Stefan Ranđelović za bod Radnika
Stefan Ranđelović za bod Radnika

Najbolji igrač 23. kola Mozzart Bet Superlige: Stefan Ranđelović začarao Novi Sad

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.02.23. | 11:51

Golman Radnika u 90. minutu odbranio penal i spasao bod svom klubu

Dočekali su golmani svojih pet minuta u Mozzart Bet Superligi. Tokom jeseni nijedan nije uspeo da se izbori da bude Igrač kola, a u četiri kola prolećnog dela šampionata – dvojica.

Posle Strahinje Manojlovića, koji je blistao na golu Javora na premijeri, zvanje najboljeg igrača kola, 23. po redu, odneo je čuvar mreže Radnika Stefan Ranđelović.

Izabrane vesti

Mladi čuvar mreže koji se redovno istakne na jakim utakmicama začarao je mrežu u Novom Sadu protiv Vojvodine, gde je njegov tim uspeo da osvoji bod (1:1) i da nastavi mini-seriju uspeha u drugom delu šampionata.

Naravno, krucijalni deo inače odlične Ranđelovićeve partije bio je penal u 90. minutu koji je “skinuo” Nikoli Čumiću, zbog čega se našao u “buketu” zagrljaja saigrača na kraju meča.

Ali nije samo penal bio sve što je golman Radnika radio na Karađorđu: Vojvodina je imala 15 šuteva na gol, od toga četiri u okvir, a Ranđelović je tri odbranio. Imao je tri od tri uspešna izletanja s gola i hvatanje lopte, 73 odsto njegovih pasova je završilo kod igrača iz Surdulice.

Sve u svemu odlična partija Stefana Ranđelovića, najboljeg igrača 23. kola Mozzart Bet Superlige.



tagovi

Stefan RanđelovićIgrač kola Mozzart Bet SuperligeRadnik SurdulicaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara