©MN Press
©MN Press

NAJAVA DANA (petak, 19. mart): Šetamo ligama petice, pratimo Zvezdu u Atini i ostale Evroligaše

Vreme čitanja: 4min | pet. 19.03.21. | 08:10

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

FULAM – LIDS, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Fulam nije imao šanse protiv Mančester Sitija. Poražen je sa 0:3, dok Lids može da se pohvali da je posle dva uzastopna poraza protiv Čelsija otišao put X ishoda. Inače, ovaj tim je na poslednjem susretu para savladao Fulam sa 4:3. Mitrović je tada dva puta tresao mrežu, ali sada bi moglo biti napetije. Naime, Fulamu očajnički trebaju bodovi za beg iz zone koja može da rezultuje ispadanjem. Lids koji je 12. na tabeli nema toliko akutnih briga.

SENT ETJEN – MONAKO, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Jeste Monako grešio u poslednje vreme, ali će ovoga puta dati sve od sebe kako bi sačuvao četvrtu poziciju u utakmici sa svakako kadrovski slabijim Sent Etjenom. Opreza će biti, budući da je poslednji meč para u decembru okončan sa 2:2. Ipak, čak se ni na osvovu toga ne sme zaobići činjenica o Monaku kao nominalnom favoritu.

PARMA – ĐENOVA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Đenova loše igra u poslednje vreme. Neće joj biti lako u gostima Parmi koja baštini fenjerašku reputaciju. Inače, Đenova iz proteklog kola vuče X iz meča s Udinezeom, dok Parma ima za sobom senzacionalnu pobedu nad Romom. To baš brine goste kojima je Parma presela pet puta uzastopno.

ARMINIJA BILEFELD – RB LAJPCIG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Deluje da će RB Lajpcig na dvojci biti dominantan tip na ovom meču. To je i razumljivo, budući da je drugoj sili Nemačke potreban oporavak od evropskog poraza od ekipe Liverpula, nakon kog je usledio remi sa Ajntrahtom. Arminija je u prošlom kolu dobila Leverkuzen, ali će se sada po svim parametrima kvaliteta timova teško izvući. Inače, poslednji meč para dobio je RB Lajpcig, a tom prilikom došlo je i GG3+ tipovanje.

BETIS – LEVANTE, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Poznati su po raspucavanjima. Poslednji put, Levante je slavio sa 4:3, a pre toga meč para isti klub dobio je sa 4:2. Betis je ovog puta sprmniji, pa će pokušati da naplati ta razočaravajuća iskustva. Inače, domaći su pred ovu utakmicu nakon četiri uzastopne pobede poraženi od Sevilje. Gledaće da to bude samo prolazan trenutak.

GENK – STANDARD LIJEŽ,20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Jeste Genk treći na belgijskoj tabeli, ali je tačno i da je do mečeva protiv Šarloa i Srkl Briža bio u popriličnoj krizi rezultata. Epitet nominalnog favorita treba da opravda u utakmici sa Standardom, koji je nakon dva X ishoda vezao tri poraza. Po toj logici, deluje da će domaćin lagano do pobede nad timom s kojim je poslednji put igrao bez golova.

PANATINAIKOS – CRVENA ZVEZDA, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Košarkaši Crvene zvezde nakon vezanih pobeda nad Himkijem, Partizanom i Cibonom, ponovo su u Atini. Dejan Radonjić želi konkurentnu Zvezdu protiv tima koji je u dobroj formi, a koga su Beograđani poslednji put savladali sa 74:71. U ovom momentu treba znati da je Panatinaikos odigrao dobar meč protiv Makabija. Što se Zvezde tiče, Davidovac je bolestan, a doba vest je da korona virus nije u pitanju.

BAJERN – EFES, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Efes je jedini Evroligaš koji je vezao pet uzastopnih pobda. To čini Turke jačim pred gostovanje u Minhenu, gde im Bavarci spremaju doček nakon poraza od Baskonije. Međutim, valja znati da je Bajern dobio Efes poslednji put u gostima. Oni sada teže da im se osvete, pa nije isključena neizvesna partija, uz obaveštenje da su Turci dobili četiri od poslednjih pet mečeva para.

MILANO – BARSELONA, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Trećeplasirani Milano, protiv vodeće Barse. To je već derbi meč koji ne može da bude dosadan. Međutim, treba imati u vidu da je Barsa u decembru dobila poslednji meč para sa konačnih 87:71. Sada bi moglo da bude napetije, pa je preporučljivo pogledati nizove timova, pa tek onda pristupiti proceni prolaznosti tipova na osnovu postavljenih margina.

SPLIT – MEGA BEMAKS, 16.00

(Košarka, ABA liga)

Izabranici trenera Vladimira Jovanovića igraju sa Splitom posle pauze u prošlom kolu, pošto je utakmica protiv ekipe Primorske registrovana službenim rezultatom 20:0 u korist Mege zbog odustanka slovenačke ekipe od takmičenja. Šef struke Mege očekije da će njegov tim igrati kvalitetno, na nivou pokazanom protiv Splita u prvom delu sezone. Međutim, Jovanović između ostalog konstatuje da su Splićani od tada promenili tim u značajnoj meri, ali je evidentno da je ekipa domaćina umorna od mečeva koje su igrali i izgubili od Crvene zvezde i Mornara. 

---------------------------------

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

---------------------------------



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara