Mitrović u akciji (© Reuters)
Mitrović u akciji (© Reuters)

NAJAVA DANA (petak, 3. decembar): Mitrović u derbiju Čempionšipa, a Zvezda na nogama Zenitu

Vreme čitanja: 3min | pet. 03.12.21. | 07:08

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Nemačka 1)

Šta reći, sem da RB Lapcig i bez osmorice ima potencijal da bude efikasan protiv Uniona, koji je dobio gradski derbi protiv Herte, a zatim kapitulirao na meču sa Ajntrahtom. Neće ovo biti utakmica s izrazitim favoritom, tako da savetujemo oprez, budući da je Union poslednji put nadigrao Lajpcig.

GRANADA – ALAVES, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Granada kuburi sa povređenim igračima, a oba tima su nestabilna u poslednje vreme. Domaćin ni u domaći teren ne može da se uzda, budući da ni na njemu nema previše sreće. Alaves nije poražen na prethodna tri gostovanja, što u ovom slučaju može da mu znači, kao i to što je poslednji meč para dobio sa 4:2.

FULAM – BORNMUT, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Biće ovo sudar titana Čempionšipa. Ko je bolji, daje li gol Aleksanar Mirović, sve su ovo ekstremno zanimljive teme pred susret prvolasiranog domaćina sa Bornmutom koji je drugi. Međutim, Bornmut je ozbiljno pao u formi. Zato i jeste na drugom mestu tabele. U poslednjih pet kola Trešnjice su dobile samo jednu utakmicu.

PORTIMONENSE – PORTO, 20.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Dvojka kao da se posrazumeva, budući da je Porto uz Sporting jedini neporaženi tim u takmičenju. Portimonense je izgubio dve od poslednjih pet utakmica, a na poslednjem meču para izgubio je sa 1:2. To su činjenice, kao i ne tako blistavo zasluženo drugo mesto Porta u Grupi B, Lige šampiona.

BENFIKA – SPORTING, 22.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Debi meč, a Sporting bez poraza, sa tačno 32 boda, kao i Porto. Benfika zaostaje za samo jedan, pa će ovde biti igre živaca, budući da je reč o meču dva tima s najboljim odbranama u Portugaliji. Inače, Benfika je trećim mestom u Grupi E, Lige šampiona obezbedila proleće u Evropi, kao i Sporting koji je pobedom nad Dortmundom overio drugo mesto u Grupi C.

UESKA – VALJADOLID, 21.00

(Fudbal, Španija 2)

Valjadolid je peti na tabeli, a Ueska tek 14. Biće ovo za obe težak meč, a naročito za goste kojima su godovi potrebni zbog želje da se krene ka vrhu tabele. Inače, Ueska je u januaru dobila poslednji meč para sa 1:3. Ovoga puta između ostalog i zbog toga gostima će biti nezgodno da dobiju rivala koga nisu tukli od 2018. godine.

EFES – BARSELONA, 18.30

(Košarka, Evroliga)

Barsa ne prašta, a Efes se ne predaje, pa je vezao četiri pobede, čime je dokazao da će biti dostojan takmac Špancima. Uz to, Turci su četiri puta uzastopno dobijali Špance, što znači da će oni biti ti, koji će u gostima igrati protiv lastitih loših uspomena.

ZENIT – CRVENA ZVEZDA, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Zenit je ove sezone vrlo snažan, popunjen je dobro na svim pozicijama, a koliko dobro igra govori podatak da je vezao pet pobeda pre nego što je poražen na poslednjem meču pred sudar sa crveno-belima. Ruski klub je na skoru 8-4, a ovaj meč biće poseban za Džordana Lojda koji je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu i prvi put će igrati protiv svog bivšeg tima.

ALBA – MILANO, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Milano je posustao, pa sa vezana tri poraza mora da se bori protiv svojih nedostataka, nakon i više nego dobrog starta sezone. Alba je slabija, pa bi mogla da im posluži za iskupljenje. Deluje kao da pitanje pobednika nije upitno, a da će se na ovom meču glavna rasprava voditi po pitanju postavljenih margina.

SPLIT – BORAC, 18.00

(Košarka, ABA liga)

U dosadašnjem delu jadranskog takmičenja Borac je bio uspešniji od sastava iz Dalmacije. Naime, na devet utakmica upisao je tri pobede, dok je šest puta pretrpeo poraz. S druge strane, Split je dva puta slavio, dok je sedam puta poražen. Dobru uvertiru Čačani su napravili pre dve nedelje, kada su na gostovanju u Novom Mestu savladali domaću Krku (90:97). Taj trijumf dobrano je ulio samopouzdanje izabranicima Marka Marinovića pred novi izazov.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara