Fejsa protiv Docića iz Čukaričkog (© MN Press)
Fejsa protiv Docića iz Čukaričkog (© MN Press)

Najbolje za sve: Ljubomir Fejsa odlazi iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.05.23. | 13:19

Kraj drugog mandata iskusnog veziste u crno-belom

Treneri će ga hvaliti, kao što je to činio Gordan Petrić posle gostovanja u Moldaviji, navijači se neće saglasiti, jer je u njihovim očima Ljubomir Fejsa odigrao ispod očekivanja, nije baš da su rukovodioci oduševljeni onim što je pokazao za godinu i po dana, zbog čega je logična posledica rastanak iskusnog veziste i crno-belih.

Pošto se sezona završila postalo je jasno da Fejsa neće ostati u Humskoj, čime će okončati drugi mandat na Topčiderskom brdu, manje uspešan nego u početnom kad je kao talenat Hajduka iz Kule prvi put došao u Beograd. Od zime 2022. do ovog maja bivši reprezentativac nije uspeo da dostigne standarde iz vremena provedenog u Benfiki i zato je rastanak najbolje rešenje za sve.

Izabrane vesti

Formalno gledano, Ljubomiru Fejsi ugovor traje do poslednje dana juna, međutim, prema saznanjima Telegrafa posle razgovora sa čelnicima dobio je napismeno da nije u obavezi da se pojavi u „Zemunelu“ na početku priprema (16. juna) što praktično znači da je time postao prvi fudbaler koji je napustio crno-bele posle razočaravajuće sezone.

U njoj je odigrao 32 utakmice, još dve s kraja prethodnog šampionata u kome su ga mučile povrede. Sve kad se pogleda, nijednom nije podsetio na fudbalera iz najboljih dana. I svima u Humskoj je to jasno.


tagovi

Ljubomir FejsaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara