i jedno novo ime – Roberto Firmino.

Brazilski napadač je propustio i ligaški meč protiv Fulama za vikend, a kako pišu engleski mediji, bivšeg fudbalera Hofenhajma zbog bolova u kolenu nije bilo na poslednjem treningu šampiona Engleske, te se trenutno nalazi pod znakom pitanja za sutrašnju utakmicu.

Izabrane vesti

(2,60) Liverpul (3,30) Lajpcig (2,70)

Dobra vest za Crvene je da je u porazu od Fulama prvi start još od 9. decembra upisao Diogo Žota, pa će Portugalac zauzeti mesto u napadu pored Mohameda Salaha i Sadija Manea, kako se ne bi rizikovalo sa Firminom.

Još jedna radosna vest za Klopa je povratak Ozana Kabaka, koji se oporavio od udarca zadobijenog na meču sa Čelsijem. Turčin bi trebalo da ponudi koliko-toliko bolje rešenje za u defanzivi od Natanijela Filipsa i Risa Vilijamsa, jer Virdžila Van Dajka, Džoela Matipa i Džoa Gomeza još uvek nema.


tagovi

LiverpulRoberto Firmino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara