Komentari na vest

Na pomolu najveća transfer bomba u istoriji makedonskog fudbala – Metju Valbuena!

B

Bane1989Ns

pre 6 meseci

sto se fudbala tice moze da se trci do 40.Žinjak igra u Meksiku i postize golove kao mladić,Roke Santa Kruz 42 godine napadac Libertad Asunsion isto kao i njegov saigrac Oskar Kardozo sa 40 godina tako da Valbuena za Makedoniju ce da bude Messi tamo
4

4S

pre 6 meseci

Bolje da su angazovali Panceva,sigurno je vrednije ime u svijetu fudbala.
A

Astoria

pre 6 meseci

Ne razumem motiv fudbalera sa respektabilnom karijerom, poput Valbuene, da uopste i razmatraju ovakve ugovore. Kolike pare mu neko iz Gostivara uopste moze i ponuditi, a da mu bude primamljivo da se uopste i pojavi na nekom od terena makedonske lige, koji su jos i gori od nasih u Srbiji. Ono sto mi upada u oci jeste da se Gostivar nalazi na 7. mestu makedonske lige, sa 15 bodova manje od vodece Struge. Ne vidim da imaju bilo kakvu ambiciju da se plasiraju u vrh tabele. Ko zna o cemu se ovde radi, ali kao sto je neko vec napisao u prethodnim komentaru nisu tu cista posla. Upecatljivo je i da je cuveni Vardar iz Skoplja poslednji na tabeli sa svega 14 poena i da mu predstoji grcevita borba za opstanak. Neverovatno je i da Vardar ima i najmanju vrednost igrackog kadra u citavoj Prvoj lige Makedonije, svega 1.1 milion evra! Kolubara iz Lazarevca je u nasoj Prvoj Ligi Srbije recimo procenjena na 5 miliona, cisto da se vidi disparitet.
S

Srbija 1999

pre 6 meseci

haha...bomba u 39 godine.
K

Kokanidja Bgd

pre 6 meseci

to su sve .... makedonske
j

jamb

pre 6 meseci

Gledam sliku i pomislih Ognjen Koroman haha
К

Косингас

pre 6 meseci

Пре 100 година у Гостивару су живели само Срби и Турци, понеки бугараш. Данас ту живи 95 одсто Албанаца и 5 одсто Северних Македонаца (шта год то значило).
M

Mikicas

pre 6 meseci

Otišli za Beograd, Novi Sad i Nemačku, Austriju
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Dejo, obuvaj kopačke.
C

Comi81

pre 6 meseci

Sto me ovaj kontraverzni Turski biznismen podseca na Terzica...Uzmi Serifa i neka ti je sa srecom kad vec skupljas ove iz Gorice :)
B

Brankoni84

pre 6 meseci

Od Marseja, preko Olimpijakosa, do Apolona, sledi Gostivar a za kraj Bulbuderac.😂😂😂
K

KIMI 85

pre 6 meseci

Kakva crna bomba, covek ima 39 godina, ni na kipru ne igra kako treba. Ovo kao da dete pise naslove..
T

Tri 'iljade za gdina

pre 6 meseci

Ko zna koliki se dugovi vraćaju?! Dok im ide,razbacuju se na sve strane pa se poslije potucaju po bestragu i nedođijama.
A

Akonkagva

pre 6 meseci

Nema to veze, od prodaje dresova i te kako će biti bomba...
?

??

pre 6 meseci

Pa dobro, mogu mnogo mladji da nauce od njega. Vidis da je u treningu. Nije bez nogu ostao ako ima 39 god. Jos je za makedonsku ligu dr
k

kao

pre 6 meseci

Trener?
v

v1ad

pre 6 meseci

Cim vidim "kontroverzni Turski biznismen" to odmah citam "odlazi za dve sezone i ostavlja klub u trostruko vecim dugovima nego sto je bio pre njega"
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Гостивар је град који има 60 так хиљада житеља, од тога су 30% турци, и тај власник клуба је пореклом из тог краја, његови су за, време краљевине југославије емигрирали у измир! То никога незанима, сем турску мањину у македонији, коју има око 150 000!Мош мислити, Валбуена!

Mali peca

pre 6 meseci

Josife turcima nije mesto u evropi