©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (utorak, 27. jul): Startujemo s olimpijskim basketašima, pa prelazimo na evropski fudbal

Vreme čitanja: 3min | uto. 27.07.21. | 08:09

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

SRBIJA 3x3 – OLIMPIJSKI KOMITET - RUSIJA 3x3, 11.00

Izabrane vesti

(Basket 3x3, Olimpijske igre)

Impozantni su rezultati naših basketaša na OI. Srpski basketaši odradili su uspešno posao i overili plasman u polufinale pobedom nad Letonijom od 21:11. Posle meča vladala je dobra atmosfera, a kako i ne bi kada momci koji se takmiče u 3X3 nemaju nijedan poraz na turniru, već raspolažu sa svih šest pobeda. Ovom pobedom, reprezentacija Srbije ne samo što je ostala neporažena, već je ostvarila i direktan plasman u polufinale jer će sigurno zauzeti jedno od dva prva mesta nakon preliminarne faze. Rusi imaju tri poraza, tako da verujemo da Dušan Domović Bulut i drugovi neće imati problema u nastavku trke za medalju.

FLORA – LEGIJA, 18.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Legija je prvi meč dobila sa 2:1. Na tom meču posled lopte bio je na strani Poljaka, ali daleko od toga da je Flora bila neupadljiva. Naime, od devet šuteva ka golu, ovaj tim imao je čak četiri udarca koja su išla u okvir gola. Estonci će kod kuće morati da zaigraju otvorenije, odnosno da jure prednost rivala, što otvara razmišljanje o potencijalno isplativom tipu na golove. Uz to, valja reći da je Legiju i dalje ocenjujemo kao fudbalski kvalitetniju ekipu.

HELSINKI – MALME, 18.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Malme je dobio prvi meč sa 2:1, pa Finci moraju da jure rezultat. I statistika je bila potpuno na strani Malmea koji je imao igru, a snjim i posed lopte. Helsinki sada treba da se konsoliduje i dokaže da nije ekipa koja u ovoj rundi neće pružiti ništa naročito. Utakmica očigledno može da uđe u neizvestan finiš.

OMONIJA – DINAMO, 18.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Modri su zadovoljni, kao i trener Krznar na pobedi od 2:0 na prvom meču. Dinamo je zatim u HNL-u savladao Dragovoljac sa 0:4, što znači da je poraz od Slaven Belupa bio samo prolazna slabost. Kiprani sada treba da jure rezultat, ali će teško do preokreta. Jednostavno, prejaki su Hrvati da bi dozvolili bilo kakvo iznenađenje.

ŽALGIRIS – FERENCVAROŠ, 19.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Mađari u džepu imaju odličnih 2:0 sa prvog meča. To je rezulat vredan pažnje koji za Litvance zbog nastupa rivala može, a verovatno će i biti nepremostiva prepreka. Šta reći, sem da Ferencfaroš nije poražen od februara! To je tačno 18 utakmica, kako takmičarskih, tako i prijateljskih bez poraza.

BUDUĆNOST – HB TORŠAVN, 20.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Budućnost je klonula! Farani su ih bukvalno bacili na kolena, pošto su ih dobili sa 4:0. Zbog toga Mladen Milinković mora debelo da se zamisli, a Podgoričani zaigraju bukvalno na sve ili ništa, uz nadu da će se HB Toršavn rašiti po šavovima pred njihovom apsolutnom ofanzivom. Nema im druge, igraće se otvoreno i ofanzivno, jer sada nema šta da se čuva.

HIBERNIJANS – FOLGORE, 20.00

(Fudbal, Liga konferencija, kvalifikacije)

Domaći Hibernijans ima u džepu kapitalnih 1:3 sa prvog meča. Tim iz San Marina ovde je u problemu, što se i očekivalo naspram specifičnog kvaliteta i vrednosti tima. Naravno, nisu oni odigrali ni prvi meč bez otpora, ali će im eventualno sustizanje prednosti rivala sa prve utakmice u gostima biti jako teško.

VIKINGUR – RUNAVIK, 20.00

(Fudbal, Farska Ostrva 1)

Vikingur je drugi na tabeli sa samo jednim porazom na ukupno 14 utakmica. Ni Runavik nije loš, s obzirom da zauzima četvrto mesto na tabeli. Ipak, domaći su se pokazali kao tek nešto bolji, a valja znati da skoro godinu dana nisu dobili meč para. Poslednji put u aprilu bilo je 1:1.

MAN. SITI – PRESTON, 20.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Preston koji je prošle sezone bio skroz osrednji član Čempionšipa staje na crtu velikom Mančester Sitiju. Teško da će imati naročite šanse pred Gvardiolinim sastavom, tako da će se pri tipovanju na ovaj meč najverovatnije najviše listati ponuda tipovanja na golove. Naravno i kombinacije ovede mogu da budu jako zanimljive.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara