©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (četvrtak, 2. decembar): Junajted-Arsenal i Evroliga u fokusu, a Kup Srbije iz drugog plana

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.12.21. | 07:15

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Arsenal deli četvrtu poziciju sa istim brojem bodova kao i Vest Hem i u slučaju da pokori Teatar snova mogao bi da prestigne gradskog rivala. Junajted je pod znatno većim pritiskom – bilo da ekipu ponovo bude vodio Majkl Kerik, ili Ralf Rangnik upiše trenerski debi u Mančesteru, Đavoli moraju da pobede, ako ne žele da im zona Lige šampiona pobegne čak osam bodova.

TOTENHEM – BRENTFORD, 20.30

(Fudbal, Engleska 1)

Pevci kao i Brentford imaju svoje probleme, o čemu svedoče nizovi šarenih partija. Nije se Totenhem pokazao dobro ni u Ligi konferencija, a kako igraju najbolje svedoči poraz od Mure. Biće ovo iz više aspekata za njih nezgodan susret, budući da Konte sigurno još ne može da se opasulji od Slovenaca koji su mu održali svojevrsnu lekciju. Brentford će na krilima tih nedostataka rivala pokušati da prekine dominaciju Pevaca na mečevima para.

TORINO – EMPOLI, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Torino bez četvorice, a Empoli kompletan! Tako u ovom momentu izgleda razglednica para, koga čine timovi vrlo nestabilnih formi. Empoli će ovde možda biti nešto raspoloženiji, budući da je pre ovog susreta dobio Fjorentinu sa 2:1, a uz to na poslednjem susretu para tukao Torino sa čak 4:1. Inače, Empoli je ujedno sasvim solidan u gostima.

LACIO – UDINEZE, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Sarijev tim se debelo osramotio na utakmici sa Napolijem (4:0), i tako nastavio letargičan niz započet porazom od Stare dame. Udineze igra promenljivo, pa će domaćin morati da se postavi kao favorit koji pre svega treba da prevaziđe ono što ga je mučilo na proteklim utakmicama, mada mu je ruku na srce u Ligi Evrope mnogo bolje išlo.

NOVI PAZAR – BAČKA, 13.00

(Fudbal, Kup Srbije)

Novi Pazar ima pet uzastopnih remija u Superligi, a Bačka šest remija i dve pobede u osam poslednjih kola u Prvoj ligi Srbije. Pazarci su favoriti na papiru, mada je njima prioritet prvenstvo, da probaju da skupe što više bodova u tri utakmice kod kuće do kraja polusezone. Bačka je uzela skalp superligašu u prošloj rundi, izbacila je Proleter na penale.

JAVOR – VOJVODINA, 15.00

(Fudbal, Kup Srbije)

Javor je ušao u formu u Prvoj ligi Srbije, na poslednjih pet utakmica ima četiri pobede i remi i preti konkurentima koji drže mesta koja vode u Superligu. Javor je i prošlo kolo Kupa igrao kod kuće i izbacio je Mačvu (2:1). Vojvodina se posle poraza od Zvezde (2:1) i Partizana (4:1) vratila na pobednički put, savladala je Mladost u Lučanima (2:0).

CSKA SOFIJA – LOK. SOFIJA, 16.30

(Fudbal, Bugarska 1)

CSKA ima za sobom poraz od Ludogoreca koji im je na vrat navukao Botev iz Plovdiva, koji takođe ima 29 bodova na trećem mestu tabele. Lokosi su u problemu, jer pred ovakvim timom imaju male šanse, budući da su iz proteklih pet kola izvukli tek dva boda, igrajući nerešeno s pomenutim Botevom, te CSKA 1948 iz Sofije.

FENERBAHČE – MONAKO, 18.45

(Košarka, Evroliga)

Četiri vezana poraza znak su da Fenerbahče malaksava u značajnoj meri. Ne čudite se ako Monako pokuša da ih iznenadi, jer Francuzi jesu izgubili četiri od pet proteklih mečeva, ali su ipak taj jedan dobitan upisali igrajući s Bajernom. Turci će sigurno zaigrati na kartu domaćeg parketa, mada im se on samo dva puta isplatio ove sezone. 

BAJERN – LION, 19.30

(Košarka, Evroliga)

Četa Andree Trinkijerija je u minulom kolu pretrpela tesan poraz od CSKA, dok je pre toga bila bolja od Fenerbahčea i Panatinaikosa kod kuće. Asvel je sa druge strane upao u nešto lošiji ritam, pre svega zbog brojnih povreda, ali je minule sedmice upisao jako važnu pobedu. Srušen je Monako u francuskom derbiju trojkom Vilijama Hauarda sa centra u poslednjim sekundama.

REAL MADRID – MAKABI T.A, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Četa Pabla Lasa je u sjajnoj seriji, vezala je devet pobeda u oba takmičenja, pet u Evroligi. Makabi je sa druge strane nanizao dva neuspeha u najvećem kontinentalnom takmičenju, pošto je pretrpeo poraze od Olimpijakosa i Albe. Madriđane i ove sezone predvodi gorostas sa Zelenortskih ostrva Valter Tavares sa prosekom od 12,6 poena, 7,1 skokova i 1,7 blokada po nastupu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara