Komentari na vest

Murinjo: Nemci osvajaju ako prođu grupu, sa Mbapeom je teško ne pobediti, Dijas najbolji na svetu

f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

ENGLAND FOREVER !
G

Gostima

pre gotovo 3 godine

Što li sam ja pročitao 'Djilas je najbolji na svetu".. Još se vraćam i razmišljam, kakve veze Murinjo i Djilas imaju...
T

Tpslls

pre gotovo 3 godine

Spancima fali spic ali im fali i sredina. Jesu Olmo i ekipa dobri igraci, ali brale igrali su Inijesta, Cavi, Kazorla, Cabi Alonso. Gde je ovo danas sredina koja moze osvojiti Ep, sve da im dodas Vilju i Toresa u najboljim godinama.
I

Idemo breee

pre gotovo 3 godine

Realno Portugalu mora mnogo stvari da se poklopi da bi nesto napravili jer oni igru nemaju. Oni nas nisu mogli da pobede a zele da se nadigravaju sa francuzima i belgijancima za koje smatram da su najbolje na kontinentu. Pored toga Spanija mi posle utakmice protiv Portugala izgleda kao neko ko moze da bude favorit iz senke (isključivo zbog toga sto po meni imaju najboljeg trenera od svih reprezentacija Luisa Enrikea) ali ih muci realizacija. Nemci nemaju trenera i mislim da ce doziveti neku bruku (sto se iskreno i nadam). Englezi kao i uvek precenjeni, iako imaju fantasticne igrace nisam siguran da mogu daleko kao na svetskom jer im se tamo otvorio zreb. Kao potencijalna najveća iznenađenja bih naveo Ukrajinu i Tursku.
s

spodoba1991

pre gotovo 3 godine

Ali ovi konsultanti ili ovi sto pisu kolumne (nije vezano za iskljucljivo za Murinja) "ako prodju grupu mogu daleko, ako ispadnu u grupu nece proci dalje" Bas su me smorile ovakve analize
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Francuzi ubedljivo najjaca ekipa na EP, sa Kanteom, Mbapeom i Benzemom ne znam kako ne mogu da osvoje EP.
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Nemci teško mogu da osvoje jer im je odbrana vrlo slaba gde igraju Ginter, Tah I Klosterman. Portugal isto slaba odbrana sem Diasa. Belgija isto, kao i Italija. Francuska je u blagom padu od SP tako da ne verujem da je glavni favorit za EP. To se vidi po tome što je Dešamp morao da pozove Benzemu da nekako anulira lošiju igru nego što je bila pre. Mbapea i Varan jesu idalje vrhunski futbaleri ali dosta njih je u blagom padu kao Pogba ili Grizman. Ili su dosta pali kao Matuidi ili Umtiti. Engleska je po meni glavni favorit za titulu jer ima tim koji je odlična kombinacija iskusnih futbalera poput Kejna, Sterlinga, Rašforda ili Megvajera i mladih zvezda poput Sanca, Džejmsa, Maunta ili Raisa. Igraju dosta brži i tehnički moderniji futbal nego ranije generacije Engleza. Ovaj sada tim je nekoliko puta jači nego onaj pre tri godine i to u svakom smislu.
B

Bh

pre gotovo 3 godine

Englezi ako sad ne osvoje Euro neće nikad
s

suma

pre gotovo 3 godine

Jak tim u kom Megvajer stub odbrane!
e

englezi

pre gotovo 3 godine

pa oni su dobri individualci al turnirska ekipa nisu,a za italiju sto pricas nidje veze,da li si pratio talijane otkako ih je preuzeo mancini,izgleda da nisi,ne kazem da ce osvojit,al ce daleko do gurat,dalje od engleza sigurno...pozdrav