Kalinić i Radonjić (©Starsport)
Kalinić i Radonjić (©Starsport)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 6. decembar): Zvezda lovi Cibonu, Arsenal na Gudisonu, čekaju nas tri meča u Superligi

Vreme čitanja: 3min | pon. 06.12.21. | 07:03

Pročitajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

Izabrane vesti

/Fudbal, Premijer Liga/

Everton je u teškom trenutku, vezali su tri poraza. Imaju četiri neuspeha u poslednjih pet susreta. Arsenal se digao ali je u prethodnom kolu poražen od Junajteda. Od 2019. godine Karamele imaju samo jedan poraz u mečevima sa klubom iz Londona.

HETAFE – BILBAO, 21.00

/Fudbal, Primera/

Hetafe je u dosadašnjem delu sezone osvojio samo deset bodova i čeka ga teška borba za opstanak. Dobra stvar za domaćina je činjenica da je Bilbao u ozbiljnom padu. Baskijci ne znaju za pobedu na prethodnih šest mečeva. Imaju četiri remija i dva poraza. Na četiri od poslednjih pet susreta gostiju došlo je 0-2 gola.

EMPOLI – UDINEZE, 18.30

/Fudbal, Italija 1/

Empoli je ove sezone vrlo dobar. Teško gubi tim iz Toskane, tome u prilog i podatak o samo jednom neuspehu na prethodnih pet susreta. Udineze je bez trijumfa na poslednja četiri meča. Ali gosti su impresionirali u prethodnom kolu kada su remizirali sa Lacijom (4:4).

KALJARI- TORINO, 20.45

/Fudbal, Italija 1/

Kaljari je veliki kandidat za selidbu u Seriju B. Prethodni put su pobedili još sredinom oktobra, kada su dočekali Sampdoriju. Domaćin ima tri remija u nizu. Torino igra vrlo promenljivo, ali je sa 18 bodova daleko od opasne zone.

KONJA – MALATIJA, 18.00

/Fudbal, Turska 1/

Konja je jedno od najprijatnijih iznenađenja turskog prvenstva. Igra sjajno. Na poslednjih šest susreta imaju pet pobeda. Na prethodna tri duela ovog kluba došlo je 3+. Malatija je bez pobede u prvenstvu od 22. oktobra.

RADNIK – RADNIČKI KRAGUJEVAC, 14.00

/Fudbal, Srbija 1/

Posle pobede nad Crvenom zvezdom Radnik je u padu. U poslednjih pet susreta imaju samo jednu pobedu. Ispali su i od Loznice u Kupu Srbije. I Radnički je u minus fazi. Na poslednjih devet susreta imaju čak osam poraza. Zanimljivo je da je na prethodne četiri utakmice gostiju došlo 2-3 gola.

ČUKARIČKI – KOLUBARA, 16.00

/Fudbal, Srbija 1/

Pobedom nad Metalcem u prošlom kolu Čukarički je prekinuo loš niz. Ipak, Brđani su i dalje na trećoj poziciji u tu nameravaju da dočekaju pauzu. Kolubara je veliki dužnik timu Saše Ilića, pošto je slavila u prvom delu prvenstva. Zanimljivo je da Kolubara nema poraz u prethodna tri kola u prvenstvu.

TSC – RADNIČKI NIŠ, 18.00

/Fudbal, Srbija 1/

TSC je u velikoj krizi, klub je doveo i Žarka Laztića koji je slavio u Kupu protiv Kolubare. Međutim, ekipa iz Bačke Palanke je nanizala tri poraza u prvenstvu i trenutno je van plej-of zone. Radnički igra odlično u poslednje vreme. Na šest prethodnih mečeva imaju četiri pobede i dva remija.

SARAGOSA – EIBAR, 16.00

/Fudbal, Španija 2/

Duel dva bivša prvoligaša u mnogo boljem raspoloženju očekuje Eibar. Gosti su veliki kandidat za povratak u Primeru. Igraju sjajno u poslednje vreme. Na tri prethodna duela Eibara došlo je gg i 3+. Saragosa igra promenljivo, ali njeni mečevi su konstantno tvrdi. Na četiri od poslednjih pet došlo je 0-2 gola.

CRVENA ZVEZDA – CIBONA, 18.00

/Košarka, Jadranska Liga/

Košarkaši Crvene zvezde u dobrom raspoloženju dočekuju Cibonu posle trijumfa nad Zenitom. Cibosi su odlično startovali, ali sada variraju u formi. U prošlom kolu su izgubili od FMP i trenutno imaju skor 5:4. Crveno-beli su u velikoj seriji pobeda nad zagrebačkim Vukovima.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara