Foto: Starsport
Foto: Starsport

Najava dana (četvrtak, 25. januar): Čekajući Noleta, bavimo se Kupom Belgije, Kupom kralja i Zvezdom u Evroligi

Vreme čitanja: 3min | čet. 25.01.24. | 08:06

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SAUDIJSKA ARABIJA – TAJLAND, 16.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Azijski kup)

Saudijska Arabija dobila je Oman i Kirgistan, dok je Tajland s Omanom odigrao nerešeno. Neće se ova selekcija iako nije bolja od Arabije odustati od borbe na ovom meču, mada je u daljoj prošlosti konstatno bolovala od selekcije sa kojom se sada suočava.

UNION SEN ŽILOAZ – ANDERLEHT, 20.30

(Fudbal, Kup Belgije)

Možda je najrealnije očekivati jako napetu utakmicu, naravno jer oba tima sem pretenzija imaju i kvalitet koji može da bude adekvatan odgovoru rivala. Uostalom, ovo je četvrtfinale, a ono što može da brine Anderleht odnosi se na tradiciju para. Naime, Sen Žiloaz je dobijao poslednjih pet mečeva para.

BORNMUT – SVONSI, 20.45

(Fudbal, Engleka 2)

Premijerligaška klasa Bornmuta uprkos debakla protiv Liverpula (0:4), mora biti uočljiva i na meču sa Svonsijem koji je pred ovaj susret poražen od Sautemptona u Čempionšipu. Dakle, defanzivna igra drugoligaša i čekanje eventualne prilike iz drugog plana ovde je skoro pa zagarantovana stvar.

ATL. MADRID – SEVILJA, 21.00

(Fudbal, Kup kralja Španije)

Atletiko Madrid bio je prisiljen da se s Realom bori sve do produžetaka. Sevilja se lakše otarasila Hetafea, ali je zatim potpuno podbacila u Primeri, pošto je od Đirone poražena sa 5:1. Atletiko Madrid je u decembru mesecu poslednji put savladao Sevilju s minimalcem.

RIZE – TRABZON, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

Trabzon ima samo bod iz poslednja dva kola, koliko je osvojio i Bešiktaš koji preti da mu preotme treću poziciju na tabeli. Rize ima svega dve pobede sa poslednjih pet utakmica, ali daleko je od naivnog rivala. Naime, ovaj klub je dobio poslednja dva meča para, oba puta sa po 2:2. Dakle, bilo je golova.

FENERBAHČE – VIRTUS BOLONJA, 18.45

(Fudbal, Evroliga)

Težak, ili lak protivnik za Fener, pa prosudite sami uz opasku da je Bolonja treća na tabeli uz jednak broj pobeda i poraza kao drugoplasirana Barselona. Turcima je u prošlom kolu preselo gostovanje Žalgirisu (98:75), ali ne mari. Oni su do sada kod kuće pali jedino pred Zvezdom pa se nadaju taličnosti domaćeg parketa.

ALBA BELIN – CRVENA ZVEZDA, 20.00

(Fudbal, Evroliga)

Za Janisa Stefanopulosa, trenera Crvene zvede, nakon žreba za Kup Radivoja Koraća, po njegovoj izjavi u ovom momentu nema ništa važnije od utakmice s Albom. Kako bilo, protiv poslednjeg tima Evrolige crveno-beli ne bi smeli da se muče. U Beogradu su ih u decembru savladali sa 85:71.

MAKABI T.A. – PANATINAIKOS, 20.05

(Fudbal, Evroliga)

Makabi je počeo da posustaje! Od poslednjih pet evroligaških mečeva izgubio je utakmice sa Fenerom, Partizan Mozzart Betom i Olimpijakosom. Panatinaikos je u seriji od četiri pobede i potrudiće se da u Beogradu iskoristi sve boljke rivala.

REAL MADRID – OLIMPIJAKOS, 20.45

(Fudbal, Evroliga)

Real ove sezone nije znao za pardon dosta dugo, ali i tome je došao kraj na poslednjih pet mečeva, pošto je gubio od Barselone i Monaka. Naravno, to ne znači da Olimpijakos ima mnogo nade, budući da su Madriđani još uvek neporaženi na domaćem parketu.

N. ĐOKOVIĆ – J. SINER, 04.35

(Tenis, Australijan Open)

Činjenice kažu da su Novak Đoković i Janik Siner igrali su dosad šest puta. Nole vodi sa 4:2, ali nedavno je izgubio dva susreta, od tri u skoru susreta iz novembra prošle godine. Naime, Siner je pobedio u grupnoj fazi završnog mastersa u Torinu. Srbin mu se zatim revanširao u finalu, a onda je Đokovića savladao i na Dejvis kupu. Opasno, jer Siner je dobio svih 15 setova odigranih na Australijan Openu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara