NAJAVA DANA (nedelja, 12. maj): Raspodela evropskih viza u Mozzart Bet Superligi

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.05.24. | 08:02

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

TSC - ČUKARIČKI, 14.30

(Fudbal, Srbija 1)

Izabrane vesti

Domaćini imaju ambiciju da prestignu drugoplasirani Partizan i ponovo se nađu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je Čukaričkom neophodna pobeda kako bi ostao u trci za evropsku vizu. Početkom aprila u Bačkoj Topoli nije bilo golova, dok je u novembru na Banovom brdu bilo 2:0 za TSC.

PARTIZAN - MLADOST, 16.30

(Fudbal, Srbija 1)

Crno-beli ne pamte krizu rezultata kao što je aktuelna. Iza sebe imaju pet uzastopnih poraza i jedan remi, teško izvojevan u Kruševcu prošle srede kada je bilo 3:3. Sredinom marta u Lučanima je bilo 1:1 i to je Partizan stigao do izjednačenja golom Nemanje Nikolića u 85. minutu.

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI 1923, 18.30

(Fudbal, Srbija 1)

Igraju Kragujevčani odlično u drugom delu sezone, blizu su svog prvog ikada izlaska na međunarodnu scenu, ali pre dva meseca na stadionu Rajko Mitić nisu se dobro proveli. Šampion ih je ispratio sa čak pet golova u mreži. S obzirom na to da je i zvanično upisala sedmu uzastopnu titulu, Crvena zvezda bi ovu utakmicu mogla da igra u kombinovanom sastavu kao što je bio slučaj protiv Mladosti (1:0), a to bi mogla da bude prilika za goste da se neporaženi vrate u Kragujevac.

VOJVODINA - NAPREDAK, 19.30

(Fudbal, Srbija 1)

Novosađani su u prošlom kolu porazom od Čukaričkog (2:3) šanse za evropsku vizu sveli na teoretske. Imaju i dalje priliku da zaprete konkurentima, ali Kruševljani na Karađorđe dolaze osokoljeni remijem sa Partizanom (3:3). Sredinom decembra prošle godine bilo je 2:0 za Vojvodinu, golovima u prvom poluvremenu, dok je u prvom okršaju sezone meč u Kruševcu završen bez golova.

MANČESTER JUNAJTED - ARSENAL, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Obrukali su se fudbaleri Mančester Junajteda u prošlom kolu protiv Kristal Palasa (0:4), a neće im biti lako da se iskupe pred svojim navijačima, jer na Old Traford dolazi vodeći tim prvenstva - Arsenal. Tobdžije su prošle sezone posrnule pred ciljem i sigurno pod pritiskom da im se to ne ponovi putuju u Mančester. Do kraja sezone ostali su im ovaj i duel sa Evertonom, ali pored toga što imaju bod više od Mančester Sitija, imaju i utakmicu više. Zato danas nemaju pravo na kiks.

VERONA - TORINO, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Vanja Milinković Savić ima priliku da još jednom utakmicom bez primljenog gola u Seriji A stigne klupski rekord Lučana Kastelinija, nekadašnjeg golmana Torina koji je 1977. bio nesavladan u 19. prvenstvenih utakmica. Verona još nije prebrinula brige oko opstanka i moraće da napada, ali čeka je raspoložen srpski reprezentativac među stativana Granatinog gola.

BOHUM - BAJER LEVERKUZEN, 19.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Četa Ćabija Alonsa je i dalje neuništiva ove sezone. Činilo se da bi Roma u revanšu polufinala Lige Evrope mogla da prekine tu fantastičnu seriju, dugo je domaćin vodio sa 2:0, ali ne samo da su Bajerovi igrači izbegli produžetke, već su ostali neporaženi u Rimu. Bohum još nije izbegao baraž za opstanak u Bundesligi, ali je blizu tome.

NANT - LIL, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Nadaju se u Lilu da će uspeti kroz poslednja dva kola da prestignu trećeplasirani Brest i oni budu ti koji će u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali i Nant ima svoje motive, a to je opstanak među najboljim francuskim klubovima.

PSŽ - TULUZ, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

PSŽ je šampion, Tuluz bezbrižan tako da bi ova utakmica mogla da donese efikasnu predstavu. Parižani će tražiti i žrtvu da se istresu za eliminaciju u Ligi Evrope.

INDIJANA - NJUJORK, 21.30

(Košarka, NBA)

Indijana je uspela da iskoristi probleme sa povredama u Njujorku i smanji na 1:2 u seriji. U još jednoj utakmici na domaćem terenu Pejsersi imaju priliku da izjednače i ovu seriju učine dodatno uzbudljivijom. Svaka od prethodne tri utakmice bila je vrlo efikasna, pa se očekuje da ekipe nastave u tom ritmu.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara