(©Reuters)
(©Reuters)

NAJAVA DANA (petak, 26. maj): I bez derbi mečeva ima na šta da se tipuje

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.05.23. | 08:10

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SAMPDORIJA – SASUOLO, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Italija 1)

Sampdorija je prežaljena, jer odavno je poznato da sledeće godine igra u Seriji B, što daje šansu osrednjem Sasuolu da izdominira. Inače, gosti su u seriji od dva poraza, a poslednja dva meča para su izgubili. Možda je ovo idealna prilika da se osvete Sampdoriji. 

LEVSKI – ČERNO MORE, 19.30

(Fudbal, Bugarska 1, plej-of)

Levski je četvrti na tabeli, a Černo More se nalazi na petom mestu. Forme timova su dakle nalik jedna drugoj, o čemu svedoči mali broj golova na poslednja tri meča para. Kada su se poslednji put sreli, Černo More je slavilo s minimalcem. Levski sada želi da im se revanšira.

ODENSE – HORSENS, 19.00

(Fudbal, Danska 1, plej-aut)

Horsens je u jako teškoj poziciji. Naime, tim ima tri poraza u nizu, i jednak broj bodova s Olborgom koji se nalazi u bezbednoj zoni. Odenze je osmi na tabeli dakle, znatno bolji, što dokazuje kako položaj na tabeli, tako i niz od pet utakmica bez poraza. Na poslednja dva meča para golovi su prosto prštali, a oba puta dolazio je X tip.

SJK – KuPS, 17.00

(Fudbal, Finska 1)

Razlike gotovo i da nema, budući da je KuPS prvi, a SJK treći na tabeli. Ono što domaćinu daje samopouzdanje jeste činjenica da ima dve utakmice manje i da do sada, odnosno na sedam odigranih mečeva nije gubio. Na poslednjem martovskom, prijateljskom meču para bilo je nerešeno.

BOHEMIANS – ŠELBURN, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Bohemians je treći na tabeli, ali je u poslednja tri kola imao problema. Reč je o dva uzastopna poraza koja su presečena nerešenim ishodom s Dundalkom, pri konačnih 2:2. Šelburn ima samo jedan poraz sa pet poslednjih mečeva i mogao bi i sada da pruži solidnu partiju.

KORK SITI – ŠAMROK ROVERS, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Šamrok Roversi igraju perfektan fidbal, što je opozitno onome što pruža Kork Siti koji je na poslednjih pet mečeva kluba gubio čak u četiri navrata. Inače, međusobni susreti ovih klubova umeju da budu izuzetno efikasni. Poslednji put u martu mesecu, sve je okončano s neverovatnih 4:4.

ST. PATRIKS – DUNDALK, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

St. Patriks se uzda u prednost domaćeg terena na meču para, mada kada igraju dva kluba s jednakim brojem osvojenih bodova ništa ne mora da bude aksiom. Ono što zapada u oči jeste rezultat poslednjeg meča para koji je Dundalk dobio sa 5:0.

ALMERE – AJNDHOVEN, 20.00

(Fudbal, Holandija 2, plej-of)

Ajndhoven je prvi meč para dobio sa 1:0. Nasuprot ovg rezultata, nalazi se statistika, koja kaže da je Almere bio klub koji je utakmicu, makar po posedu lopte držao u svojim nogama. Oba tima imala su po četiri šuta u okvir gola.

RIO AVE – FAMALIKAO, 20.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Kada se sastaju ekipe koje nisu u naročitoj formi, a usput i mnogo greše makar na poslednjih pet mečeva, sve opcije su apsolutno u igri. Inače, tri od poslednjih pet mečeva para okončana su bez pobednika. U januaru mesecu nije bilo golova.

VIZELA – SPORTING, 22.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Sporting igra fenomenalno, a od maksimalnog učinka na poslednjih pet utakmica deli ga samo remi iz prošlog kola, na utakmici sa Benfikom. Vizela je osvojila samo jedan bod na proteklih pet mečeva i može se smatrati inferiornom u odnosu na Sporting.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara