Komentari na vest

Mustafa promovisan u Lincu: Dugo smo ga gledali, snažan je, brz i ima veliki potencijal

L

Luja

pre preko 1 godinu

Puno sreće u nastavku karijere. Dobro je što si otišao iz Zvezde.
4

421

pre preko 1 godinu

Ovo je za Mustafu odlicno. Ide u ligu gde se igra otvoren fudbal. Lask moze da se umesa i u borbu za titulu katkad tako da je to sjajno. Ono sto meni smeta i u tome mozda i gresim. Ja nisam video nijednog naseg igraca da je napredovao na polju koje mu je slabo. Od Mustafe nisam ove sezone mnogo ocekivao ali sam se nadao da ce svoj dribling dovesti do nekog pristojnog nivoa kao i svoj sut. Pa covece fudbaler si, to ti je zivot. Je l' toliko tesko da ostanes 20ak minuta duze svaki trening da treniras to sto ti fali?
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Potpuno su u pravu. Brz je, snazan i ima veliki potencijal. Ali tu je ujedno kraj. Dribling neubedljiv, sut los. Ne kazem da za 5 godina nece popraviti igu, ali sada to nije to.
S

Srpski samuraj

pre preko 1 godinu

Sad kad pokida u Austriji... Ima da se krstimo 😁
S

Sladajac@Srpski Samuraj

pre preko 1 godinu

Sa onim svojim čuvenim minucioznim driblingom na petoparcu, a posle toga dođe onaj dobro prepoznatljiv udarac kada ošamari loptu umesto da je poklopi telom. Sjajno! Vidim da su ga ovi iz Austrije pomno pratili! To mi liči na rukopis našeg alfa-skauta g. Mrkele, jer on tako studiozno prati potencijalna pojačanja! Bravo!
G

Gost iz unutrašnjosti

pre preko 1 godinu

Svaki put kada pročitam Mustafa, pomislim na onog golmana što je igrao u Partizanu...
e

ej

pre preko 1 godinu

Postat ce jedan od naj igraca lige. Imam neki osecaj :D
X

XXXL

pre preko 1 godinu

prodaju se igraci koji su mladi uglavnom prva postava ostaju babe i dede gobeljic krsticic milunovic oni ce biti stub igre 👏
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Postoje (barem) dva problema u toj tvojoj teoriji. 1. Mustafa nije bitan igrac u Zvezdi. Nebitno sto je mlad, ima mali potencijal. Njemu je ovo maksimum. 2. Ti igraci koje si nabrojao su takodje rezerve a ne neki "stubovi". Gobeljic je treci desni bek, doveli smo dva nova koja su ocigledno ispred njega. Krsticic ima malu ulogu od kad se vratio. Ispred Milunovica su Dragovic i Erakovic, verovatno ce i Spajic biti kad pocne da igra, on je tu treca, cetvrta opcija eventualno kad igramo sa tri stopera (a tad je sasvim dobar posto mu to vise odgovara nego formacija sa dva stopera i visokom odbranom).
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Kao iz aviona se vidi da Mustafa nema blage veze sa savremenim fudbalom. Od svih performansi za fudbalera, on i9ma samo brzinu. Mustafa nije u stanju da reši situaciju "1 na 1", osim ako ne pretrči protivnika, nema izrađeni centaršut im udarac na gol. Brzo će on i iz LASK-a na pozajmicu. Ne može on odjednom da nauči da igra fudbal prelaskom u drugu zemlju! Fudbal nije pikado!
s

spacebound

pre preko 1 godinu

A ti si sigurno zaposlen u nekom fc kao neki skaut, trener Ili sportski direktore cim se tako razumes u fudbal.
K

Kon

pre preko 1 godinu

Da ne pričaš o Bukariju, nekako mi odgovara opisu.
D

DrvoTata

pre preko 1 godinu

Dobar igrač, šteta što ga nisu probali na vingbeku. Kao krilo je dobar samo za timove koji igraju kontre. Sve najbolje.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Nek ti je sa srecom tamo. Mozda i eksplodira, igra se u Austriji fudbal koji vise odgovara njegovom stilu igre.
O

Ovaj

pre preko 1 godinu

Njihov sportski direktor,izgleda u rodu sa Mitom.Kad čujem ,dugo smo ga pratili,nije mi dobro.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

haha idi Linc u ..... ponekad razmisljam kako kod nas nemaju pojma a onda vidim ove strance uzimaju marka Jeftovica, Scekica, Mustafu , kulibalija,itd . Kaze dugo smo ga pratili !!! bas me to i potreslo ,njega na jednu utakmicu mozes da se prevaris i uzmes al ako si ga dugo pratio i uzeo !!!! onda alal ti cufte
a

a5cz

pre preko 1 godinu

kad bata bude eksplodirao tamo pitacemo se sta se desilo
L

Lokki

pre preko 1 godinu

Nije na nivou prvog tima Zvezde, što ne znači da u LASK-u neće biti dobar.
а

армата

pre preko 1 godinu

уродило је плодом бесомучно форсирање овог лика чак прије Бена. Остаће упамћено да је пунио очи нашим назови тренерима који га или нису знали употребити или је то било немогуће.

trt

pre preko 1 godinu

Zvezda nije tim gde se mogu razvijati mladi igraci. 90% timova iz lige igra nisko protiv Zvezde i tu se stalno forsira poziciona igra i igra na petoparcu ili bunarenju. On je igrač za ti i ligu gde se igra otvoren fudbal. Nije neki tehnicar ali mislim da ce dobro proci u Austriji

Kegevara

pre preko 1 godinu

Baš tako. To je jedan od najvećih problema i mana naše lige i naših trenera.
L

Leao

pre preko 1 godinu

Po meni jako los potez, ipak ima samo 21 godinu. Mogla je jos jedna pozajmica, pa ako ne bude to to, onda prodaja. Prodat je za samo 500 h, to svakako nije ponuda koja se ne odbija. Ovi sto pisu nije ostavio utisak u pazaru, verovatno nisu ni jednu utakmicu pogledali. Momak nas je prosle godine ostavio u ligi bukvalno sam
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Nemoguce je da je prodat za 500.hilj.evra...njegova vrednost je 600.hilj.a ni na sajtu kluba ni na transfermarketu nepise cifra za koliko para je presao.Moguce je da su ga uvalili za 200.hilj.max.i eventualno neki procenat od sledece prodaje.Neslusajte i neverujte u vesti koje se spinuju....prodaju igraca bez ikakvog ucinka u klubu za 500.hilj.a kupe najboljeg strelca Norveske lige koji je doneo klubu titulu svojim golovima placen 1.mil.evra....hajde da se nezavaravamo.
P

Potpisujem

pre preko 1 godinu

Ja sam ga ispratio dok je bio u Pazaru i dečko je bio vrh. Za naše uslove sa tim godinama više nego solidan igrač. E sad u Zvezdi je mnogo ozbiljna priča kada su interesi u pitanju. Šteta ali mislim da je moglo više da se izvuče od Muje. Njemu želim sve najbolje jer je korektan dečko.
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Rekoh ja juče... 10 miliona evra će on vredeti, ali ajde da vidimo. Niko u Zvezdi nije znao sa njime da radi, pravo mesto da mu pronađe, a čovek nije imao samo brzinu. Uvek kada je ulazio, kao da nije bio opušten, da nema slobodu, sve suprotno od onoga što je bio u Pazaru i pre toga.
S

SSSR

pre preko 1 godinu

Juče sam pročitao tvoj komentar i prešao preko njega,ali ću ti danas odgovoriti:MUSTAFA će pozitivno eksplodirati i vredeti više od cifre koju ti ovde spominješ.Imaš nos za fucu i perspektivnog igrača.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Možda je on stvarno dobar, ali ga mi nismo koristili kako treba.. Vrijeme će pokazati. Ja ga nisam simpatisao u Zvezdi, jer je igrao loše, kao da zabije glavu u pod i vodi loptu, centarsut nije nikada znao da zavrne.. Ajde sada da vidimo bas šta će ispasti od njega.
P

PAŽNJA

pre preko 1 godinu

Imam neki čudan osećaj da će tako da eksplodirada nam neće biti dobro.... Nadam se da je ubačen barem neki procenat dalje prodaje
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

Jeste, nesto oko 20% i neki bonusi
T

This

pre preko 1 godinu

Bravo Lask!
M

Madjija

pre preko 1 godinu

Terza madjija uspeo je da ga proda Dobro je necemo morati vise da ga gledamo
L

Langsam,maj fronjd

pre preko 1 godinu

Nemoj samo da se ujedemo za jezik.Momak odlazi u uređenu ligu koja se igra na dobrim terenima i ako eksplodira,ima oni nama da se smiju.
N

News

pre preko 1 godinu

Mustafa nije pravio razliku ni u Novom Pazaru, Radnickom iz Sremske Mitrovice i Zlatiboru. Odlicna prodaja Zvezde za igraca koji za godinu i po u Zvezdi nije dao ni jedan gol.
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Mozda ivaj momak napravi i bolju karijeru nego nas Katai magiko, Radonjic kog nema ni na mapi itd. I ovo je menadzerski igrac da se zna samo...

Kegevara

pre preko 1 godinu

95% igraca imaju menedzera, tako da: i on je menedzerski igrac. (:
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Imaju sine,ali znas li koga? Mislio sam na jednog određeno,al ok,mozda ne pratis nase trziste.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Srećno.
N

Navijackluba

pre preko 1 godinu

Srećno brate da pokidaš tamo, dobar si i vredan momak!