(©MN Press)
(©MN Press)

NAJAVA DANA (subota, 20. mart): Zvezda i Partizan u prvom planu, Everton izaziva Siti, Sporting hladi šampanjac

Vreme čitanja: 4min | sub. 20.03.21. | 08:15

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

NICA – MARSELJ, 17.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Već pet godina, Nica Marselj sa svog praga ispraća sa svim bodovima. Dakle, tradicija je na strani gostujućeg tima, ali je ovoga puta ne treba shvatati doslovno, pa ni bukvalno. Naime, pokazuje Nica u poslednje vreme da dobro igra, što bi petoj sili Lige 1 moglo da oteža posao. Mogla bi Nica ovde da pokuša da menja tradiciju, budući da je Marselj, naročito u Kupu Francuske pokazao kardinalne propuste koji su ga na kraju skupo koštali.

BAJERN – ŠTUTGART, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bavarska pretplata na pobede nad Štutgartom traje još od 2018. godine. Savladan je Lacio, pa Flik sada mirne duše može da dočeka ne tako loš, ali ni dovoljno jak Štutgart. Gosti su ti koji mogu da pruže otpor, mada je malo verovatno da će Bajern zbog pražnjenja u Evropi da im dozvoli da dođu makar do boda. Uostalom, ipak se ovaj meč igra u Minhenu.  

BAČKA – PARTIZAN, 15.00

(Fudbal, Srbija 1)

Šef struke Partizana, svakako ne razmišlja o gostovanju bez ideje da Partizan po tradiciji i treba i može da osvoji sva tri boda. Naime, tim iz Humske poslednji put savladao je Bačku u Kupu Srbije u oktobru, kada su mrežu rivala tresli Pavlović i Asano. Manje od toga ne očekuje se ni sada na gostovanju fenjerašu koji će pokušati da se ne sramoti.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

Crvena zvezda je protiv Mladosti do sada odigrali 34 utakmice u svim takmičenjima. Zabeležila je 26 pobeda, šest remija i samo dva poraza, uz gol razliku 77:27. Od početka novog milenijuma, tim sa Marakane odigrao je 24 utakmice protiv Mladosti i u svakoj je ostao neporažen. Poslednji susret para izabranici Dejana Stankovića u devetom kolu dobili su sa 4:0. Inače, ekipa iz Lučana je pre ovog meča posle poraza od Zlatibora zabeležila remi ishode sa Bačkom i Metalcem.

SELTA – REAL MADRID, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Real je odlično prošao u Ligi šampiona. Prebrodio je Atalantu, a to nije malo, pa će izabranici Zinedina Zidana biti i više nego motivisani da na krilika tog uspeha uknjiže i nova tri boda protiv Selte. Ali, mogla bi Selta i da ih namuči, budući da je samo jednom poražena na proteklih pet utakmica. Pružiće otpor domaćin, pa koliko izdrži, uz šta nije potrebno posebno naglašavati da je tradicija para apsolutno na strani Madriđana.

LASK LINC – SALCBURG, 17.00

(Fudbal, Austrija 1)

Salcburg čuva čelo Bundeslige, pa će dati sve od sebe da od neugodnog, trećeplasiranog LASK-a izvuče tradicionalno pozitivan ishod. Naime, Salcburg je dobio poslednja četiri meča para, a domaćin je u Lincu poslednji put slavio još 2018. godine. Ovoga puta kao organizovan tim pokušaće da osujeti ambiciju gostujućeg sastava.

BORNMUT – SAUTEMPTON, 13.15

(Fudbal, FA kup Engleske)

Ekipa Sautemptona doživljava drastičan pad forme. Četiri poraza sa pet utakmica Premijer lige, zaista su dovoljno opominjuće, pa Bornmut koji se oštri da uđe u trku sa timovima koji konkurišu za napredak, odnosno promociju u elitu iz ešalona Čempionšipa ima svoju šansu. Inače, ova dva tima su se poslednji put susrela u 37. kolu prošle premijerligaške sezone. Bolji je bio Sautempton, ali to sada ne mora baš ništa da znači.

EVERTON – MAN. SITI, 18.30

(Fudbal, Engleska, FA kup Engleske)

Siti je prebrodio Menhegladbah u Ligi šampiona, pa mu preostaje da završi posao i u FA kupu, protiv Evertona koji je pred ovaj susret pretrpeo uzastopne poraze od Čelsija i Barnlija... Izgledna je ovo šansa za Gvardiolu da krene napred i u ovom takmičenju, budući da je njegov tim već šest puta uzastopno dobijao Everton. Inače, na poslednja tri meča para minimum je dolazila GG3+ igra.

SPORTING – GIMARAIS, 21.30

(Fudbal, Portugalija 1)

Gimarais je šeti na tabeli Primeire, a u 24. kolu ide direktno mečki na rupu, odnosno na noge vladajućem Sportingu koji već ima plus deset bodova u odnosu na Porto. Inače, Sporting je poslednji međusobni meč dobio sa 0:4, a poslenja tri puta na ovaj par nije dolazilo ništa manje od 4+ tipovanja.

PARTIZAN – MORNAR, 17.00

(Košarka, ABA liga)

U prvom ovosezonskom duelu crno-belih i Mornara, ekipa iz Bara je nakon neizvesne završnice, nakon produžetaka odnela pobedu, rezultatom 77:76. Izabranici Aleksandra Matovića spremni su za revanš, znaju da su Barani vodeći na tabeli i baš zato žele maksimalno da konsoliduju redove nakon nezavidnog niza od šest poraza u svim takmičenjima. Erik Mika sigurno neće igrati, Rade Zagorac takođe…

---------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

---------------


tagovi

najava danabet analizasportsko klađenje

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara