NAJAVA DANA (ponedeljak, 8. april): Naš fudbal, regionalna košarka i Masters u Monte Karlu

Vreme čitanja: 3min | pon. 08.04.24. | 07:59

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

IMT – NAPREDAK, 16.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Sjajne rezultate beleži Napredak pod komandom trenera Vladimira Gaćinovića. Od viđenog putnika u plej-aut stigao je do plej-of zone. Od 27 bodova koliko je bilo na raspolaganju tokom 2024. osvojio je 17. Na istom uzorku Traktoristi imaju samo sedam. Mada, u prvom delu sezone IMT je slavio ubedljivo pod Bagdalom (4:0).

JAVOR – MLADOST, 18.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Ivanjičani će sigurno igrati u plej-autu, a Lučanci izvesno u plej-ofu. Iza ekipe Radovana Ćurčića su dva poraza od po 0:3, ali je pre toga Javor pobedio Železničar na strani i Radnik kod kuće, s tim da su to timovi koji su ispod njega na tabeli. Mladost je u gostima dobila tek jedan od prethodnih osam susreta, onaj u Subotici (1:0).

UDINEZE – INTER, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Biće Nerazuri šampioni, samo je pitanje kad će matematički potvrditi osvajanje skudeta. Ako slave, imaće opet 14 bodova više od Milana. A trebalo bi da dobiju crno-bele, jer su njihova dva prethodna međusobna duela završena pobedana Intera 4:0 i 3:1. Ruku na srce, minuli susret na Dačija areni pripao je Udinezeu, međutim, taj tim kod kuće ima tek jednu pobedu u sezoni.

BRONDBI – SILKEBORG, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Golom za pobedu u nadoknadi vremena na gostovanju Kopenhagenu, izbio je Brondbi na čelo tabele i istakao kandidaturu za naslov. Pred njim je, na papiru, najlakši zadatak, jer je od svih ekipa u plej-ofu danskog prvenstva Silkeborg najskromniji. Bodovno i igrački. Uostalom, Brondbi je dobio oba meča ove sezone (2:1, 4:1). Plus, Silkeborg ne zna za slavlje u borbi za bodove od oktobra prošle godine.

ORENBURG – RUBIN, 16.00

(Fudbal, Rusija 1)

Po povratku u Premijer ligu Rusije, Rubin deluje stabilno i ne brine za opstanak. To se ne može reći sa Orenburg. Doduše, domaćin se popravio posle zimske pauze i u tri kola u 2024. ne zna za poraz, ali klub iz Kazanja ima samo jedan neuspeh na prethodnih sedam gostovanja. U prvom delu sezone nije bilo pobednika (1:1).

MAKABI TEL AVIV – MAKABI HAIFA, 19.30

(Fudbal, Izrael 1)

Sudar imenjaka i suseda na tabeli, ali je kvalitet na strani Makabija iz Tel Aviva koji ima čak deset bodova više od ekipe iz Haife. Zanimljivo, na poslednjih 19 prvenstvenih utakmica kod kuće Makabi Tel Aviv je pretrpeo samo jedan poraz i to od večerašnjeg rivala. Gosti stižu u lošem raspoloženju na derbi, jer su pre nekoliko dana eliminisani iz Kupa Izraela, u četvrtfinalu.

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

PARTIZAN MOZZART BET – ZADAR, 19.00

(Košarka, ABA liga)

Uoči poslednjeg kola ABA lige, crno-beli imaju obavezu da pobede Zadar i tako osiguraju drugu poziciju uoči početka plej-ofa. Iza Partizan Mozzart Beta jeste pobeda u Berlinu nad Albom, ali i uzana staza za plasman u plej-in Evrolige, jer mora da dobije Valensiju u poslednjem kolu i nada se porazu Efesa od Crvene zvezde. U kovitlacu emocija će dočekati Zadar od koga je ubedljivo poražen u prvom delu sezone.

FENERBAHČE – ANADOLU EFES, 19.30

(Košarka, Turska 1)

U petak su igrali u Evroligi i Efes je slavio pobedu koja ga približava doigravanju. Sad je na redu meč u prvenstvu Turske, gde zauzimaju prve dve pozicije. Efes je lider, ali Fener ima meč manje. Prvi duel u borbi za bodove dobio je Efes, posle čega su Kanarinci slavili u premijernom evroligaškom sudaru, kao i u Kupu Turske, kad su osvojili trofej.

CICIPAS - ĐERE, 13.55

(Tenis, Monte Karlo)

Kad se pogledaju rejting i pređašnja ostvarenja u karijeri deluje da će Laslo Đere imati težak zadatak, ali Stefanos Cicipas je u Kneževinu stigao u ne baš najboljem izdanju posle dva mastersa na teritoriji SAD. U Indijan Velsu je Grk zaustavljen u osmini finala, a u Majamiju poklekao na prvoj prepreci. Đere ga, doduše, nikad nije dobio, u četiri dosadašnja susreta osvojio je samo jedan set, ali uvodna kola su uvek prilika za iznenađenje.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara