Fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)
Fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)

NAJAVA DANA (nedelja, 14. avgust): Igra se širom Evrope, ali Partizan se prati sa posebnom pažnjom

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.08.22. | 07:18

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Oba tima se nadaju prvim bodovima u novoj sezoni Premijer lige. Notignem je otvorio sezonu porazom u Njukaslu, a Vest Hem na svom terenu nije imao šanse protiv moćnog Mančester Sitija. Sada je vreme za međusobni okršaj ova dva tima, prvi put posle osam godina. Poslednji put to je bilo u FA kupu, a pre toga u Čempionšipu.

ČELSI – TOTENHEM, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Derbi dana na Ostrvu. Čelsi posle pobede u prvom kolu protiv Evertona želi da potvrdi dobru formu, ali i Totenhem je izvanredno otvorio sezonu. Pobeda od 4:1 protiv Sautemptona pokazuje sjajnu formu. Treba naglasiti da je Čelsi slavio na četiri prethodna međusobna meča.

BAJERN – VOLFZBURG, 17.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bajern je senzacionalno otvorio sezonu u Bundesligi. Sa šest golova u mreži Ajntrahta su pokazali da nemaju nameru da staju u Nemačkoj, dok je Volfzburg sezonu počeo nerešenim ishodom protiv Verdera. Teško je očekivati bilo šta drugo osim ubedljivog trijumfa Bavaraca.

FIORENTINA – KREMONEZE, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Početak Serije A donosi meč koji se dugo nije gledao. Skoro 10 godina. Poslednji put kada je Fiorentina igrala protiv Kremonezea bila je prijateljska utakmica 2013. godine. Što se tiče utakmice u elitnom rangu, poslednji put je bilo još 1996. godine.

LACIO – BOLONJA, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Lacio sa velikim ambicijama ulazi u novu sezonu, a ne bi smelo da bude problema protiv Bolonje u Rimu. U ferbuaru ove godine Lacio je rutinski slavio sa 3:0, međutim pamti se i ubedljiva pobeda Bolonje iz ptošle godine. Tada je takođe bio rezultat 3:0.

SPARTAK – JAVOR, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

Stigli smo već do šestog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Spartak želi da se vrati na pobedničke staze posle poraza od Čukaričkog u prošlom kolu, dok je Javor trenutno u sjajnoj seriji od tri trijumfa. Redom su padali Novi Pazar, Napredak i Mladost GAT. Ostaje nam da vidimo kako će se ovaj meč završiti.

MLADOST GAT – PARTIZAN, 19.30

(Fudbal, Srbija 1)

Šta vise napisati o Partizanu. O problemima crno-belih se sve zna. Trener Ilija Stolica je već bivši, vreme je za šok terapiju u Humskoj u vidu Gordana Petrića, a sada ostaje da se vidi da li će biti delotvorna protiv Mladosti. Pobeda je apsolutna obaveza za crno-bele.

SALERNITANA – ROMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Četa Žozea Murinja kreće u novu sezonu sa svežim snagama, a idealan prvi protivnik je Salernitana koja je čudeno izbegla vraćanje u niži rang takmičenja. Vučica mora da otvori sezonu na adekvatan način ako želi da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

SPECIJA – EMPOLI, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Još jedan duel na koji morate da obratite pažnju. Imena možda nisu najatraktivnija kada je u pitanju evropski fudbal u nedelju, ali dueli Empolija i Specije su specifični zbog činjenica da retko kada viđamo puno golova. Prošle sezone oba meča su završena sa dva mili manje postignutih golova. Ne bi bilo lose pnovo pokušati sa golovima.

ALMERIJA – REAL MADRID, 22.00

(Fudbal, Španija 1)

Počinjemo i sa Španijom. Real Madrid sezonu otvara kao gost protiv Almerije. Biće ovo prvi međusobni meč posle sedam godina, tačnije još od aprila 2015. godine kada je Real slavio sa 3:0. Timovi su odavno potpuno izmenjeni, ali uloge favorita ostaju iste.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara