Levandovski, Dejvis i Musijala (Reuters)
Levandovski, Dejvis i Musijala (Reuters)

NAJAVA DANA (utorak, 14. septembar): Vratila se Liga šampiona, poslasticu spremaju Barsa i Bajern

Vreme čitanja: 3min | uto. 14.09.21. | 07:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Ipak je Sevilja kadrovski jača od Salcburga kome je u Austriji pošlo za rukom da dobije svih sedam utakmica u šampionatu, pa i da ostvari gol razliku id 19:4. Sevilja u Primeri ima dve pobede, plus remi sa Elčeom. Od Lopetegija definitivno očekujemo insistiranje na kecu, koji je za Sevilju očekivan ishod.

JANG BOJS – MAN. JUN, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Šta reći, sem da se Kristijano Ronaldo protiv Njukasla upisao u strelce sa dva pogotka. Na Solšera to može samo inspirativno da utiče, dok iz ugla Jang Bojsa ova utakmica deluje kao nemoguća misija, sa jedninom šansom u debeloj defanzivi. Ne očekujemo puno od Jang Bojsa koji je pred ovaj meč u nacionalnom šampionatu dobio Cirih sa 4:0.

BARSELONA – BAJERN, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Barselona ostala bez Lionela Mesija, odnosno a tokom reprezentativne pauze napustili su je Antoan Grizman i Miralem Pjanić. Zbog povreda van konkurencije su Dembele, Aguero i Brajtvajt. Bajern je manje-više jednako moćan, pa breme favorita bez dvoumljenja ide na stranu nemačkog sastava. Bolja utakmica na otvaranju Lige šampiona svakako nije mogla da nam se zalomi.

ČELSI – ZENIT, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Kec u Londonu nema alternativu, a Zenit jednino može iz rova da se brani sa svih 11. To je fakat, a i imaju Rusi čega da se plaše, jer Tuhel neće zazirati od surovog pritiska sa težištem na akcijama koje loptu u noge šalju neumoljivom Lukakuu. On je Aston Vili pred ovaj meč dao dva gola, a Kovačić jedan. Zenit je jako dugo neporažen, ali tome bi ovoga puta mogao doći kraj.

DIN. KIJEV – BENFIKA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Svaka čast Benfikinom furioznom napadu, kada je hitrim potezima pred ovaj meč ekupi Santa Klare dao pet golova. Dinamo Kijev je najbolji u Ukrajini, već je stigao do sedmog kola šampionata, a za sve vreme ostvario je gol razliku u iznosu od 22:2. Oni će taj takmičarski tonus pokušati da prenesu na teren i protiv Benfike.

LIL – VOLFSBURG, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Ne razmišljamo o nikakvoj sili na strani Lila. Jednostavno, ovaj tim nas iznova i iznova razočarava, a poslednji takav manevar videli smo u petak, kada ih je Lorjen savladao sa 2:1. Volfsbur igra stabilnije, sabrao je sve četiri pobede od početka šampionata Bundeslige i definitivno nema razloga da se povlači.

MALME – JUVENTUS, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Juve i bez Ronalda koji je napustio Staru damu ima silnu snagu, koja bi Malmeu mogla da zagorča život. Inače, domaći igraju bez šestorice povređenih, a Juve će morati sa se bori sa vlastitim košmarom koji nosi iz Serije A. Naime, Italijani su starovali remijem sa Udinezeom, a zatim ni makac. Porazio ih je Empoli, a zatim Napoli.

VILJAREAL – ATALANTA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Verovatno tvrda utakmica, kao i sve Viljarealove u poslednje vreme. Setimo se samo finala Superkupa Evrope, koje je iz X ishoda, na penale dobio Čelsi, te tri vezana remija u Primeri. Atalanta je pred ovaj meč izgubila od Fjorentine u Seriji A, a pre toga je dobila Torino i remizirala sa Bolonjom.

MAKABI HAIFA – FAJENORD, 16.30

(Fudbal, Liga konferencija)

Teško je reći ko je bolji, mada Fajenord poseduje fudbalske kvalitete, koji su donekle kompromitovani porazima na protekle dve utakmice. Naime, tim je na revanšu Elfsborgu poražen sa 3:1, a zatim je od Utrehta u Holandiji poražen s istim rezultatom. Makabi je dugo neporažen, a na njegovoj strani je i domaći teren.

HOLANDIJA – SRBIJA, 17.30

(Odbojka, Evropsko prvenstvo)

Seniorska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale, pošto je u Ergo areni u Gdanjsku, savladala Tursku. Posle velike borbe bilo je 3:2, po setovima 25:18, 22:25, 22:25, 25:23 i 15:12. Holanđani su dobili Portugalce sa 3:2, a Srbija ih je poslednji put u junu tukla u okviru Lige nacija. Utakmica drugog kola, petog vikenda, donela je rezultat 3:2 (25:21, 21:25, 25:18, 21:25, 17:15), naravno za Srbiju.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara