©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (utorak, 30. novembar): Juve u Seriji A, Premijer liga i Kup Srbije

Vreme čitanja: 3min | uto. 30.11.21. | 07:02

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Derbi fenjera moglo bi se reći da bi trebalo bolje da legne Noriču, koji je u protekla tri kola Brentford, Sautempton i remizirao sa Vulverhemptonom. Njukasl iz prethodnih pet kola ima tri remija, plus poraze od Čelsija i Arsenala. Na četiri od poslednjih pet mečeva para dolazila je UG3+ igra.

LIDS – KRISTAL PALAS, 21.15

(Fudbal, Engleska 1)

Uprkos tome što Lids visi na ivici crvene zone, Kristal Palas neće imati lakog rivala. Može ovde biti i egal, jer domaćin je poražen samo od Totenhema na proteklih pet utakmica. Kristal Palas u meč ulazi posle izgubljene utakmice sa Aston Vilom, a nama je interesantno da je mečeve para uglavnom dobijao tim u svojstvu domaćina.

ATALANTA – VENECIJA, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Atalanti se u poslednje vreme ne da ništa zameriti. To znači da je otpor Venecije skoro pa besmislen, mada nam istorija para nameće drugačiji zaključak. Naime, Venecija je dobila dve, od poslednje tri utakmice para, a to znaju i u Atalanti koja je remijem sa Jang Bojsom zauzela treće mesto u Grupi F, Lige šampiona.

FJORENTINA – SAMPDORIJA, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Fjorentina bez Nastasića dočekuje Samdoriju. Ne mari, jer domaćin je svakako kvalitetniji, uprkos greškama koje pokazuje u igri u poslednje vreme. Inače, gostujući tim dobio je poslednja dva meča para, a nama je bitno da podvučemo kako par prati GG3+ tradicija.

SALERNITANA – JUVENTUS, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Stara dama je posle šamara od Čelsija (4:0), doživela minimalan poraz od Atalante. Nije to nikako dobro za Alegrijev tim, ali šta je, tu je. Na nogama svakako tanjoj Salernitani gosti neće smeti, ni hteti da se preračunavaju. To je i razumljivo protiv tima koji je posle serije od tri poraza remizirao sa Kaljarijem.  

EKSETER – BRENDFORD SITI, 20.45

(Fudbal, FA kup Engleske)

Meč se ponavlja, budući da je prvi okončan sa 1:1. Favorita dakle nema, kao ni u četvrtom rangu ostrvskog fudbala, gde su ovi rivali u avgustu igrali bez golova. Očekujemo tvrdu, egal utakmicu verujući da će se nastaviti započeto nadmudrivanje koje je na pomenita dva susreta prekinulo tradiciju nešto efikasnijih međusobnih okršaja.

LOKOMOTIVA – HAJDUK SPLIT, 18.30

(Fudbal, Kup Hrvatske)

Trebao bi rival iz Kranjčevićeve ulice da leži Hajduku, mada u septembru na Poljudu nije mogao da slavi protiv njih bez gola Livaje, tek u 81. minutu utakmice. Imajući u vidu izdanja Lokosa protiv Gorice (2:2), te Osijeka, gde su poraženi, Haduk koji je tukao Istru sa četiri pogotka, ima pravo da preti.

REĐINA – ASKOLI, 20.30

(Fudbal, Italija 2)

Nestabilna Ređina, dočekije Askoli koji takođe ima 22 boda. Domaćinu štete dva vezana poraza, dok Askoli 11 godina nije uspeo da dobije Ređinu u gostima. Sve karte su u igri, a mi premotavajući film dolazimo i do remija para u maju mesecu ove godine.

RADNIČKI NOVI BEOGRAD – METALAC, 13.00

(Fudbal, Kup Srbije)

Nadaju se Majstori sa Novog Beograda da bi mogli da naprave još jedno iznenađenje, pošto su u prethodnoj rundi eliminisali Voždovac (2:1). Tim sa Novog Beograda je jesen završio kao četvrti na tabeli Srpske lige sa serijom od sedam utakmica bez poraza. Metalac, s druge strane, na meč kreće s novim trenerom, pošto je Žarko Lazetić prešao u TSC.

MADERVEL – DANDI JUN, 20.45

(Fudbal, Škotska 1)

Duel timova sa četvrte i pete pozicije može da donese samo neizvesnost. Jednostavno, ne uzdamo se u forme timova, pošto su nestabilni i jedni i drugi. Dandi je u oktobru dobio poslednji meč para sa 2:1, a GG3+ igra, bila je isplativa na protekla tri međusobna okršaja.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara