Fudbaleri Pari Sen Žermena (©Reuters)
Fudbaleri Pari Sen Žermena (©Reuters)

Najava dana (sreda, 10. april): Park prinčeva i Metropolitano u grotlu Lige šampiona, a večiti na zadacima u Kupu Srbije

Vreme čitanja: 3min | sre. 10.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ATL. MADRID – DORTMUND, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Oba tima imaće ogroman motiv u dvomeču elitnog evropskog takmičenja, uzimajući u obzir da se odavno nisu domogla polufinala. Liga šampiona jedino je preostalo takmičenje u kom Dortmund može do spasa sezone, uzimajući u obzir je četvrtoplasiran u Bundesligi na sedam kola pre završetka sezone. Biće zanimljivo u Madridu, mada se može očekivati da Atletiko bude opasniji rival na ovom meču.

PSŽ – BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Predstojeći okršaj ekipa na Parku prinčeva Pari Sen Žermen dočekuje kao favorit. Ako izuzmemo najavljeni odlazak Kilijana Embapea, u ekipi Luisa Enrikea nije bilo turbulencija u proteklom periodu. Šampion Francuske bez poraza je od početka novembra. Ni u Barsi dugo ne znaju za neuspeh. Otkako je krajem januara Ćavi najavio odlazak, Katalonci su bez poraza, dobili su osam od 11 mečeva, a samo mrežu Bilbaa u tom periodu nisu uspeli da zatresu.

PARTIZAN – VOŽDOVAC, 15.00

(Fudbal, Kup Srbije)

Igrao se Partizan prošlog puta sa živcima navijača igrajući do konačnih 3:2 protiv Zmajeva. Dakle, golova je bilo na pretek, a kladilački bitna informacija glasi da je na prethodna tri meča para bez greške uz pobede Parnog valjka dolazila 3+ igra. Očekujemo da u Humskoj Duljaj krene ofanzivno od početka utakmice.

ČUKARIČKI – VOJVODINA, 17.00

(Fudbal, Kup Srbije)

Tvrd par, bez dileme... Dva puta uzastopno svedoci smo X ishoda na mečevima Brđana i Lala, uz isto toliko prolaznih GG tipova. Ako navedemo da je Čukarički četiri od poslednjih pet odigranih mečeva rešavao remijem, onda dodatna pojašnjenja nisu potrebna. Umesto toga znajte da reč „favorit“ na ovom meču ne pije vodu.  

CRVENA ZVEZDA – VRŠAC, 19.00

(Fudbal, Kup Srbije)

Nema potrebe da pričamo o šansama po pitanju konačnog ishoda, jer je bukvalno nemoguće i zamisliti da o bilo čemu treba razmišljati sem o pobedi Crvene zvezde. Ne potcenjijemo Vršac, ali ako znamo da ovaj tim niže poraze u PLS-u, onda se samo tipovi na veći broj golova na ovom meču mogu smatrati relativno interesantnim.

BIRMINGEM – KARDIF, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Kardifu ne treba ništa, ali zato Birmingem vapi za bodovima, kao infuzijom neophodnom za opstanak. Neće biti lako doći do njih klubu koji je na prethodnih pet utakmica četiri puta gubio. Ipak, nada pistoji, budući da je Kardif poslednji meč para u decembru izgubio s minimalcem.

BRISTOL SITI – BLEKBURN, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Ne gori pod nogama ni jednom ni drugom timu, tako da ujednačeni timovi mogu da prirede ma kakav krajnji ishod. Blekburn je poslednji put u decembru slavio sa 2:1, a nama se interesantnim čini podatak da je na poslednja tri meča para dolazo GG ishod. Gledamo li šire, isti tip je završio posao na četiri od poslednjih pet utakmica ovih timova.

HAL – MIDLSBRO, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Obe ekipe imaju po 61 bod! Dakle, tu su ovi timovi po ovom parametru, međutim Halu je gore, budući da ima tek jednu pobedu na proteklih pet utakmica. Ovaj tim je prošli meč para u decembru dobio sa 1:2, a GG3+ došlo je tri puta uzastopno na njihovim mečevima. Svašta je ovde moguće...

IPSVIČ – VOTFORD, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Psvič ima utakmicu više i bod manje od Lestera! Dakle, neće trenutno druga sila Čempionšipa odustati od sva tri boda, budući da je od navedenog važnija činjenica da ga Lids prati sa samo bodom zaostatka. Pošto se igra za plasman u Premijer ligu, Votford koji je remizirao tri puta uzastopno može da očekuje surov tretman. Inače, Ipsvič je dobio poslednja tri meča para.

SVONSI – STOUK, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Motiva nekog naročitog za trku nema. Timovi su ušuškani na sredini tabele, i igraju sa sporadičnim uspehom. Na poslednjem meču para bilo je 1:1. GG tip dolazio je na četiri od poslednjih pet mečeva para.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara