Foto: (Reuters)
Foto: (Reuters)

NAJAVA DANA (četvrtak, 8. april): Veliki mečevi u Ligi Evrope, Dinamo i Slavija sanjaju nova čuda. Budućnost i Cedevita za pol-poziciju

Vreme čitanja: 3min | čet. 08.04.21. | 07:00

Pročitajte šta nas od sportskih događaja očekuje danas

AJAKS – ROMA, 21.00

Izabrane vesti

/Fudbal, Liga Evrope/

Ajaks u sjajnom raspoloženju dočekuje duel protiv Rome. Na poslednjih 15 susreta Kopljanici su dobili 14 uz jedan remi. Roma je u blagoj krizi. Vučica ima samo jednu pobedu u prethodna četiri meča. I to protiv Šahtjora. Na četiri od poslednjih šet susreta Ajaksa došlo je 2-3 gola.

ARSENAL – SLAVIJA PRAG, 21.00

/Fudbal, Liga Evrope/

Arsenal pati u Premijer ligi, napravili su i lošu uvertiru za današnji susret, pošto su ubedljivo poraženi protiv Liverpula. Tobdžije ne očekuje nimalo lak zadatak. Slavija je jedna od najboljih ekipa izvan liga petice. Lako su prošli Rendžers. Česi su primili samo jedan pogodak u prethodnih pet susreta.

DINAMO ZAGREB – VILJAREAL, 21.00

/Fudbal, Liga Evrope/

Naravno da se u Zagrebu nadaju novom čudu, jer su šokirali Evropu trijumfom nad Totenhemom. Međutim, i Viljareal igra čudesno u poslednje vreme. Žuta podmornica ima pet trijumfa u nizu. Dinamo je kiksirao za vikend i doveo u pitanje osvajanje titule šampiona Hrvatske.

GRANADA – MANČESTER JUNAJTED, 21.00

/Fudbal, Liga Evrope/

Granada je napravila fin rezultat. Izbacila je iz Liga Evrope Napoli, bila bolja od Moldea. Međutim, u poslednje vreme tim iz Andaluzije grca. Granada je vezala tri poraza. Junajted ima tri pobede u prethodna četiri meča. Na četiri od poslednjih pet mečeva Granade došlo je 2-3 gola.

GAZIJANTEP – BAŠAKŠEHIR, 15.0

/Fudbal, Turska 1/

Posle osvojene titule, Bašakšehir igra sezonu za zaborav. Tim iz Istanbula je u grčevitoj borbi za opstanak, ima samo bod više u odnosu na ugrožene timove. Gazijantep je u zlatnoj sredini. Gosti su napravili dobru uvertiru, pošto su u prethodnom kolu bili bolji od Malatije.

MALATIJA – FENERBAHČE, 18.00

/Fudbal, Turska 1/

Jedna od presudnih bitaka za domaćina kada je reč o opstanku u ligi. Malatija je bez pobede u prethodna pet kola. Međutim, teško da će dobiti posao od Fenera. Žuto-crni se grčevito bore sa Bešiktašom za titulu najboljeg tima u državi. Istina, Fener je u maloj krizi. Dobili su samo jedan od prethodna tri duela.

RED STAR – LION, 19.00

/Fudbal, Kup Francuske/

Lion se i dalje bori za Ligu šampiona, a šansu za trofej merka na drugom koloseku. Preko Kupa. Reklo bi se da gosti imaju lak zadatak, pošto idu na noge trećeligašu. Red Star je bez trijumfa na prethodnih pet susreta. U tom razdobolju postigli su samo tri gola.

PARTIZAN- FMP, 16.00

/Košarka, Jadranska Liga/

Rezultatski, ova utakmica ne znači ništa za Partizan. Davno su crno-beli izgubili sve šanse za plej-of. FMP ima samo pobedu manje od današnjeg rivala. Crno-beli su u seriji od tri pobede. Takođe, pet puta uzastopno su savladali Limenke.

BUDUĆNOST – CEDEVITA, 18.00

/Košarka, Jadranska Liga/

Veliki derbi Jadranske lige. Budućnost ima tri poraza i najviše šansi da kao prvoplasirana ekipa dočeka plej-of. Međutim, Cedevita je u priči. Ima samo poraz više i trijumfom u Podgorici, Zagrepčani bi postali konkurentni. Ovi timovi su bili rivali i u Evrokupu. Ove sezone su igrali tri puta, Cedevita je slavila dva puta. Kao domaćin.

ALBA – CRVENA ZVEZDA, 20.00

/Košarka, Evroliga/

Utakmica koja nema rezultatski značaj. Oba tima su odavno izgubila šanse za plasman u plej-of Evrolige. Tim iz Berlina ima trijumf više od crveno-belih. Alba je slavila ove sezone u Beogradu.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara