Najava Slavoljuba Đorđevića: LASK je direktan, napadaju sa mnogo igrača

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.08.21. | 11:52

Trener Novosađana umereni optimista uoči sutrašnjeg meča (19 časova)

Mučila se Vojvodina sa litvanskim predstavnikom, uspela da odoli Crvenoj zvezdi, lako pala pred Partizanom, ali će meru uspešnosti tima Slavoljuba Đorđevića u dobroj meri odrediti dvomeč sa LASK-om. Austrijski predstavnik u Ligi konferencija je veliki favorit zbog iskustva i snage, ali Slavoljub Đorđević ne želi da se preda uoči prve utakmice u Novom Sadu (četvrtak, 19 časova). 

Izabrane vesti

„LASK je stabilan evropski klub, koji ima sjajne rezultate u protekle dve godine u Evropi. Pretprošle sezone su ispali u osmini finala Lige Evrope od Mančester Junajteda, prošle im je falio bod da prođu grupu. LASK ima ozbiljan igrački kadar, igraju direktan fudbal, dosta trče i fizički su jaki i disciplinovani. Njihovo najopasnije oružje je što igraju kao tim, nema individualaca. Napadaju sa velikim brojem igrača, najčešće u formaciji 3-4-3, nekada 3-5-2“, rekao je Slavoljub Đorđević.

On je potom potvrdio da Miljan Vukadinović i Mihajlo Nešković treniraju sa ekipom, ali da neće biti u konkurenciji za ovaj meč, ali da su ostali momci odmorni i spremni.

„Uspeli smo da odložimo utakmicu u Lučanima i to nam je pomoglo da oporavimo neke igrače koje su igrali roviti protiv Panevežisa, tu pre svega mislim na kapitena Čovića. Sa nama treniraju i Vukadinović i Nešković, ali oni neće biti u sastavu za ovaj meč. Očekujem da dođe što više publike, da podrže ove momke, učinićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat“, dodao je Đorđević.


 


tagovi

Slavoljub ĐorđevićMiljan Vukadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara