Komentari na vest

Najbolja evropska filozofija

W

Willy

pre oko 3 godine

Jos samo Patson Daka!
B

Brko

pre oko 3 godine

Izgleda da se samo navijači Dortmunda bune protiv Leipziga. Logično, ljudi su im zauzeli mjesto drugog najboljeg kluba u Njemačkoj. Ne zaostaju puno za Bayernom i prvi su favoriti za osvajanje Kupa. Već su se pojačali za narednu sezonu. Fino odrađuju transfere, bez ikakve drame.
J

Jack Sparrow

pre oko 3 godine

Jos jedan dokaz kako preporode igraca je i Kristofer Nkunku. U PSGu su za njega prvo pricali kako je neverovatan talenat moze da ihra krilo i 10ku... na kraju kada se ugusio u moru preplacenih azdaja proglasili su ga prosekom. Lajpcig uzeo i ove sezone za sad 9 golova,10 asistencija sa 23 godine i tek ce napredovati.
B

Bubiii

pre oko 3 godine

Obozavam ovaj tim...zdrav klub koji posluje pametno i izvanredno...a imaju i prelep stadion!!!
B

Brko

pre oko 3 godine

Ova ekipa je daleko od plastike, zaista pošteno i pametno rade. Mogu biti primjer mnogim klubovima. U EPL, ekipa koja tek uđe u ligu potroši u startu 100 miliona funti, i opet se bori za opstanak
b

b vb

pre oko 3 godine

Pa sta ako trosi to je znak da ekipa zaradjuje i da je liga jaka cim ispadnu a toliko su ulozili. Sta je ovde pohvalno za klub koji je doveden sa razlogom iz nizih liga? Jedini cilj je bogacenje gazde, zato je prvo ulozio u klub, i sad samo profit uzima a trofeja nigde. Znaci njemu je cilj bogacenje a ne klub i trofeji. Mnogo je to pohvalno. Bolje onda recite kako je najpohvalnije to sto je covek dosao i ulozio svoje novce u Psz koji dolazi iz ogromnog grada i ogromu podrsku ima, kako bi uspeo da im donese radosti i trofeje i postane najtrofejniji klub Francuske. Ili slicna prica je sa Sitijem gde su takodje bez obzira koliko imaju para, dosli i ulozili u klub koji se nalazi u gradu kojem gospodari po trzisnoj vrednosti jedan od najskupljih klubova sportskih ne fudbalskih na svetu. I uspeli su da postanu gazde Mancestera, pa zar to nije za pohvalu? Koji je njihov cilj sem sto je sportski i da naprave brend od Sitija?
b

bcc34

pre oko 3 godine

On generalno nije los trener, najveci uspeh je napravio sa Macvom kada je uveo u Super ligu fakticki. Niko to nije ocekivao da ce Macva uci a usla je uz to imali su vrhunsku igru i cinilo se da ce biti ozbiljni u SL. Imao je dobrih utakmica u Spartaku ali uglavnom sa favoritima. Mislilo se da ce napraviti izbiljniju karijeru ali eto to se nije desilo. Meni samo nesto nije jasno, razumem sto ne dovode strane trenere makar iz okruzenja, to je zatvoren krug trenerski nece strane igrace a kamoli trnere kada su nasi "stricnjaci" najbolji. Ali nije jasno da kluovi koji su ozbiljni poput Vozdovca ne probaju da dovedu nekog naseg trenera koji ima jace ime makar kao igrac, jer to ostavlja velike mogusnosti. Evo taj Vozdovac nikako nekog zvucnijeg trenera da dovede pa ni Cuka mada su oni imali trenere sa uspehom. Bas me interesuje dal je do njih, Vozdovca da proba da dovede Drulovica koji ipak ima uspeh sa mladom i bio je nesto i selektor A reprezentacije. Dal bi pristao na to da vodi klub poput Vozdovca ili Cuke. Ili Savo Milosevic da preuzme, mada sam siguran da on to nebi pristao zbog ega a ne nekih drugih razloga Vozdovac ili Cuku ili Niski Radnicki... Zato je po meni ispravan potez Krstajica koji nije rekao do mi je ispod casti jer ja sam ime i bio selektor reprezentacije i direktor Partizana. Slicno je i sa Lalatom. I ako TSC nije uopste losa sredina, naprotiv, ali isto tako i ovi ostali klubovi iz vrha. Kod nas se stalno jedni te isti treneri vrte, dobije otkaz i prelazi u drugi klub a na njegovo mesto neko iz ttreceg kluba i tako u sred sezone i svake zezone... I to su uglavnom podobni treneri koji tesko da mogu negde preko i nisu bila neka fudblaska imena kao igraci. Koliko god smatrali Krstajica, Dulovica ili Milosevica, Stankovica da nisu za trenere oni su ipak radili u vrhunskim klubovima sa top trenerima i moraju mnogo toga znati da pomognu klubovima. Stankovic je neke stvari i dokazao kao pocetnik, mada su i ostali nabrojani, ali bi im ovo bila vrhunska odluka neki od ovih manjih klubova gde bi mogli da sticu iskustvo i gde mogu na miru da rade i pokazu sta znaju bez pritiska
M

Men

pre oko 3 godine

Zaboravili ste onog Madjara iz Salzburga, Szobolszai mislim da je i on potpisao za RB.
М

М21

pre oko 3 godine

Да само што је Собослаји откупљен зимус и већ је у тиму, а ови су у скорије време откупљени, па ће се рачунати трошак тек а наредну сезону
d

d2

pre oko 3 godine

Gvardiol je strašan potencijal. Ljevak, brz, jak, dobar u skoku, zna s loptom... Pokriva pozicije stopera i lijevog beka. Može postati (po)najbolji na svijetu na svojoj poziciji. A tek mu je 19. Odlično je Leipzig prošao jer 16 milijuna (plus bonusi) nisu prevelike pare za ovakvog talenta.
h

hulkdelija

pre oko 3 godine

Szoboszlai je mogao cak i u Bajern, ali je Lajpcig prvi reagovao i uzeo ga prakticno od svoje filijale Salzburga, sjajan igrac vec sada, a moze jos mnogo da napreduje.

Mr 007

pre oko 3 godine

Jako simpaticna ekipa sa najpametnijim poslovanjem na svetu. Svi koji govore da su plastika grese,jer su uvek pametno ulagali i nisu nikad trosili stotine miliona na igrace. Igraju sjajno,jedina su konkurentna ekipa Bajernu u Nemackoj,jer je Dortmund postao ocajan i losa kopija ideje Lajpciga o kupovini i prodaji igraca,umesto da se bore za najvise ciljeve.Skraticu pricu,jer Dortmund nije sad tema. Primer su tima kako treba da se posluje i jako gotivna ekipa svakom ko prati fudbal.
h

haha

pre oko 3 godine

@Brko Ako nisu plastika nego sta su ? Da nisu velikani ? Vecu istoriju imaju PSZ i City nego ova plastika,a svi znamo da njih zovete plastika.Obicna plastika je RBL !!!! Lupajte minuse jer znate da sam upravu.
h

haha

pre oko 3 godine

@Mr 007 Ma nisu plastika,a trose isto kao City i PSŽ,a njih zovete plastika.