Šejmus Kolman (Reuters)
Šejmus Kolman (Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 19. februar): Đirona u krizi na San Mamesu, Voždovac brani nedodirljivost Krova

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.02.24. | 07:05

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Okršaj timova koji se prilično muče u aktuelnoj takmičarskoj godini. Everton je upisao samo jednu pobedu u prethodnih 11 mečeva u svim takmičenjima, a Palas je izvojevao samo dve u minulih 15 utakmica. Everton je u prvom okršaju sezone savladao Orlove u Londonu (3:2), a početko 2024. sastali su se ovi rivali i u FA kupu. Nakon 0:0 na Selhurst parku, Karamele su slavile 1:0 na Gudisonu.

VOŽDOVAC – NAPREDAK, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)

Uz Crvenu zvezdu, Voždovac je jedini neporaženi tim Mozzart Bet Superlige Srbije kada je reč o mečevima na domaćem terenu. Zmajevi su pružili korektan otpor Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici prolećnog dela sezone i Napredak dočekuju sa epitetom blagog favorita.

ATLETIK BILBAO – ĐIRONA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Od poslednje nedelje januara Đirona je u rezultatskoj krizi. Od poslednje četiri utakmice dobila je samo jednu (Selta), a gubila je od Majorke i Real Madrida i igrala nerešeno bez golova sa Real Sosijedadom. Drugoplasiranom timu Primere neće biti nimalo lako na San Mamesu protiv Bilbaa koji je u prethodnoj rundi remizirao bez golova sa Almerijom.

MOREIRENSE – SPORTING, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Od 9. decembra i poraza od Vitorije Gimarais Sporting je vezao sedam prvenstvenih pobeda i na gostovanju Moreirenseu vreba nastavak niza. Strepeće domaćin od Viktora Đekereša, sjajnog špica Lavova koji je postigao šest golova na poslednje četiri utakmice.

BAŠAKŠEHIR – KAJZERI, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

Kajzeri očekuje teška borba za opstanak, a Bašakšehir nije rival kod kojeg se dolazi sa belom zastavom. Gosti nisu pobedili na deset uzastopnih prvenstvenih utakmica, a Bašakšehir je nakon pobeda nad Konjom i Istanbulom kapitulirao u gradskom derbiju sa Galatasarajem (2:0)

BEŠIKTAŠ – KONJASPOR, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

Moraju fudbaleri Bešiktaša što pre da zaborave na smušenu partiju iz prethodne runde i gostovanje Kajzeriju u kojem umalo nisu poklekli (0:0) uputivši tek jedan udarac u okvir gola. Konja u dobrom raspoloženju dolazi u Istanbul jer je u prethodnom kolu pobedila Ankaragudžu sa 1:0.

LUDOGOREC – ČERNO MORE, 15.00

(Fudbal, Bugarska 1)

Duel dva tima koji su u prvom delu bugarskog šampionata najviše pokazali. Černo More je lider sa tri boda i utakmicom više od Ludogoreca koji će u Razgradu pokušati da sruši gostima seriju od tri pobede. Prvi okršaj ovih rivala u aktuelnoj sezoni odigran je 20. avgusta i Černo More je slavilo sa 1:0.

KECMANOVIĆ – HIDŽIKATA, 18.00

(Tenis, Los Kabos)

Otvorio je Miomir Kecmanović sezonu odličnim igrama i plasmanom u osminu finala Australijan Opena, ali nakon toga srpski teniser je počeo da štuca. Izgubio je meč protiv Slovaka Klajna u Dejvis kupu, pa je poklekao i u prvoj rundi Delrej Biča protiv Amerikanca Kipsona. Ipak, biće izraziti favorit protiv Hidžikate na startu turnira u Los Kabosu.

ZAPATA MIRALJAS – ĐER, 23.15,

(Tenis, Rio de Žaneiro)

Rio de Žaneiro je turnir na kojem je Laslo Đere uvek posebno nadahnut budući da je tamo osvojio titulu 2019. godine. Prvi protivnik srpskog tenisera biće Španac Zapata Miraljas koji nema najsrećniji početak 2024. godine. Poražen je u prvom kolu Australijan Opena, Monpeljea, u Kordobi je došao do druge runde, a onda u Buenos Ajresu ponovo ispao na samom startu.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara