Ze Mario (©Čukarički)
Ze Mario (©Čukarički)

Najava dana (utorak, 11. jul): U centru pažnje kvalifikacije za Ligu šampiona i štelovanje Brđana sa Spartom

Vreme čitanja: 3min | uto. 11.07.23. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...


N. ĐOKOVIĆ – A. RUBLJOV, 15.50

Izabrane vesti

(Tenis, Vimbldon)

Đoković i Rubljov do sada su se ukrštali četiri puta, a Srbin je slavio u tri duela. Poslednji put bilo je to u četvrtfinalu Australijan opena gde je Đoković bio ubedljiv 6:1, 6:2, 6:4. U Beogradu prošle godine, Rubljov pobedio u finalu, ali to je bilo na šljaci.

URATU – ZRINJSKI, 17.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Kako god okrenete, ovo je meč neizvesnog ishoda. Dobra stvar za Bosance je nadahnuće koje je prisutno nakon prijateljskih pobeda nad Varaždinom, Lokomotivom i Posušjem. Jermeni nisu igrali od kraja prvenstvene trke, što znači od juna, pa bi Zrinjski mogao da ima više energije na ovom gostovanju.

LINKOLN – KARABAG, 17.30

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Azerbejdžanci protiv tima sa Gibraltara mogu da se nadaju pozitivnom ishodu još na prvom meču. Naime, vidi se kvalitet Karabaga i pored ne tako dobre igre protiv Legije (2:0), nakon čega je usledila pobeda nad CSKA Sofijom (0:1). Sve u svemu, Karabag bi morao da bude tim koji ima apsolutnu inicijativu na ovom meču, iz čega bi trebalo da proizađe i rezultat.

ŽALGIRIS – STRUGA, 18.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Makedonci su ti koji treba da se plaše. Naime, Žalgiris je u punoj takmičarskoj formi zbog prvenstvenih okršaja, što znači da Sruga ima pred sobom uigran, ali i ruku na srce dosta kvalitetniji tim. Gostojućem timu preostaje da se brani, pa dokle izdrži.

OLIMLIJA LJUBLJANA – VALMERIJA, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Olimpija je sjajno delovala na pripremama. Šta reći, sem da su sa minimalcem uspeli da dobiju čak i Hajduk iz Splita, što samo po sebi daje naznake da je ekipa iz Ljubljane spremna za sve. Dosta manje kvalitetan Valmerije može samo da se brani, a izgledi da izvuče korist iz bunker igre zaista nisu veliki.

RAKOV – FLORA, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Poljaci su na pripremama dobili Kluž (2:1), ali im nije išlo sa Slavijom iz Praga... Taj poraz ne znači ništa naročito uoči meča sa dosta kadrovski tanjim timom iz Estonije koji u meč ulazi nakon remija sa Paidom, te pobede nad Tamenekom. Dakle, Rakov je jači, pa ga shodno tom podatku smatrajte za favorita.

KLAKSVIK – FERENCVAROŠ, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Mađari su oni koji diktiraju tempo na meču ovig para, pa ih u tom smislu i treba posmatrati kroz prizmu dobijene utakmice nad Botošanijem (3:0). Sve u svemu, Farani će se braniti, a kladioci mogu da se pozabave tipovanjem na golove koje će po svemu sudeći biti glavni izazov na meču para.

PARTIZANI – BATE BORISOV, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Albanci bi za BATE Borisov mogli da budu jako krupan, da ne kažemo nezgodan zalogaj. Naime, Belorusi jesu dobri, ali ni Partizani nisu naivni, s ozirom recimo na igru prikazanu na prijateljsku pobedu nad Strugom, još jednim kvalifikantom za Ligu šampiona.

ŠAMROK ROVERS – BREIDABLIK, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Imaju Irci svojih mana, ne osporavamo, ali su sigurno kvalitetniji od Breidablika, koji na Islandu, ali ne i šire važi za solidan tim. Ne obazirimo se se na to sto je gostujući tim pred ovaj meč dobio Filkir sa 5:1, budući da je razlika Šamroka u odnosu na imenovani tim i više nego enormna.

ROSAIRO – KORDOBA SANTJAGO, 23.45

(Fudbal, Argentina 1)

Tri remija, plus poraz i pobeda Rosaira na poslednjih pet mečeva bude nadu Kordobi u moguć uspeh. Naime, gosti koji su 16. na tabeli igraju sve bolje i bolje, a poraženi nisu na poslednjih pet utakmica. Ono što budi nadu gostiju odnosi se na pobedu od 0:3 na poslednjem meču para u avgustu prošle godine.

ČUKARIČKI – SPARTA PRAG, 16.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Brđani će pored nastupa u Super ligi i Kupu Srbije, prvi put igrati u grunpj fazi nekog od evropskih takmičenja, ostaje da se vidi hoće li to biti Liga Evrope ili Liga konferencije. Stoga, u Čukaričkom su učinili sve da igračima i stručnom štabu obezbede najbolje moguće uslove za pripreme. Sparta koja je na pripremama izgubila od Jihlave (1:2) i remizirala sa zagrebačkim Dinamom (1:1), biće im dostojan rival, pa će Beograđani pokušati da ostvare pobedu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara