Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (četvrtak, 18. mart): Junajted na San Siru, Totenhem protiv Dinama

Vreme čitanja: 4min | čet. 18.03.21. | 07:01

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope)

Arsenal je iz Pireja poneo kapitalnih 1:3. Tobdžije, dakle, kod kuće faktički teško mogu da prokockaju zarađeno, pa Mikel Arteta može spokojno da uđe u utakmicu s Olimpijakosom koji je i kao domaćin igrao povučeno, a Englezi dominirali na terenu. Grcima ostaje da se potrude da izbegnu sramotu u Londonu, a Arsenalu da se razigra, pošto je u premijerligaškim vodama pred ovaj meč savladan Totenhem.

DINAMO Z. – TOTENHEM, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

Londonski klub će na Maksimiru braniti prednost od 2:0 iz prvog susreta. Braća Mamić su podnela ostavke na funkcije u Dinamu, pa će Modre na teren izvesti pomoćni trener Damir Krznar. On zna da Dinamo ne može lako sa Pevcima, uprkos njihovog poraza od Arsenala na utakmici Premijer lige koja je prethodila ovom meču. Rekao je da će Dinamo igrati do kraja, jer jedino što Zagrepčane zadovoljava jeste prolaz koji je teško ostvariv.

ŠAHTJOR – ROMA, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

Vučica je u Rimu inkasirala pobedu zabeleženu sa 3:0. To Fonseku opušta, a Šahtjor obavezuje da zaigra što agilnije kako bi izbegao poniženje pred Italijanima koji su, gle tog čuda, rezultat koji obećava izvukli sa samo 40 procenata poseda lopte. Dakle, bila je to utakmica varljivih brojki, gde Šahtjoru ni jedna od četiri lopte upućene u okvir gola nije donela zgoditak. Ukrajinci će zbog toga morati da zaigraju agresivno.

MOLDE – GRANADA, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

I bez sedmorice prvotimaca, Granada koja sa prvog meča vuče prednost od 2:0 može da bude spokojna. Pravdu deli sudija Jovanović, a Molde će biti primoran da od starta krene ofanzivno. Neće to biti lako, ali zašto Norvežani da ne pokušaju. Španci mogu da se preračunavaju u međuvremenu, a da su spremni dokazali su kada su pred ovaj meč uspeli da dobiju Real Sosijedad.

MILAN – MAN. JUNAJTED, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Rosoneri i Crveni đavoli odveli su prvi susret put X ishoda. Dakle, sve karte su otvorene, pošto je Milan na pomenutoj utakmici uspeo da izjednači u drugom minutu sudijske nadoknade. Italijane je zatim u Seriji A dobio Napoli, što nije bilo iznenađujuće s obzirom da je Stefano Pioli sve karte položio na ovaj meč. Ole Gunar Solskjer ima iste ambicije, pa bi ovo mogao biti jako napet meč.

RENDŽERS – SLAVIJA PRAG, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Posle X ishoda na prvom meču, ništa nije izvesno u Glazgovu. Za Slaviju će biti problem to što za tim neće moći da konkuriše sedam fudbalera, a Škoti će pokušati da iskoriste prednost domaćinstva. Neće niko ovde moći da se nazove favoritom, a ishod će biti napet ukoliko se nastavi egal borba kakva je viđena na prethodnom susretu.

VILJAREAL – DIN. KIJEV, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Lako je Viljarealu posle 0:2 ponetih iz Kijeva. Dinamo je tamo imao skoro pa egal posed lopte, ali šta vredi... Ukrajinci nisu imali nijedan šut u okvir gola, pa će Španci biti u poziciji da diktiraju uslove igre, odnosno da se podrazumevaju kao favoriti na ovom meču.

JANG BOJS – AJAKS, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Lep posao obavili su Kopljanici na prvom meču koji su okončali sa 3:0. Jang Bojs bi jurio za tim zaostatkom, ali je zaista nerealno očekivati da u toj nameri uspe. Kako bilo, Švajcarci su u nacionalnom šampionatu zbog nesavršenosti vezali čak četiri remija, što ne kompromituje njihovu vodeću poziciju, ali im i ne daje izgledne šanse u Evropi, protiv Ajaksa koji je uistinu bolje podešen.

FENERBAHČE – ŽALGIRIS, 18.45

(Košarka, Evroliga)

Tim Igora Kokoškova na protekloj seansi Evrolige, položio je oružje pred Valensijom koja je Turke dobila sa 66:52. To ne kompromituje njihovu poziciju favorita u utakmici sa Žalgirisom koji je podbacio na tri od poslednjih pet utakmica u ovom takmičenju. Želja domaćina za pobedom biće veća i zbog želje za osvetom poraza koji im je Žalgiris naneo u decembru, kada je na semaforu zabeležen rezultat 99:62.

REAL MADRID – CSKA, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Upitno je da li će Milutinov zaigrati zbog povrede ramena, a Armejcima bi svaka pomoć značila nakon uzastopnih poraza od Efesa i Milana. Te boljke u svoj bonus pokušava da pretoči Real Madrid, još uvek umoran od Barselone koja ih je dobila sa 76:81. Treba imati na umu da je CSKA dobio poslednja dva meča para, ali i da ponavljanje tog uspeha sada neće moći da ide baš glatko, odnosno bez velikog otpora Real Madrida.

 ---------------------------------

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

---------------------------------


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara