Mohamed Salah i Sadio Mane (©Reuters)
Mohamed Salah i Sadio Mane (©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 15. mart): Igraju Liverpul, Barsa, Zvezda i Partizan! Borba za opstanak u Turskoj

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.03.21. | 06:56

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

/Fudbal, Premijer Liga/

Liverpul je očajan utisak iz Premijer lige popravio dvostrukom pobedom nad Lajpcigom. Na poslednjih šest mečeva Redsa došla su 0-2 gola. Vulfsi imaju samo jedan trijumf u prethodne četiri utakmice. Na prethodna četiri međusobna susreta ova dva tima došlo je 2-3 gola.

BARSELONA – UESKA, 21.00

/Fudbal, Španija 1/

Barselona je ispala iz Lige šampiona, ali je odigrala odličan meč u Parizu i mogla je da zakomplikuje život PSŽ-u. Domaćin je stabilizovao formu pošto na poslednjih šest mečeva ima pet pobeda i remi. Ueska drži fenjer, ali i dalje ima šanse da se bori za opstanak. Na tri prethodna susreta tog tima došlo je GG.

FAMALIKAO – BRAGA, 21.15

/Fudbal, Portugalija 1/

Braga je u strašnoj seriji. Imaju tri pobede u nizu, uspeli su da savladaju i Porto. Famalikao drži fenjer Primeire, ali bi današnjim trijumfom izašao iz zone ispadanja. Domaćin ima samo jednu pobedu u poslednjih osam susreta. Famalikao je postigao samo jedan gol na prethodnih pet mečeva.

KASIMPAŠA – KONJA, 17.00

/Fudbal, Turska 1/

Ovo je praktično borba za opstanak. Kasimpaša ima samo bod više od ugroženih ekipa, Konja je dva koraka ispred. Na četiri od poslednjih pet susreta domaćina došlo je 2-3 gola. Konja je bez pobede na prethodna tri meča.

GENT – KLUB BRIŽ, 20.45

/Fudbal, Belgija 1/

Gent eventualnom pobedom može da uđe u zonu plej-ofa. Rival Zvezde iz Lige Evrope je stabilizovao formu i na prethodna četiri prvenstvena meča ima tri pobede i remi. Međutim, u tom periodu je ispao iz kupa. Klub Briž je praktično stavio šampionsku krunu na glavu, tako da ima samo jedan trijumf u prvenstvu na poslednja tri meča.

ALMERIJA – ALKORKON, 19.00

/Fudbal, Španija 2/

Tim Umara Sadika bi trijumfom nad Alkorkonom ponovo stigao do drugog mesta, pozicije koja direktno vodi u Primeru. Almerija je vezala dve pobede. Alkorkon se bori za opstanak, ali je u prošlom kolu nagovestio progres visokim trijumfom nad Mirandesom.

SANKT PAULI – PADERBORN, 20.30

/Fudbal, Nemčka 2/

Sankt Pauli je u strašnoj formi. Ekipa iz Hamburga ima četiri trijumfa i remi u poslednjih pet susreta. Sa druge strane Padernborn je vezao dva poraza. Imaju samo jedan trijumf u poslednjih pet susreta.

VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA, 16.05

/Fudbal, Srbija 1/

Crvena zvezda je u seriji od 14 pobeda u domaćem prvenstvu. Na prethodna tri meča domaćin ima gol razliku 9:1. Jasno je da Voždovčane očekuje težak posao. Zmajevi su u seriji od dva poraza. Ne treba zaboraviti da su u prvom deslu sezone crveno-beli katastrofalno porazili današnjeg domaćina (6:0).

PARTIZAN – ZLATIBOR, 18.10

/Fudbal, Srbija 1/

Partizan ima, kao i večiti rival, 14 pobeda u šampionatu zaredom. Crno-beli igraju izuzetno sigurno u drugom delu sezone. Na pet poslednjih mečeva imaju isto toliko pobeda i gol razliku 20:0. Zlatibor je osovjio samo 21 bod, mada je u prvom delu prvenstva namučio crno-bele. Gosti imaju samo jedan trijumf u poslednjih pet susreta. 


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara