Dijego Simeone (©Reuters)
Dijego Simeone (©Reuters)

NAJAVA DANA (sreda, 17. mart): Udaranje pečata u Minhenu, Simeone sprema napad na London

Vreme čitanja: 4min | sre. 17.03.21. | 08:12

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

BAJERN – LACIO, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Bavarci su u prvom susretu obezbedili prednost pobedom od 1:4, pa je skoro iluzorno ukoliko bi Italijani na put pošli uvereni da je taj kapital u Minhenu moguće anulirati. Flik zbog toga može opušteno da pusti Lacio da navali, što znači otvaranje tima za ključni pogodak domaćina koji bi pečatirao osminu finala. Biće neprijatno za Inzagija sigurno, naročito ako se setimo kako je Lacio izgledao na prvom meču, pa i kako je docnije prolazio sa Bolonjom i Juventusom u Seriji A.

ČELSI – ATL. MADRID, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Od trenutka kada je temperamentni Tomas Tuhel stigao u London, Plavci nisu doživeli poraz na 12 uzastopnih mečeva, a od toga su ostvarili čak osam pobeda. Jedna od najvažnijih u tom nizu ostvarena je upravo pre tri nedelje u Bukureštu nad Ateltiko Madridom (1:0), pa domaćin ima vrlo povoljnu situaciju u revanšu osmine finala Lige šampiona na svom Stamford Bridžu. Jorgandžije ne treba potcenjivati, jer oni bi postignutim golom mogli da učine borbu za četvrtfinale prilično uzbudljivom i neizvesnim.

TORINO – SASUOLO, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Poslednji put doneli su nam X, pri konačnih 3:3. Rezultat je jako bitan za razumevanje konteksta para koji redovno overava GG3+ tipovanja još od maja 2019. Imajući u vidu da je Torino prisiljen na grčevit otpor zbog borbe za beg iz fenjeraške grupacije, Sasuolo neće lako moći da se nada bodvima. Istina, možda im stvar olakša umor Torina koji je u proteklom kolu poražen od Intera sa 1:2.

SEVILJA – ELČE, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Sevilja je po poziciji na tabeli, ali i po sastavu tima definitivno jača od rivala koji se bori očuvanje 17. pozicije koja označava zonu bezbednu od brige o ispadanju. Istina, Sevilja je na poslednjih pet mečeva imala problema sa Barsom i Betisom, ali to su priče timovima potpuno drugog kalibra od rivala koji im predstoji. Elče se sprema za osvetnički udar Sevilje koja je poslednji meč para izgubila sa 2:1.

SPARTA PRAG – OSTRAVA, 16.30

(Fudbal, Kup Češke)

Ako ćemo pravo, Sparta je favorit osmine finala, uprkos rezultatu poslednjeg meča para koji je okončan bez golova u januaru. Čudo, jer njihovi mečevi su pre toga u 2020. godini bili overavani visokim tipovanjima na golove. Sparta dakle kao druga sila Češke u ovom trenutku ima pravo da se nametne kao jači rival.

NOTINGEM – NORIČ, 20.00

(Fudbal, Engleska 2)

Kanarinci ove srede, u vanrednom 37. kolu Čempionšipa idu na Siti Graund, na noge Šumarima, gde će pokušati da produže pobedničku seriju kojom su se osamili na čelu tabele. Momci Danijela Farkea slavili su na osam utakmica zaredom i nalaze se 10 bodova daleko od najbližih progonitelja Votforda i Svonsija, dok je njihov predstojeći rival Forest bez pobede na četiri susreta i još nije osigurao opstanak. Promocija posle samo godinu dana u drugom rangu izgleda kao formalnost, ali u taboru Noriča i dalje insistiraju da se što više pobeđuje.

KPR – MILVOL, 20.00

(Fudbal, Engleska 2)

Osrednji rivali sredine tabele Čempionšipa prošli susret završili su remijem. Kako bilo, na njima je sada da vide ko je jači, uz opasku da KPR kod kuće do sada nije gubio od Milvola. Naime, večerašnji gosti na trenu KPR-a gostovali su osam puta, a intersantno je das u pet puta uspevali da izvuku remi. I ovog puta bi moglo da bude izjednačeno.

PSŽ – LIL, 17.45

(Fudbal, Kup Francuske)

Derbi u Kupu Francuske PSŽ dočekuje ošamućen nenadanim porazom od Nanta. Ni Lil nije blistao sa Monakom, pa tako beležimo njihov X u Ligi 1 protiv navedenog rivala. Inače, poslednji meč para završen je remijem, pa treba videti koje adute će Poketino ovog puta upotrebiti na Parku prinčeva. Sigurno je da mu neće biti lako da maksimalno fizički iskoristi tim koji koji je nedavno prebrodio i Barsu u Ligi šampiona.

ANTALIJA – ALANJA, 18.45

(Fudbal, Kup Turske)

Alanja je u 30. kolu šampionata sjajnu uvertiru za ivaj meč napravila pošto je Antaliju deklasirala sa 4:0. Ima li snage rival za revanš koji znači put u finale, ostaje da vidimo, mada je evidentno da je tim koji u kladioničarskom žargonu stoji na kecu, u poslednje vreme manje produktivan, budući da je do imenovanog poraza čak pet puta uzastopno odlazio u X.

L. ĐERE – A. ZVEREV, 17.05

(Tenis, Akapulko, Meksiko, tvrda podloga)

Naš teniser je 54. po ATP rejtingu, a Zverev sedmi na istoj lestvici. Biće ovo njihov prvi susret u karijeri, pa ne bi bilo umesno pripisati prevelike šanse Srbinu naspram Nemca koji se na tvrdom terenu snalazi definitivno bolje, a koji je jedan od poslednjih poraza na ovakvom terenu pretrpeo od strane Novaka Đokovića, igrajući u četvrtini finala Australijan opena.

Poštujte pravila! Lokdaun ne znači da i tiketi treba da čekaju da se vaše omiljeno uplatno-isplatno mesto otvori! Donesite mudru odluku, igrajte onlajn, ili pozovite svog MOZZART asistenta

- Klađenje nikada nije bilo lakše, jer u ovom trenutku na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaze na vašu adresu i vrše uplatu sredstava umesto vas. OVDE možete pronaći kontakt telefon MOZZART asistenta koji će vas u rekordnom roku posetiti i pomoći da odigrate sve što ste zamislili.

- Opustite se i uživajte, jer iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara