NAJAVA DANA (ponedeljak, 27. maj): Izazovi večitih na parketu Superlige Srbije, i tenis na Rolan Garosu

Vreme čitanja: 3min | pon. 27.05.24. | 07:55

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

Olimpija Milano - Breša, 20.45

Izabrane vesti

(Košarka, Italija, plej-of)

Drugi meč polufinala plej-ofa italijanskog prvenstva. U prvom su "manekeni" slavili sa 95:89 i sada imaju šansu da upišu drugi trijumf pre nego što seriju nastave na strani. Serija A je jedna od retkih nacionalni šampionata u kojima se polufinala i finale doigravanja igra na četiri dobijene utakmice po ugledu na NBA ligu. Što znači da će bolji tim zaista i pobediti.

Dizeldorf - Bohum, 20.30

(Fudbal, Nemačka, plej-aut)

Borba za najviši rang nemačkog fudbala. Dizeldorf da u isti uđe, a Bohum da se u istom zadrži. Posle prvih 90 minuta fudbala bliži cilju je Dizeldorf koji je u prvom meču na strani prilično lako i ubedljivo slavio sa 0:3, tako da pred današnji revanš ima sve u svojim rukama.

FMP - Crvena zvezda, 18.00

(Košarka, Srbija, plej-of)

Prva meč lopta za crveno-bele koji bi se pobedom plasirali u finale domaće Superlige. Pre tri dana su bez previše muka na svom parketu slavili sa 97:87 i uknjižili 40. uyastopno slavlje nad ekipom iz Železnika. Smeši im se i 41. po redu pa da pohitaju ka tripl kruni.

Mega - Partizan, 20.00

(Košarka, Srbija, plej-of)

Dva sata kasnije će se odigrati i revanš drugog polufinalnog para. Partizan je kao i Crvene zvezda opravdao ulogu favorita na otvaranju serije, a sada može da sa maksimalnim rezultatom prođe u borbu za utešni trofej u sezoni. Moraju crno-beli da budu na oprezu pošto je Mega ove sezone pokazala da zna da ih pobedi.

Zenit - Lokomotiva, 18.30

(Košarka, Rusija, plej-of)

Obračun za treće mesto u VTB ligi. I jedni i drugi su posle velike bitke u polufinalu ipak morali da se na kraju zadovolje ovim. Pitanje je sa koliko motivacije ulaze u ove utakmice. Prvi meč je u dramatičnoj završnici u svoju korist rešio tim iz Sankt Petersburga rezultatom 79:77, ali daleko da je tu još išta gotovo i da se jasno vidi pobednik.

Lajović - Safiulin, oko 15.35

(Tenis, Rolan Garos)

Ne može Lajović da se podiči nekim rezultatima na šljaci ove sezone. Jeste igrao polufinale Barselone, ali je zato na poslednja dva turnira pred Rolan Garos - Madridu i Rimu bio prilično slab tako da će mu izazov biti i neko poput Romana Safiulina. Nikada do sada nisu igrali jedan protiv drugog.

Monteiro - Kecmanović, oko 14.20

(Tenis, Rolan Garos)

Nije žreb bio naklonjen Kecmanoviću jer je u prvom kolu za protivnika dobio momka koji je specijalista za šljaku. Tijago Monteiro je morao da prođe kroz kvalifikacije ne bili stigao do megdana sa srpskim teniserom, ali i pored toga ima čemu da se nada. Tim više zato što je pre samo dve nedelje u Rimu sa 2:1 u setovima pobedio Kecmanovića. Ostaje da se vidi da li je Miomir izvukao neke pouke iz tog duela.

Zverev - Nadal, oko 14.35

(Tenis, Rolan Garos)

Kakav derbi za kraj prvog dana na Rolan Garosu! Spektakl u najavi i potencijalno poslednji meč Rafaela Nadala na pariskom grend slemu koji je osvajao 14 puta. Za protivnika je dobio trenutno četvrtog tenisera sveta koji je kao šampion mastersa u Rimu stigao u francusku prestonicu. Međutim, Nadal je na Garosu u svojoj drugoj kući i bez obzira na klimavo zdravstveno stanje i slabu formu, sigurno je da će izvući svaki atom iz sebe kako bi, ako ništa drugo, barem otišao uz bljesak.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara