Murinjo upao tokom Rodžersove izjave: Dao mi je najbolje vino koje postoji!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.04.22. | 03:21

"I to me je mnogo koštalo", uzvratio je strateg Lestera

Žoze Murinjo je majstor da napravi spektal od svake moguće situacije pred kamerama, pa je tako bilo i nakon prvog meča sa Lesterom u polufinalu Lige konferencije (1:1). Portugalac je svom nekadašnjem saradniku u Čelsiju uskočio u kadar tokom njegove izjave za Skaj Sport posle meča, što je izazvalo osmeh kod šefa stuke popularnih Lisica.

Murinjo se u jednom trenutku pojavio i pred kamerama izgovorio:

Izabrane vesti

"Dao mi je najbolje vino koje postoji!".

Usledio je odličan odgovor Lesterovog statega:

"I to me je mnogo koštalo".

Kada je bilo u pitanju izdanje njegovog tima, Rodžers nije krio zadovoljstvo dominantnom partijom svojih igrača, kojima jedino zamera to što nisu bili koncentrisani u završnici akcija.

"Igrali smo dosta dobro, zaista smo dominirali, veoma sam zadovoljan našim učinkom. Počeli smo dobro, imali tempo i intezitet, jedino što nam je nedostajalo jeste kvalitet u završnici. Prednost je što imamo pet rezervni koji mogu da uđu na teren i utiču na to, poput Barnsa", rekao je Rodžers.

Roma će biti blagi favorit, ali treba očekivati uzbuđenja za sedam dana.

"Prošli smo dva izvanredna tima, Ren i PSV. Bili smo dobri u ovom meču i to nam daje samopouzdanje za revanš", dodao je Rodžers.

Žoze Murinjo ima šta da oduzme i zameri svojim igračima, ali pre svega poručuje da se radi o psihologiji.

"Moramo da igramo više glavom nego srcem. U redu, u pitanju je 14. utakmica Konferencijske lige, ako pobedimo idemo u finače. Radi se o umu više od bilo čega drugog. Siguran sam da su svi navijači Rome koji su gledali srećni što će se ovaj dvomeč odlučivati na Olimpiku. Znam da će biti 70.000 navijača, a još više da će biti nezgodna utakmica".

Vučica želi u Ligu Evrope, ali ne može da se osloni samo na osvajanje trofeja, već mora da proba to da obezbedi kroz prvenstvo.

"Moram da razmislim, analiziram i zaboravim, jer peti ili šesti nije isto u Seriji A. Želimo da budemo sigurni da ćemo igrati Ligu Evrope sledeće sezone, ne možemo da čekamo da vidimo da li ćemo prvo osvojiti Ligu konferencije", dodao je Portugalac.

Revanš mečevi polufinala Lige konferencije igraju se narednog četvrtka.


tagovi

Žoze MurinjoBrendan Rodžers

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara