Fudbaleri Intera (©reuters)
Fudbaleri Intera (©reuters)

NAJAVA DANA (utorak, 21. septembar): Igra se Liga kup, u Italiji, Španiji, Holandiji, Turskoj...

Vreme čitanja: 4min | uto. 21.09.21. | 07:07

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

FJORENTINA – INTER, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Italija 1)

Fjorentina igra odlično i vezala je tri pobede posle startnog poraza, dok je Inter na tri recke dopisao i remi. Oba tima igraju dosta napadački i u svakom od po četiri dosadašnja meča padala su bar po tri gola! U slučaju toskanskog sastava GG&3+ postao je standard od kog se ne odstupa. Doduše i sudari ovih rivala su zanimljivi i bar dva gola padaju po pravilu.

ATALANTA – SASUOLO, 20.45

(Fudbal, Serija A)

Atalanta još traži sebe iz prošle sezone, Sasuolo je tesnim porazima od Torina i Rome, uz prosute bodove protiv Sampdorije sebi umanjio realni učinak. Oba tima kubure s golovima, imaju ih po četiri. Ono što se već četiri godine ne menja kada ovi timovi igraju u Bergamu je – pobeda Atalante. Svaki put uz bar tri gola na meču gde obavezno prolazi tip GG&3+.

BOLONJA – ĐENOVA, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Deo italijanske štampe smatra da je ovo poslednja šansa za Sinišu Mihajlovića da sačuva trenersku poziciju u Bolonji posle šamarčine od Intera. Sreća njegova pa u goste stiže Đenova koja uz bušnu odbranu (10 primljenih golova) ima i samo jednu pobedu uz tri poraza. Doduše, Bolonja nije dobila Grifone na svom terenu u poslednja tri okršaja. U svakom meču Đenove ove sezone padao je veći broj golova, bar po tri.

VOJVODINA – KOLUBARA, 18.30

(Fudbal, Srbija 1)

Voša i dalje igra po sistemu “toplo-hladno“, Kolubara je tek za nijansu slabija iako ima najslabiju odbranu u celoj ligi sa čak 18 primljenih golova. I jednima i drugima fali municije u napadu, a zanimljivo je da će ovo biti prvi ligaški duel ovih takmaca. Prvi posle šest godina, kada je Voša kao gost dobila Kolubaru u Kupu Srbije posle penala.

HETAFE – ATLETIKO MADRID, 19.30

(Fudbal, Španija 1)

Atletiko je već dvaput prosuo bodove na svom terenu, ali je i dalje najbliži Realu na tabeli Primere. Šansu da ispravi brljotinu iz duela s Bilbaom ekipa Čola Simeonea imaće protiv Hetafea koji je na startu novog prvenstva vezao svih pet poraza uz gol-razliku 1:8. Samo jednom u poslednjih osam godina Hetafe je uspeo da uzme bod Atletiku – u poslednjem duelu igranom u martu kada je bilo 0:0.

MANČESTER SITI – VIKOMB, 20.45

(Fudbal, Liga kup)

Sitijevi problemi sa povredama sve su veći pošto se Laportu, Stounsu, Rodriju i ostalima pridružio Gundogan. Ipak, Siti ne bi smeo da ima nikakav problem protiv Vikomba i sve osim ubedljive pobede bio bi pravi šok.

NORIČ – LIVERPUL, 20.45

(Fudbal, Liga kup)

Jirgen Klop će sigurno gledati da odmori neke od svojih najboljih igrača posle napornih sedam dana, dok će Norič tražiti prvi veliki skalp koji bi podigao samopouzdanje ekipe posle lošeg početka sezone ovenčanog svim porazima. Redsi su se sa Kerou Rouda kući vraćali nasmejani svaki put u poslednjih 26 godina, a samo jednom u tom nizu pala su manje od tri gola!

FULAM – LIDS, 20.45

(Fudbal, Liga kup)

Ozbiljnog rivala imaće i jedni i drugi u ranoj fazi Liga kupa. Fulam u poslednje vreme igra s dosta oscilacija i ređa pobedu, pa poraz poslednjih sedmica, dok Lids nije dobio poslednja tri ligaška meča, uz dva remija baš na gostovanjima – Barnliju i Njukaslu. Duel u martu igran na Krejven Kotidžu dobio je Lids, ali od tada se dosta toga promenilo, pogotovo u domaćim redovima.

SITARD – AJAKS, 18.45

(Fudbal, Holandija 1)

Nema vremena za pauzu ni u Holandiji. Ajaks traži četvrti uzastopni ligaški trijumf na gostovanju Sitardu koji tri poslednja kola ne zna za pobedu, a uvezao je dva poraza. Ajaks je ranijih godina znao da ima problema kao gost Sitardu, ali otkako su obnovili rivalstvo posle duže pauze, Kopljanici su dobili oba meča uz po dva postignuta gola.

BEŠIKTAŠ – DEMIRSPOR, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Šampion Turske ne želi da dopusti Trabzonu da ga pretekne, zbog toga juri četvrtu vezanu pobedu protiv Demirspora koji je baš za vikend stigao do prvenca u prvenstvu i prekinuo nepovoljan niz. Bešiktaš ima najbolju odbranu u ligi i trese mreže rivala dvaput po meču, Demirspor postiže prosečno gol po utakmici.

OLIMPIJA MILANO – VIRTUS BOLONJA, 21.00

(Košarka, Superkup Italije)

Repriza prošlosezonskog finala Palakanestra u kojem je Virtus pod komandom Saše Đorđevića odneo ubedljivu pobedu sa 4:0 u seriji. Đorđević je sada u Fenerbahčeu, a Serđo Skariolo ima određenih problema na novom trenerskom početku. Dobrim delom uzrok su izostanci Ekpea Juda koga neće biti šest meseci, kao i Nika Maniona, što je skratilo rotaciju. Olimpija je pokazala bolju igru u dosadašnja dva meča.


tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara