NAJAVA DANA (subota, 25. maj): Finala kupova kod Francuza, Grka i Škota, plus FA kup Engleske

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.05.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

JUVENTUS – MONCA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Italija 1)

Stara dama je vezala uzastopno četiri remija. Sada je Bolonja treća, pa je pobeda nad Moncom koja je na 12. poziciji, sa samo dva osvojena boda iz prethodnih pet kola obaveza za domaćina. U decembru, na poslednjem meču para bilo je 1:2 za Juventus.

SOSIJEDAD – ATL. MADRID, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Iznenadio je Ataletiko Madrid mnoge u prošlom kolu kada je primio četiri, a dao samo jedan gol Osasuni. Sosijedad ima dva poraza na prethodnih pet mečeva, a Madriđani su ga u oktobru mesecu savladali sa 2:1. Mogla bi ovo da bude jedna vrlo zaniljiva utakmica, a mi dodajemo da Sosijedad na poslednjih pet susreta nije uspevo da savlada ovog rivala.

REAL MADRID – BETIS, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Sedmoplasiranom Betisu neće biti lako na gostovanji najboljoj ekipi Španije. Real je ove sezone silan i u Evropi, pa je jasno da je apsolutno u favorizovanoj poziciji, što potvrđuje i brutalna istina, koja u ovoj godini beleži samo jedan poraz slavnog tima u Primeri. Zanimljivo zvuči kada se kaže da je na poslednja dva meča para došao X.

MAN. SITI – MAN. JUN., 16.00

(Fudbal, FA kup Engleske, finale)

Igra se na Vembliju, a za Siti je ovo prilika da uz osvajanje Premijer lige uzme i trofej FA kupa. Mančester junajted ne blista ove sezone, što uopšte više i nije novost, a mi navodimo i da ga je Siti tri puta uzastopno tukao. Poslednji put u martu sve je okončano sa 3:1.

BARSELONA Ž. – LION Ž.,18.00

(Fudbal, Liga šampiona, žene, finale)

Igra se na San Mamesu, a stiče se utisak da su dame u dresu Barselone ove godine nepobedive. Njihove utakmice su redovno jako efikasne, što je slučaj i sa Lionom. Postoji samo jedan problem za španske fudbalerke, a to je tradicija koja je apsolutno na strani Liona koji je dobio pet uzastopnih mečevih para, od kojih je poslednji odigran u finalu Lige šampiona pre dve godine.

LION – PSŽ, 21.00

(Fudbal, Kup Francuske, finale)

Pari Sen Žermen je favorit u ovom meču, ali s obzirom na formu rivala u poslednje vreme (prvenstvo završili sa četiri uzastopne pobede), bivši srpski reprezentativac i njegovi saigrači imaju čemu da se nadaju. Dolaskom mladog Pjera Sažea na klupu (45), kao i iskusnog Nemanje Matića u vezni red, situacija u Lionu značajno se promenila nabolje. Svakako, mogla bi ovo da bude zanimljiva utakmica i sa golovima na obe strane.

PANATINAIKOS – ARIS, 19.30

(Fudbal, Kup Grčke, finale)

Igra se na neutralnom terenu, bez publike, a važno je reći da je Panatinaikos bez pobede na prethodne četiri utakmice. Pre ovog meča na derbiju sa Olimpijakosom došao je X, a Aris je u aprilu ovaj klub savladao sa minimalcem. Dakle, sve opscije su u igri.

PARTIZAN – RADNIČKI 1923, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Odigraće Partizan i Radnički 1923 utakmicu reda radi, zato što tako mora, ali pošto su oba tima u prošlom kolu ispunila osnovni cilj za ovu sezonu mogu i malo da se opuste na zatvaranju prvenstva. Crno-beli će u kvalifikacije za Ligu šampiona, Kragujevčani prvi put od postanka u kvalifikacije za Ligu konferencije, što znači da stresa, karakterističnog za obe ekipe tokom proleća, neće biti.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Biće ovo prilika za tim Vladana Milojevića da sa navijačima proslavi četvrtu uzastopnu duplu krunu, dok su Brđani porazima od TSC-a i Partizana izgubili gotovo sve šanse za izalazak u Evropu. Imaju gosti tanku nadu, ali da bi se domogli pozicije pet potrebno je da trijumfuju na Marakani, a da Vojvodina ne savlada demontivisane Lučance.

SELTIK – RENDŽERS, 16.00

(Fudbal, FA kup Škotske, finale)

Finale je finale, a dva najbolja kluba Škotske moraju da pruže veliko uzbuđenje. Posledni put bilo je 2:1 za Seltik koji teži duploj kruni, a na meču odigranom nedavno konačnih 2:1 na štetu Rendžersa postignuto je u toku prvog poluvremena. Setik je zatim u drugom promašio čak i penal, a Rendžersi su igrali totalni bunker, dok je rival ostvario dominaciju na terenu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara