Na "ludilo" sa preostalih 200 dinara do karte za Brazil - Srbija!

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.09.22. | 13:55

Darko Radosavljević na sjajan način došao do mesta u Mozzartovom avionu

Intenzivno se popunjava broj putnika u avionu za Katar, koji će biti u prilici da uživo na velelepnom Lusail stadionu isprate utakmicu Brazil - Srbija! Najveću dobitnu kvotu na tiketu 6. septembra imao je Darko Radosavljević iz Kraljeva, koji ne može da sakrije oduževljenje od trenutka kada je saznao da se nalazi među putnicima u Mozzarovom avionu.

Darko kaže da je ključni tiket odigran onako, što bi se u kladilačkom žargonu reklo, na "ludilo" sa 200 dinara koji su preostali od sastavljanja onih prethodnih "realnijih" tiketa. A i kako drugačije nazvati tiket na kojem su zaokružni prelaz 1-1 na meču PSŽ - Juventus, zatim tačan rezultat 2:0 na utakmici Benfika - Makabi, X-2 na meču Seltik - Real Madrid i za kraj kombinazzija 2-2&2-6 na meču Lajpcig - Šahtjor sa kvotom 19!

Izabrane vesti

Na kraju je zaokružen ukupni koeficijent 1.279,08.

"Stvarno sam uzbuđen, i dalje ne mogu da verujem. Sedeo sam u kafiću sa drugarima, koji se inače ne klade i ne prate fudbal. Pili smo pivo i završili sa sastavljanjem dva-tri onako 'realna' tiketa, pa nam je ostalo još 200 dinara. I odlučili smo se da odigramo baš tako, na 'ludilo'. Jedan drugar je rekao za PSŽ 'iz jedan u jedan', drugi za Benfiku da će biti 2:0, i tako redom... Stvarno neverovano", rekao je Darko.

Kao i većini putnika u Mozzartovom avionu i Darku će ovo biti prvi put da prati utakmicu Orlova na ovako velikom takmičenju.

"Neverovatan osećaj! Sto puta sam se više obradovao zbog toga što idem u Katar nego samom dobitku sa tiketa. Gledao sam Srbiju nekoliko puta kada sam bio klinac, ali nikada na nekom takvom takmičenju. I dalje ne verujem šta se dogodilo", dodao je Darko.

Podsetimo od 1. septembra do 31. oktobra traje druga etapa takmičenja u kojoj će mesto u avionu pronaći još 61 putnik. Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.

A tu je i još jedno atraktivno takmičenje „Pogodi najduži tiket“. Ko od 1. do 18. septembra u vreme Evrobasketa pogodi tiket sa najviše parova osvojiće dodatnih 100.000 dinara i dobiti priliku da bira gde će da Mozzart renovira sportski teren.


tagovi

Katar2022pogodi najveću kvotuMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara