Žoze Murinjo (©Reuters)
Žoze Murinjo (©Reuters)

Murinju opet krive sudije, ovaj put se okomio na Lacio

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.05.22. | 02:47

"Trener sam 22 godine i ništa se nije promenilo. U subotu je pobedio tim golom iz ofsajda“, grmeo je Portugalac posle meča sa Bolonjom

Do kraja Serije A, Roma i Lacio boriće se za peto mesto i plasman u Ligu Evrope. Tri kola pre kraja timovi su izjednačeni sa po 59 bodova. Vučica je propustila priliku da zadrži dva koraka više u odnosu na gradskog rivala. Četa Žozea Murinja odigrala je bez golova na Olimpiku protiv Bolonje Siniše Mihajlovića.

Portugalac je bio ljut kao ris posle remija. Nije mnogo pričao o igri, propuštenoj šansi da se zadrži prednost, nego je nastavio rat sa sudijama. Ovog puta imao je šta da kaže o pobedi Lacija u subotu u Speciju sa 4:3 i pobedonosnom golu Ačerbija u poslednjih trenucima meča.

Izabrane vesti

Trener sam već 22 godine i neke stvari se ne menjaju, a to je da možete da dobijete golom iz ofsajda. To se događalo ranije, ali i sada. U subotu je tim pobedio golom iz ofsajda“, grmeo je Murinjo pose mršavog remija u Rimu u pretposlednjem meču 35. kola Serije A.

Posle pobede Lacija u Speciju, na društvenim mrežama je kružio snimak gde se vidi da je strelac gola Ačerbi bio u nedozvoljenoj situaciji. VAR nije tako rekao, brzo je odlučio, pa su nebesko-plavi osvojili tri boda posle velikog preokreta.

20.45: (1,30) Atalanta (6,25) Salernitana (10,00)

Murinjov pomoćnik Nuno Santos je isključen tokom meča sa Bolonjom.

Utakmica nije bilo kvalitetna. Tim koji je želeo da pobedi nije uradio dovoljno da se to dogodi, a ekipa koji to nije nameravala, uradila je ono što je planirala. Sudija im je to dozvolio. Utakmica u Lesteru je uticala na slabije izdanje mog tima. Mi smo između čekića i nakovnja. Naš rival u polufinalu Lige konferencije je protiv Totenhama odmarao devet igača. Pokušali samo da pobedimo, imali smo šanse, ali nije bilo dobra utakmica. Moramo da preuzmemo odgovornsot, jer nismo uradili dovoljno za pobedu“.

Pokušao je Portugalac sa četvorostrukom izmenama. Ubacio je u nastavku Abrahama, Pelegrinija, Zalevskog i Karsdorfa, ali nije išlo.

Pokušao sam da uvedem kvalitetne izmene, ali igrači s klupe nisu imali uticaj koji sam očekivao. Abraham i Zalevski nisi igrali dovoljno dobro. Karsdorp i Pelegrini su bili nešto bolji“, istakao je Murinjo.

Na pitanje o Nikoli Zaniolu, koji je odigrao svih 90 minuta, Portugalac se malo našalio sa „sedmom silom“

Vi ste opsednuti Zaniolom, zar ne“, zaključio je Murinjo.

Roma može do trofeja u Ligi konferencije. U prvom meču polufinala u četvrtak, Vučica je odigrala 1:1 sa Lesterom pred revanš na Olimpiku za tri dana.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------



tagovi

RomaŽoze MurinjoLacioSerija A

Obaveštavaj me

Roma
Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara