Komentari na vest

Nađ o Kanuteu, ali ne i o Duljaju: Pitajte mog prethodnika

r

rokovnik

pre 10 dana

Kanute je ozbiljan zadnji vezni , za tsc i vojvodinu bi bio ogromno pojacanje a cak mislim da moze da ga dobiju i za 100-200k obestecenja jer partizan dinara nema
S

Srbadoo

pre 11 dana

Meni samo nije jasno Kako ne Moze onih 20.000 iz arene da dodju I oteraju vise ova 💩 iz kluba ?
B

Bob.f

pre 11 dana

Kako lepo..Sve je to unapred dogovoreno..Nije uprava kriva prijatelju vec onaj ko je postavio,tako i navijaci...Ustvari izvinite pravi navijaci..Ovi placenici sa Juga nisu navijaci..
P

Pedja108

pre 11 dana

Cuj nezadovoljni. Gubili su 3:1 i srecno stigli do boda. Da je neke fudbalske pravde, Napredak je trebalo da pobedi.
D

Da podsetim....

pre 11 dana

Franjo Glaser, Zlatko Čajkovski, Florijan Matekalo, Stjepan Bobek, Ivan Švaljek, Vladimir Čulik, Franjo Rupnik, Miroslav Brozović, Franjo Šoštarić, Bruno Belin, Branko Zebec, Ante Mladinić (trener) i mnogi mnogi drugi... jsd stub srBstva!😂
@

@da podsetim

pre 11 dana

Enes belšić, Elvir Bolić, Branko Zebec, Miralem Zjajo, Goran Jurić, Robert Prosinečki, Sead Sušić, Sulejman Halilovic....
P

Pijuk

pre 11 dana

Ma jok, Prosunecki je E jeste smesni, klinci
K

Karlo Veliki

pre 11 dana

Cestitam...- Izbrisali ste moj komentar, koji je bio odgovor nicku "da podsetim"...Meni ne smeta, a vama?
Ž

Žika 453

pre 10 dana

Кад би само знао колико су јадни људи који другима пребројавају крвна зрнца.
G

Grga Cvarak

pre 9 dana

@Da te podsetim Druze, ako se ikad zapitas zasto ostatak svijeta o Srbima misli da su svi odreda neotesani idioti, procitaj jos jednom ovo sto si napisao. Znam da ti i dalje nece biti jasno i krivi ces cijeli svijet, kao "oni nas mrze, urotili su se protiv Srba" i taj primitivizan, ali eto, cisto da kazem, "hvala" ti sto nas sve sramotis sa ovakvim komentarima.
Z

Zula

pre 11 dana

Albert Nadj niti zna da radi kao trener niti zna kako jedan trener treba da prica. On je covek koji kaze, igraci nemaju samopouzdanja ali moraju sami. Jel to moze trener da kaze?? Ja mislim da ne. Bruka i sramota sta je Partizan dozvolio.
M

Mirko i Slavko

pre 11 dana

Pa partizan igra od noge do noge ko na treningu , niti brzine , niti driblinga a da sutiraju sa 10 ili 15 m ...mislim fa bi promasili stafion a hol nemogu pogoditi ni sa 3 metra....
B

Betoven854637

pre 11 dana

Nadju je bolje da ništa ne govori. Ako ga ne smene izgubiće sve do kraja.
M

Mlinar

pre 11 dana

Sve je ovo zaostavstina celosezonskoh rada genija Duljaja, igraca partizana i LEGENDE SAHTJORA- eeej, bek Sahrtjora i Sevastopolja!!!! Nakarikao razne strance, dovedeno mu ih kao nikad nikom i sta! Da ne filozofiram mnogo ali danas smo igrali mozda i najbolje u ovoj sezoni protiv timova koji nisu “naseg” ranga, kako vecina nas misli, nikad vise sansi iz resonskih poteza, igre itd a protivnik nikad manje ali jbg. Ovaj Nadj, deluje kako deluje ali mi smo podrzavali Duljaja a ne verujemo Adiju. Zbog cega, kao, onaj se ususkao u EJ BRE SAHTJORU, ej Ukrajina a Nadj probao i delimicno uspeo u Spaniji. Ne razumem, sad trebamo, tri tekme jos.
D

Drvo

pre 11 dana

Čitam ovo i jedem keks. Opuštencija. Hrana za dušu.
G

Ggostt

pre 11 dana

Ali ludaci pevali duljaju eej bree, ne valaju ni jedan drugi ali da pevate duljaju kao on je ustvari bio spasitelj.
5

5.000.000,00 €

pre 11 dana

Остојини, корисни идиоти....
G

GostP

pre 11 dana

kome ti mozes biti trener banditu odvratni....uvek si bio odvratno ljudsko smece....jebao te onaj koji te stiti da budes tu, al zaista ko te stiti ne ove profuknjace vazura i vuceluc...onaj pravi

Mr 007

pre 11 dana

Ovaj Nadj je zeznuo i Duljaja. 🤣Grobari,kad pomislim da ne mozete biti gori,vi uvek pokazete da moze.👌
K

KKK

pre 11 dana

Kanute danas sedi u kaficu "Randevu" na Dedinju sa dve maloletnice,pije kafu,boli ga uvo a ne zadnja loza.
b

batabane

pre 11 dana

Ma pusti Kalua, važno je da si ti slepac i ne visiš da su Ovusu, Nikolić, Antić, Stojković, pa i Filipović, kao bek, čistokrvni amateri. A samim tim si ti Albert najveći amater. Ej, gubi od prepolovljena Napredaka. Pa ti si čudo Alberte.
D

Dr Khumalo

pre 11 dana

Kakav je ovo trener pa ovo je sramota da je ovaj covek trener Partizana, covek je prirodno neiteligentan plus je muljara, svi to znaju koji su ga upoznali. Vucela i Vazura napolje dosta je bilo, i vodite ovog Nadja sa vama, i sve one koje ste pozaposljavali u Partizanu da vam budu glasacka masina.
G

Gost Djape

pre 11 dana

Ovo samo moze Nadj da izjavi, nezadovoljjni su sto su igrali nereseno, a do zadnjih 10 minuta gubili 2 razlike. Budi zadovoljan sto su ovi morali da skinu gace, pa da vam poklone izjednacenje.
P

Psihozza

pre 11 dana

Pa jednom da i nama neko nešto pokloni. Eto protiv vas igruju svi bez gaća već 7 godina. Da bi se besposlicari sa severa mogli Palit namesto dok čekaju da im majke spreme nešto za jelo...
P

Podrska za Upravu

pre 11 dana

Tako je Alberte legendo nasa,ako si rekao svima u lice,imas apsolutnu i punu podrsku pravih grbara sa juga!👍
T

Tiću

pre 11 dana

Ladno si ovo napisao sa više nikova i lupio sam sebi desetine pluseva pa nema tebi veće kazne
b

banence

pre 11 dana

SA JUGA PODRSKA ZA NASEG NADJA I UPRAVU U INAT DUSMANIMA.
d

deki maky

pre 11 dana

Ovaj Albert kvaka ne bira reči kada govori o prethodniku, a nije svestan da će i on to biti brže nego što i očekuje. Pa ne može some da Zahid igra zadnjeg veznog, a ispred deda Natko i Kalulu Severina po boku?? Gde je mozak ovom Unazađenom??
M

Max alegri

pre 11 dana

Ovo nije Partizan, vec okupiran klub, gde ni legende ne mogu doci
L

Ledžend

pre 11 dana

Koje legende? Vi ih imate?
K

Kao sportsko drustvo vi ste uvek iza nas

pre 11 dana

Zasto goci cutis kada cujes s Juga glas?
B

Burek

pre 11 dana

Kakvo zlo je ovaj Nađ. Duljaja oslovaljava sa ,,prethodnik". Mada me to ni ne čudi jer je svojevremeno tukao trudnu ženu i na svojoj svadbi pevao pogrdnu pesmu o Zvezdi.
?

??

pre 11 dana

On je pitao kalulua jel spreman, jel moze da udje u nekom trenutku? Pa jel imate vi doktore da vide kako je ili igrac sam odredjuje koliko je povredjen?
K

Kapurla

pre 11 dana

Samo da se zna...Albert Nađ kao sportski direktor i Aleksandar Stanojević kao trener su OTERALI Moreiru i Diaru iz Partizana! Albert Nađ je gori čovek čak i od Igora Duljaja!
B

Burek

pre 11 dana

Duljaj po meni nije uopšte loš čovek, nego je prs'o
K

Kapurla

pre 11 dana

Nemaš ti pojma o Dukiji folirantu...polako,istina će izbiti na videlo,mada mu se mora priznati da loše glumi jer se na njegovu glumu primaju likovi sa IQ najviše 40.
s

shommy

pre 11 dana

Albert Nadj aka Djon Obraz!
S

Slavuj

pre 11 dana

Ne reče nazovi trener, početnik , da li je i danas zadovoljan igrom u defanzivi kao prošlo kolo protiv Vojvodine? Mjera za njegov i Duljajev tim je tri gola, koliko mu daju svi koji požele ili pokušaju. Filipović i Kovačević su zločin koji, na žalost i dalje traje. Ovi treneri koji su prodefilovali kroz klub nisu ni za Teleoptik. Kakva Evropa , tu će nas počistiti sa 5 komada, kao i prošle godine. Luzeri na terenu, klupi i lopovi u upravi, dobitna kombinacija.
B

Betoven85746

pre 11 dana

Bravo. Odličan komentar. Stvarno me čudi da nije pohvalio odbranu kao protiv Vojvodine.