MN Press
MN Press

NAJAVA DANA (četvrtak, 29. jul): Parni valjak vuče sve, Brđani i Voša prate, kao srpske košarkašice i Delfini

Vreme čitanja: 4min | čet. 29.07.21. | 08:07

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

DAC DUNAJSKA STREDA – PARTIZAN, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Pred revanš sa DAC-om u Dunajskoj Stredi, crno-beli mogu da tipuju na samopuzdanje. Sve je posledica pobeda nad Proleterom i Vojvodinom u Novom Sadu, liderske pozicije na tabeli Superlige posle dva kola, ali i trijumfa nad sastavom Antala Nemate prošlog četvrtka. Iako je u Humskoj bilo samo 1:0 niko u Partizanu ne sumnja da će u blizini Bratislave završiti posao i plasirati se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

SUMGAJIT – ČUKARIČKI, 18.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Posle prvog susreta na Banovom brdu mreže su ostale mirne, ali je utisak da su Brđani bili daleko bliži pobedi. Aduti domaćina će svakako biti teren i podrška publike na stadionu u Sumgaitu, verovatno i vremenski uslovi na koje su Azerbejdžanci navikli. Iskusni Miladin Stevanović misli da će se propuštene prilike u Beogradu vratiti u gostima, te da će ključni pogodak koji Čukarčki vodi dalje biti zabeležen makar i u samom finišu utakmice.

VOJVODINA - PENEVEŽIS, 20.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Posle 0:1 na prvom meču, Stara dama u Noovom sadu može bez problema da tipuje na potpuno otpisivanje rivala. Slavoljub Đorđević izjavio je da je optimista pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, kao i da će Voša verovatno biti agresivnija. verujemo u to, naročito u nešto više golova nego na prvom susretu. Traba znati da trener Vojvodine neće moći da računa ni na Vukadinovića, Bjekovića i Đorđevića – sva trojica su povređeni.

TOBOL – HAJDUK, 17.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Hajduk je dobio prvu utakmicu sa 2:0. Nakon toga osetilo se emotivno pražnjenje na Poljudu, pa su Splićani poraženi od Osijeka sa 1:2. Ne mari, jer u Kazahstanu ih čeka povoljan rezultat, odnosno kredit od dva gola prednosti koji bi svakako bilo lakše sačuvati da je na gostovanje otputovao Marko Livaja. Tobol će pokušati to da iskoristi, pa se očekuje da se domaćin otvori i zaigra ofanzivno od starta kako bi eventualno došao u priliku da ugrozi Hajduk.

RAKOV – SUDUVA, 19.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Čudno deluje 0:0 sa prvog susreta. Naime, Rakov je potpuno dominirao nad Suduvom, pa je skoro neshvatljivo kako se domaćin odbranio. Sada se igra u Poljskoj, Rakov je pred meč dobio Pijast sa 2:3, što znači da su baterije pune, te da će domaći pokušati da nadoknade sve one promašaje zbog kojih im je izmakla pobeda u prvoj utakmici.

VALERENGA – GENT, 19.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Gent je spreman! Kapitalnih 4:0 sa prvog meča nije lako prokockati. Imače, na Norvežane je na poslednja četiri meča dolazila 4+ igra. Podatak je interesantan, s tim što valja reći da je Valerenga poslednji odigran meč u nacionalnom kup takmičenju dobila sa 4:0. Zato će se ovde verovatno sve meriti mogućim tipovanjem na što veći broj golova.

RIJEKA – GZIRA, 20.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Aplauz za Rijeku koja je prvi susret dobila sa 2:0. Ova ekipa ponosi se i sa dve pobede na otvaranju HNL-a, pa mirne duše može da se nada da će kod kuće slomiti Gziru. Maltežani su dakle u nezavidnoj poziciji, pa će se uz konačan ishod, koji vuče ka sigurici ovde u najvećoj meri tipovati na mogući broj postignutih golova.

ŠPANIJA Ž. – SRBIJA Ž., 10.20

(Košarka, Olimpijske igre, žene)

Setimo se kako se ženska košarkaška reprezentacija Srbije nedavno, na EP pobedom posle produžetka protiv Španije 71:64 plasirala u polufinale. Zna i Marina Maljković da su one neugodne i spremne, ali ne mari, bitno je da je maler protiv Španije razbijen, pošto je Srbija do tog trenutka sedam puta uzastopno gubila od ovog rivala.

SRBIJA – AUSTRALIJA, 12.50

(Vaterpolo, Olimpijske igre)

Nakon poraza od Španije, pri konačnih 12:13, vaterpolisti Srbije demontirali su Kazahstan ma Olimpijskim igrama sa 14 golova razlike! Izabranici Dejana Savića su u velikoj meri popravili utisak posle poraza od Španije, tako da bi protiv Australije trebalo očekivati onu stare, ubojite Delfine. Napomenimo da su Australijanci na OI izgubili od Crne Gore, a dobili Hrvatsku sa 11:8 .

ŠPANIJA – ARGENTINA, 14.00

(Košarka, Olimpijske igre)

Španija je savladala Japan sa 77:88, a Argentina doživela praz od Slovenije pri konačnih 100:118. Nema dvoumljenja po pitanju favorita, jer Gasol i ostali igraju dovoljno dobro da im jedna Argentina nije dorasla. Uostalom, Argentinci su izgubili pet uzastopnih utakmica od kraja februara, a pošto im je Španija večiti dželat ni ne nadaju se ničem dobrom.

HERTA – LIVERPUL, 20.20

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Herta je na pripremama dva puta pobeđivala i tri puta remizirala. Sva tri puta dolazila je GG igram dok Liverpul za sbom ima remije sa Insbrugom i Štutgratom, te pobedu nad Majncom. Na sva tri meča kao dobitna označena je 0-2 igra. Očekujemo do Klopa da ovde bude konkretniji, odnosno da Salah, Mane i družina prorade onako kako umeju. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara