Sa prethodnog okršaja u Glazgovu (© Reuters)
Sa prethodnog okršaja u Glazgovu (© Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 1. maj): Udarnički na Praznik rada

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.05.22. | 07:54

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Na pet od poslednjih šest obračuna ova dva rivala u svim takmičenjima palo je tri i više pogodaka. Lisice su zabeležile samo jedan trijumf na poslednjih 10 gostovanja u Premijerligi.

VEST HEM - ARSENAL, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Čekićari su zabeležili samo dva trijumfa na poslednjih 29 obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima. Vest Hemn nije poražen na poslednjih šest susreta kod kuće u Engleskoj 1. 

BARSELONA - MAJORKA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Barsa je vodila na poluvremenu i slavila na kraju poslednjih osam obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima. Majorka je u seriji od osam poraza na gostovanjima u Primeri.

JUVENTUS - VENECIJA, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Venecija je gubila na poluvremenu kao i na kraju na pet utakmica u poslednjih sedam kola. A na poslednja tri gostovanja u Seriji A nije uspela da zatrese mrežu.

UDINEZE - INTER, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Inter je sačuvao mrežu na sedam od poslednjih osam obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Udineze je postigao najmanje po dva gola na pet susreta u poslednjih šest kola.

SELTIK - RENDŽERS, 13.00

(Fudbal, Škotska 1)

Old firm koji bi potencijalno mogao da odluči osvajača titule u Škotskoj. Seltik je u seriji od 10 pobeda kod kuće u nacionalnom šampionatu, dok je Rendžers samo dva puta poražen u poslednja 32 sureta u Premijeršipu.

VOJVODINA - C. ZVEZDA, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)

Beogradski crveno-beli su postigli najmanje po dva pogotka na poslednjih 10 gostovanja u Srbiji 1. Vojvodina je poražena na osam susreta u poslednjih 10 kola.

NAPREDAK - PARTIZAN, 19.05

(Fudbal, Srbija 1)

Crno-beli nisu primili pogodak na poslendja tri odmeravanja snaga sa ovim rivalom u svim takmičenjima, kao i na šest od poslednjih osam gostovanja u Superligi.

BOSTON - MILVOKI, 19.00

(Košarka, NBA plej-of)

Aktuleni šampioni NBA, predvođeni neverovatnim Janisom Adetokunbom idu na noge raspucanom Bostonu, čime otvaraju polufinalno odmeravanje u Istočnoj konferenciji. Baksi su u prvom kolu plej-ofa savladali Čikago Bulse sa 4:1, dok su Seltiksi pometlali Bruklin Netse.

MEMFIS - G. STEJT, 21.30

(Košarka, NBA plej-of)

Počinje i prvo polufinale Zapadne konferencije u kojem se sastaju iskusni i ubitačni Golden Stejt, verovatno glavni favorit za titulu, i mladi poletni Memfis predvođen igračem koji je najviše napredovao u ovoj sezoni, Dža Morantom. Voriorsi su prethodno bilo bolji od Jokićevog Denvera sa 4:1, a pet utakmica su odigrali i Grizlisi protiv Minesote.

 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara