Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (sreda, 4. avgust): Liga šampiona u prvom planu, pogled usmeren ka Zagrebu

Vreme čitanja: 3min | sre. 04.08.21. | 08:03

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

SPARTAK MOSKVA – BENFIKA, 19.00 

Izabrane vesti

(Fudbal, Kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Ako ste očekivali da će Moskovljani demontirati Krila Sovjetov na startu prvenstva, onda ste se prevarili. Uspeo je Spartak da slavi tek s minimalcem, dok je za Benfiku ovo prva takmičarska utakmica u sezoni. Ipak, ne treba misliti da je ovaj tim neuigran, budući da na pripremama nije doživeo nijedan poraz. Ne bi nas iznenadila napeta utakmica, odnosno rezulat koji će se teško prelomiti na ma čiju stranu.  

DINAMO ZAGREB – LEGIJA, 20.00 

(Fudbal, Kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Gosti iz Varšave su dobili po nosu od potcenjenog Radomjaka (1:3). Jasno, čuvali su se za Zagreb, pa treba znati da su Dinamo i Legija rutinski odradili posao u dosadašnjem toku kvalifikacija. Modri veruju u pobedu, uprkos remiju s Rijekom u nedelju. Imamo utisak da je Krznar čuvao Dinamo baš za ovu priliku i da će na Maksimiru narediti apsolutnu ofanzivu.  

FERENCVAROŠ – SLAVIJA PRAG, 20.00 

(Fudbal, Kvalifikacije za Ligu šampiona) 

Ferencvaroši je trebalo četvrt veka da ponovo zaigra u grupnoj fazi Lige šampiona! Desilo se i to prošle sezone, međutim pred njima je Slavija koja je dva puta igrala četvrtfinale Lige Evrope u poslednje tri godine. Jasno je ko je favorit, a treba znati da su gosti opterećeni povredama, te da će najverovatnije izabrati tvrdu defanzivnu taktiku što vuče na ne tako veliki broj golova. 

SRBIJA Ž. – ITALIJA Ž, 10.00 

(Odbojka, Olimpijske igre, žene) 

Srbija je u dvorani Arijake, u meču poslednjeg, petog kola A grupe savladala Koreju sa 3:0, po setovima 25:18, 25:17 i 25:15, posle 73 minuta igre. Na redu su Italijanke koje su u poslednja dva kola gubile od Kineskinja i Amerikanki. Naše devojke su s njima ove kalendarske godine odigrale tri prijateljske i jednu utakmicu u Ligi nacija. Svaki meč su dobile Srpkinje.  

ITALIJA – SRBIJA, 11.20 

(Vaterpolo, Olimpijske igre) 

Srbija je nanela težak poraz jednom od kandidata za medalju i izborila treće mesto u grupi sa skorom 3-2. Brutalni su bili Delfini koji su Crnu Goru savladali sa 13:6. Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Filip Filipović sa tri gola. Po dva gola postigli su Nikola Dedović i Duško Pijetlović. Samim tim, zakazan je klasik sa Italijom u četvrtfinalu turnira, pošto su Italijani svoj poslednji meč okončali sa 5:5 u utakmici sa Mađarima. Definitivno nas očekuje napeta i teška utakmica 

ŠPANIJA Ž. – FRANCUSKA Ž, 14.00 

(Košarka, Olimpijske igre) 

Španske košarkašice su vezale tri pobede, a Francuskinje izgubile od SAD sa 82:93, što znači da u četvrtfinale ulaze sa samo jednom pobedom u B grupi. Španija je prva u A grupi gde igraju i naše devojke, koje je ova selekcija savladala sa 85:70. Samo na osnovu toga, da se zaključiti koliko težak posao čeka Francusku u četvrtfinalu.

AJAKS – LIDS, 20.15

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Treba znati da su Kopljanici na pripremama dobili Anderleht, a zatim remizirali s Bajernom i RB Lajpcigom. To nisu loši rezultati, kao Lidsovi porazi od Flitvuda i Betisa. Dakle, dobri su Holanđani, a mi se podsećamo da je pogodak na pripremnom meču s RB Lajpcigom postigao Tadić.

VALENSIJA – MILAN, 20.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Slepi miševi su odigrali pet pripremnih mečeva. Dobijali su Viljareal, Atromitos, Katagenu i Levante, a prisela im je jedino Saragosa. Španci trebaju i mogu da budu zadovoljni, ali ne i Italijani koje je jedna Nica naterala na remi. Stefano Pioli će morati definitivno da poradi na pristupu igri, a Velensija će biti pravi partner za uigravanje koje će pokazati šta može Milan u ovom momentu.

ČELSI – TOTENHEM, 20.45

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Čelsi je dobio Arsenal na pripremama! Definitivno smo uvereni da je Tuhel zadovoljan, te da Pevci koji nisu imali tako ozbiljnog partnera za uigravanje mogu da se nađu u problemu. Inače, oba tima na pripremama umeju da igraju efikasne susrete. I ovo bi zbog prirode susreta mogao da bude jedan od njih.

LESTER – VILJAREAL, 20.45

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Nakon finala Lige Evrope i poraza na penale od Mančester Junajteda, Viljareal je bukvalno zakovao u mestu. Na pripremama ih je tukla Valensija i Marselj, a remije su uspeli da izvuku Lion i Levante. Na sreću ni Lester nije ništa pokazao nakon završetka sezone u Premijer ligi. Treba videti mogu li i jedni i drugi da dođu do igre i uvedu ovaj meč u neizvesnost.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara