Mohamed Salah (©Reuters)
Mohamed Salah (©Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 5. jul): Elita u pogonu - Liverpul, Siti, Barsa, Real, Napoli, Roma, Galata....

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.07.20. | 09:07

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Šefild Junajted nije uspeo ad zatrese mrežu na pet od poslednjih sedam gostovanja u ovom takmičenju. Na poslednaj tri gostovanja ovog tima Barnliju došlo je PK 1-1 u svim takmičenjima.

NJUKASL - VEST HEM, 15.15

(Fudbal, Engleska 1)

Čekićari su u seriji od sedma poraza na gostovamnjima u Premijer liga, a pritom je na pet bilo nerešeno na poluvermenu - PK X-1. Vest Hem je primio najmanje po dva gola na osam mečeva u psolednjih 10 kola.

LIVERPUL - A. VILA, 17.00

(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul je šampion posle tri decenije i veliko je pitanje može li Klop podići formu ekipe koja je potpuno pala, što se dobro videlo u porazu od 0:4 na gostovanju Sitiju u minulom kolu. Ali svakako treba očekivati da dođe UG 3+.

SAUTEMPTON - MAN. SITI, 20.00

(Fudbal, Engleska 1)

Izabranici Pepa Gvardiole su sačuvali mrežu na pet utakmica u spoednjih sedam kola. Ujedno je i u seriji od sedam pobeda nad ovim protvnikom u svim takmičenjima, od čega je na poslednja četiti odmeravanja došlo i GG.

ATL. BILBAO - REAL M, 14.00

(Fudbal, Španija 1)

Kraljevski klub je u seriji od šest trijumfa u Primeri, a na poslednja tri je uspeo da sačuva mrežu. Real nije doživeo poraz od ovog protivnika na poslednjih devet odmeravanja u svim takmičenjima.

ESPANJOL - LEGANES, 17.00

(Fudbal, Španiaj 1)

Leganes je zabeležio samo jedan trijumf na poslednjih 17 gostovanja u Primeri. Espanjol je u seriji od četiri poraza u ovom takmičenju, a treba znati i to da je na pet od poslednjih šest odmeravanja ova dva tima u svim takmičenjima došlo UG 0-2.

VILJAREAL - BARSELONA, 22.00

(Fudbal, Španija 1)

Barselona je u rasulu i prvo mesto joj je sve dalje. Mesi je pritom prekinuo pregovore sa upravom kluba o produžetku saradnje, tako da je pitanje u kakvom stanju će dočekati goste iz Valensije, popularnu Žutu podmornicu.

UDINEZE - ĐENOVA, 19.30

(Fudbal, Italija 1)

Na osam od poslednjih 10 susreta u svim takmičenjima na kojima je Udineze dočekao Đenovu palo je 0-2 gola. Crno-beli iz Udina su sačuvali mrežu na šest od poslednjih osam domaćinstava kluba iz grada Kristofora Kolumba, takođe u svim takmičenjima.           

NAPOLI - ROMA, 21.45

(Fudbal, Italija 1)

Napoli je postigao najmanje po dva gola na poslednja četiri domaćinstava u Seriji A. Sa druge strane, Roma je primila najmanje po dva pogotka na poslednja četiri gostovanja, takođe u ovom takmičenju.

GALATASARAJ - TRABZON, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

Galata je možda neporažena na poslednjih devet domaćinstava u domaćem šampionatu, ali je zato Trabzon bez poraza u poslednjih 14 kola. Na pet od poslednjih šest mečeva u svim takmičenjiam na kojima je Galatasaraj dočekao Trabzon došlo je 0-2 gola.


tagovi

najava brojasportsko klađenjefudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara