NAJAVA DANA (subota, 25. septembar): Repriza finala Lige šampiona, igraju Junajted, Liverpul, Atletiko, Real...

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.09.21. | 07:05

Pogledajte šta nas danas očekuje od najzanimljivijih sportskih događaja...

ČELSI – MANČESTER SITI, 13.30

Izabrane vesti

/Fudbal, Premijer Liga/

Ovo je prvi duel dva tima posle ovogodišnjeg finala Ligfe šampiona i trijumfa Plavaca. Čelsi veliki derbi dočekuje kao lider, sa tri boda viška u odnosu na četu Pepa Gvardiole. Domaćin je primio samo jedan gol u poslednja četiri meča. Tim iz Londona ima stopostotan učinak u prethodna tri duela protiv Građana.

MANČESTER JUNAJTED – ASTON VILA, 13.30

/Fudbal, Premijer Liga/

Za razliku od Lige šampiona i Liga Kupa Junajted igra sjajno u Premijer Ligi. Aston Vila igra promenljivo. Na poslednja tri meča gosti imaju jedan trijumf, remi i poraz. Na tri od poslednja četiri susreta Đavola došlo je gg. Isti omer je došao i u prethodna dva međusobna meča ova dva tima u Premijer Ligi.

BRENTFORD – LIVERPUL, 18.30

/Fudbal, Premijer Liga/

Liverpul je u strašnoj seriji. Ekipa Jirgena Klopa vezala je četiri pobede. U tom intervalu Redsi su primili samo dva gola i to protiv Milana. Brentford igra vrlo dobro. Savladali su Oldam u okviru Kupa (7:0), pre toga su slavili protiv Vulverhemptona. Na poslednja tri meča ova dva tima došlo je 0-2 gola.

ALAVES – ATLETIKO MADRID, 14.00

/Fudbal, Španija/

Atletiko se izvukao u prethodnom kolu protiv Hetafea, golovima u finišu. Sada Jorgandžije, bar na papiru, očekuje lakši posao. Alaves igra očajno na početku sezone. Ekipa iz Baskije je vezala pet poraza uz samo jedan dat gol. I to protiv Real Madrida. Atletiko je dobio prethodna tri duela protiv Alavesa.

REAL MADRID – VILJAREAL, 21.00

/Fudbal, Španija/

Real je posle nešto slabijeg starta ušao u strašnu seriju. Kraljevi su vezali pet pobeda, u prošlom kolu su demolirali Majorku. Vilareal je ostvario samo jednu takmičarsku pobedu u ovoj sezoni i to protiv slabašnog Elčea. Gledajući statistiku očekuje nas spektakl. Na prethodnih sedam međusopbnih susreta došlo je gg.

LAJPCIG – HERTA, 15.30

/Fudbal, Nemačka/

Lajpcig je startovao ispod svih očekivanja, o čemu svedoče samo četiri osvojena boda u prvih pet kola prvenstva. Domaćin u poslednja četiri kola imao tri poraza i remi. Herta je vezala dve pobede uz gg i 3+. Lajpcig je dobio četiri od poslednjih pet mečeva sa Hertom.

SPECIJA – MILAN, 15.00

/Fudbal, Italija/

Milan ima odličan skor od četiri pobede i remija. Specija je namučila u prošlom kolu Juventus i u solidnom rasploženju će dočekati velikog rivala. Na tri od poslednja četiri meča Rosonera došlo je 0-2 gola. Zanimljivo je da je Specija slavila protiv Milana u poslednja dva okršaja u Seriji A.

INTER – ATALANTA, 18.00

/Fudbal, Italija/

Oba tima su u odličnoj formi i vezali su po dve pobede. Inter je slavio u Firenci, pre toga u sudaru sa Bolonjom. Na tim mečevima je došlo gg i 4+. Atalanta se vratila na pobednički put. Na poslednjih pet međusobnih susreta ova dva tima došlo je 0-2 gola. Tri od pomenutih mečeva završeno je remijem.

PSŽ – MONPELJE, 21.00

/Fudbal, Francuska 1/

PSŽ ne briljira, ali je vezao sedam pobeda u prvenstvu Francuske. Monpelje je na desetoj poziciji sa devet osvojenih bodova. Na mečevima ovih timova u poslednje vreme gg je redovna pojava. Prošle sezone tim iz Pariza je bio ubedljiv na svom bunjištu protiv Monpeljea (4:0).

TSC – VOJVODINA, 16.00

/Fudbal, Superliga/

Vojvođanski i mali derbi Superlige Srbije igra se u Bačkoj Topoli na novom stadionu. TSC je tradicionalno neugodan rival za četu iz Novog Sada. Međutim, domaćin se muči u poslednje vreme. Imaju dva meča bez pobede, dok je ekipa Slavoljuba Đorđevića vezala dva trijumfa. Vojvodina još nema pobedu protiv današnjeg rivala.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara