(Reuters)
(Reuters)

Najava dana (utorak, 23. januar): Derbi dana Braga - Sporting, Kup kralja, Azijski kup, i naravno Australijan Open

Vreme čitanja: 3min | uto. 23.01.24. | 08:06

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

GVINEJA – SENEGAL, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Afričkih nacija)

Senegal je u prva dva kola ostvario pobede nad Gambijom i Kamerunom, uz gol razliku od 6:1. Gvineja ima remi sa Kamerunom i pobedu nad Gambijom. Ekipa je dala samo dva gola, što znači da Senegal ima znatno jači napadački potencijal.

ANGOLA – BURKINA FASO, 21.00

(Fudbal, Kup Afričkih nacija)

Po pobedu i remi u Grupi D imaju obe selekcije. Biće ovo tvrda utakmica dva poprilično izjednačena tima. Međusobni skor ne uzimamo u obzir, budući da se ove države u skorije vreme nisu ukrštale, tako da ni podaci po ovom osnovu nisu aktuelni.

AUSTRALIJA – UZBEKISTAN, 12.30

(Fudbal, Azijski kup)

Obe ekipe u Grupi B imaju gol razliku od 3.0. Različit je samo broj bodova, pošto je Uzbekistan remizirao sa Sirijom. Dakle, jaki su i jedni i drugi, a verovatno će oba tima zaigrati oprezno. Biće jedan od onih susreta gde golovi jako teško padaju.

IRAN – UAE, 16.00

(Fudbal, Azijski kup)

Tabela kaže da su Emirati drugi, a spisak selekcija da je Iran znatno opasnijiji tim. Naravno, očekuje se da ova selekcija igra dominantniji fudbal, sećajući se pretprošle godine i kvalifikacionog meča ta SP koji je dobila sa 1:0.

ČELSI – MIDLSBRO, 21.00

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Neće Maurisio Poketino prepuštati stvari slučaju protiv autsajdera iz Čempionšipa jer opušteni pristup mečevima u kup takmičenjima često prati i eliminacija iz istih. A Plavci žele da idu do kraja i nikako sebi ne smeju da dozvole narušavanje pobedničkog perioda koji je iza njih. Donekle su se konsolidovali u Premijer ligi, vezali tri pobede i četiri puta slavili u minulih pet mečeva engleske elite.

OFI – PANETOLIKOS, 17.00

(Fudbal, Kup Grčke)

Pre samo tri dana ova dva tima su se rela u nacionalnom prvenstvu. Tom prilikom slavio je OFI s minimalcem. Inače, Panetolikos po tabeli nije preterano lošiji tim, ali po tri uzastopna poraza u prvenstvu može se zaključiti da je razlika u kvalitetu veća nego što se to na prvi pogled da zaključiti.

BRAGA – SPORTING, 20.45

(Fudbal, Liga kup Portugalije)

Braga je imala važne mečeve u poslednje vreme, a to što su je dobijali Benfika i Porto, znak je da Sporting može da puca psihološki efekat ovih poraza. Sporting se kao lider Primeire može smatrati favoritom i u Liga kupu Portugalije.

SELTA – REAL SOSIJEDAD, 21.30

(Fudbal, Kup kralja Španije)

Igrali su pre tri dana. Posle stradanja na San Mamesu, ovogodišnji učesnik Lige šampiona uspeo je da kupi mir očekivanim trijumfom nad Osasunom, da bi period uspona najavio pobedom u Galaciji nad Seltom (1:0). Zlatni minimalac Real Sosijedada potpisan je fudbalskim krasnopisom Braisa Mendeza koji je u 11. minutu odapeo sa 25 metara. Toliko jako, i toliko precizno da Visente Guaita nije mogao da interveniše.

BEŠIKTAŠ – ADANA, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

Adana ima jedan poraz, ali i tri remija sa prethodnih pet mečeva. Bešiktaš uz tri pobede ima i poraze od Kasimpaše i Pendika. Neprijatno, pa će gledati kako zna i ume da savlada ekipu koja ju je u septembru porazila sa 4:2. Dakle, prštalo je sve od golova.

SINER - A. RUBLJOV, 10.20

(Tenis, Australijan Open)

Još jedan veliki duel u Melburnu, Siner ne zna za poraz od sredine Novembra, kada ga je dobio Novak Đoković u Završnom mastersu godine, mada je i Rubljov u odličnoj formi i dobio je prethodnih osam mečeva. Siner je slavio u poslednja dva okršaja sa Rubljovom na betonu, oba puta bez izgubljenog seta.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara